Published On: Pon, sij 11th, 2021

INZKO NE SMIJE KRITIZIRATI FIKTIVNE PRIJAVE U MOSTARU: Poticao je to u BIH, pričajući kako se sam fiktivno prijavljivao u Austriji

Arapski mediji u BIH posjeduju, kako tvrde videosnimku na kojoj visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko izjavljuje da je, iako je živio u Beču, “mnogo puta donio odluku da glasa na jugu Austrije, jer je gospodin Haider [Jorg Haider, guverner Koruške od 1999. do 2008.] bio guverner Koruške, a kako bi glasao protiv njega”.

Tu izjavu Inzko je dao 12. svibnja 2017. godine u Washingtonu na tribini “BiH, 19 godina nakon Daytona” u ogranizaciji naravno nekog NGO udruženja lovaca na tuđe pare koji se kako to obično bude obvezno nazove “Institutom” Ovaj put bio je to “Institut za demokratiju u razvoju (EDI)” te još jedne nevladine udruge u kojoj sjede Ajla Dekić i još poneko od Reuf raje a koje si je također dalo pompozno ime:  Savjetodavno vijeća za BiH (ACBH).

Na pitanje novinara “zar nije europski standard, čak i u Inzkovoj zemlji [Austrija], da lokalne vlade određuju zakone o prebivalištu” (povodom odluke Vlade bh. entieta RS o reguliranju prebivališta i boravišta, koja predviđa stroge kontrole), odgovorio je:

“U svakoj zemlji postoji pravilo. Naprimjer, ja živim u Beču jer sam diplomata, ali sam sa juga Austrije i ne mogu glasati i u Beču i u južnoj Austriji istovremeno, jer je to krivično djelo, ali sam mnogo puta donio odluku da glasam na jugu Austrije, jer je gospodin Haider [Jorg Haider, guverner Koruške od 1999. do 2008.] bio guverner Koruške, kako bih glasao protiv njega. Tako nisam glasao u Beču, imao sam izbor, ali bi bio prekršaj da sam glasao i u Beču i u Koruškoj. Međutim, moja odluka je bila da glasam u Koruškoj protiv Haidera.”

Dakle, Visoki predstavnik u BiH u Austriji je radio prekršajno djelo lažnog prebivališta , i na svom osobnom primjeru poticao okupljene NGO-ovce da isto to čine u BIH. Ako žele rušiti vlasti tamo gdje ih nema.

Dakle ukratko Inzko je poručio hegemonistima: Imate čist i očišćen prostor bošnjačke jezgre od države, pametnim fiktivnim prijavama, baš kako sam činio ja, možete pomalo uzimati lokalne jedinice u kojima niste većina. Svoje đe ste zavladali zadržavate, tamo gdje niste, pomalo uzimate.

Da je rahmetli Osama Bin Laden, patriot Bosne, sad kojim čudom živ, da se nije zajebav’o po Bosni s Alijom, Živaljem i bh pasošima, i da ga je Allah dragi, nanio nekim drugim pfascinacijama sem ,neboderima i aeronautikom povrh New Yorka, da sad ovako čuje Inzka, od sreće bi ga zagrlio. Inzkov nauk naime posve je sukladan s ovovremenim hutbama.

I onda se pitate zašto je Komšić podnio zahtjev Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti zakona o prebivalištu? Pa zato što mu je rečeno da podnese. Taj siroti čovjek samo spašava svoju kožu. On je posljednji zarobljenik BH Guantanama. Sarajeva. Je li itko ikada ponudio sinu Mišinom, kućicu na Pelješcu, državljanstvo njemu i obitelji te neka pristojna primanja ako pobjegne glavom bez obzira iz Mrkog Ugljenistana,

Poskok.info


uskrs ephzhb