Published On: Čet, svi 17th, 2012

Indonezija: Otkazali koncert Lady Gage u Jakarti jer je Sotonin glasnik

otkazali-koncert-lady-gage-jakarti-jer-je-sotonin-glasnik-slika-445350Islamske skupine tražile su zabranu koncerta Lady Gage u Jakarti jer njezine nastupe smatraju vulgarnima, a nju prozivaju Sotoninim glasnogovornikom.

 
– To je vulgarna pjevačica koja nastupa u gaćicama i grudnjaku. Hvali se kako štuje nečistoga i širi sotonističko učenje, bolje joj je da ga ne širi ovdje – ljutito je izjavio Salim al-Attas, član konzervativne organizacije Islamic Defender Front.

U glavnom gradu Indonezije pjevačica je trebala nastupiti 3. lipnja i za koncert je već prodano trideset tisuća karata, no policija je odlučila da neće izdati potrebnu dozvolu za održavanje njezina nastupa.

– Koncert će biti otkazan jer se bojimo da ne možemo osigurati ovaj događaj – piše u policijskom dopisu. Ovo nije prvi put da je kontroverzna pjevačica uznemirila javnost pojedinih država. Naime, na koncert u Južnoj Koreji mogli su doći samo stariji od 18 godina jer su lokalne kršćanske skupine tada protestirale kako njezini nastupi kvare mladež

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare