Published On: Čet, lis 31st, 2019

INZKO NIJE REAGIRAO DOK SU SAMO HRVATI ISELJAVALI: Zašto tek sada?

Jučer je Valentin Inzko digao buku, otkada je statistički zavod FBIH objavio strašne razmjere iseljavanja s prostora na kojem nisu rađeni zločini u BIH. Taj prostor generali Armije BIH nazivaju prostorom džihada. Zanimljivo, iako je džihad na lošem glasu u svijetu, BIH potvrđuje ono što se odavno znalo. Džihad ne znači nužno zločin. To je uostalom potvrdio i Haaški sud koji je zaključio da se osmero viteške djece samo raznijelo granatom Armije BIH. Namjerno su se ubili samo da optuže Čudo Otpora. Haaški sud je došao do zaključka i da je ljude u Grabovici poubijao meteor. Ako nije meteor onda je valjda Kulin Ban.

Uglavnom tema ovog teksta je – Zašto OHR izražava zabrinutost za iseljavanja građana iz BIH, kad statistike pokažu da se iseljavaju većinski bošnjačka područja.

Jel to Valentin Inzko, Gospina ti imena, hoće reći da je on bošnjački nacionalist?

Ne vjerujemo. Evo sve al ne vjerujemo.

Mi vjerujemo u dobre namjere Međunarodne zajednice, koja u BIH ne projektira nestanke jednih naroda i ostanke drugih. Te se nadamo da je Inzko tek jučer imao temperaturu. I da jednako bdije nad svima nama. I našoj boljoj budućnosti.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare