Published On: Pet, tra 14th, 2017

INSTITUT U NEDŽARIĆIMA NIJE URODIO PLODOM: Sve više mladih Hrvata se pridružuje HDZ-u u želji da ostane u svom gradu

Predsjednik Vrhbosanskog županijskog odbora HDZ BiH Sarajevo Dražen Trlin i predstavnici Mladeži HDZ BIH Vrhbosna su posjetili Hrvatsko veleposlanstvo i veleposlanika Ivana Del Vechia.

Izaslanstvo Mladeži HDZ BiH Vrhbosna je predvodio predsjednik Mladeži Ivon Jerković, uz potpredsjednicu Mladeži Biljanu Baban i tajnika Ivana Grabara.  U razgovoru s Del Vechiom predstavnici Mladeži HDZ BIH Vrhbosna   i predsjednik Vrhbosanskog županijskog odbora HDZ BiH istaknuli su da u posljedje vrijeme sve više mladih i kvalificirani kadrova pridružuje stranci, sa željom da ostanu u svome gradu.

Razgovarali su o mnogim bitnim pitanjima koja se vežu za Hrvate koji žive u Vrhbosanskoj županiji i njihov teški položaj. Predsjednik Mladeži je temeljito iznio situaciju u kojoj se Mladež u gradu Sarajevu nalazi. Veleposlanik Republike Hrvatske Ivan Del Vechio je dao svoju potporu u daljenjem radu HDZ BiH Vrhbosna. Predsjednik Mladeži Ivon Jerković se  zahvalio na prijemu i budućoj  suradnji između Mladeži i Hrvatskog veleposlanstva, priopćeno je iz Ureda za informiranje HD BiH