Published On: Uto, velj. 12th, 2019

INDEX KONAČNO TOČNO LOCIRA: “Pogledajte kako je u Dubrovniku parkirao predsjednik HDZ-a BiH Čović”

PREDSJEDNIK HDZ-a BiH Dragan Čović danas je stigao u Dubrovnik. Za to se vjerojatno ne bi ni znalo da jedan Čovićev automobil nije parkiran na autobusnoj stanici, a drugi na nogostupu na ulazu u Dubrovnik iz smjera Ploča.

Dubrovčani zvali pauk. Došao je, ali nije digao nijedan od dva bahato parkirana Čovićeva auta

Jedan od dva automobila koje je ostavio šef bosanskohercegovačkog HDZ-a, onaj parkiran na nogostupu, posebno je razbjesnio Dubrovčane koji su pozvali pauk.

No kako doznajemo, Pauk se pojavio, no nije digao nijedan od dva automobila s BiH registarskim oznakama.

Iako se pojavila informacija da je Čović u posjetu županu Dubrovačko-neretvanske županije Nikoli Dobroslaviću, iz Županije tvrde da to nije slučaj.

Koga Čović posjećuje u Dubrovniku?

“Dragan Čović nije u službenom posjetu županu, ni ne može biti jer je župan na putu. Nije nam se najavio i ne znamo da je ovdje”, rekli su za Index. 

No, kako doznajemo, Čović je bio u neslužbenom posjetu lokalnim vlastima u Dubrovniku.

Inače, u Dubrovniku postoje mjesta predviđena za parkiranje u sličnim slučajevima, no čelnik bosanskohercegovačkog HDZ-a i njegova pratnja odlučili su ostaviti vozila nasred ulice.

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović boravio je danas u Dubrovniku te se sastao sa Matom Frankovićem, gradonačelnikom.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj suradnji pograničnih mjesta u Hercegovačko-neretvanskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, prometnoj povezanosti, unapređenju infrastrukture i prekograničnim projektima.

Naglašeno je kako je vodstvo pograničnih gradova i općina dviju susjednih županija moraju intezivirati suradnju kojom će se riješavati svi problemi koji se tiču pograničnih mjesta, stoji u priopćenju Ureda za informiranje HDZ-a BiH. (pogled.ba)

Čestitamo novinarima Indexa na konačnom uspješnom ulovu Dragana Čovića i objavi konačno istinite informacije o njemu.  Zadnju put su tvrdili da je Čović bio u Banja Luci, u vrijeme kad je bio 100km od Banja Luke, te su uz to sve uvjeravali hrvatsku javnost kako se slikao s mrtvim Slavkom Lisicom.

Apeliramo na vlasti u Dubrovniku da Čoviću, ako je tamo parkirao bez dozvole gradskih vlasti, naplate kaznu kao i svakom drugom stanovniku Hercegovine. Nemojte da bude opet po nama.

Poskok.info

 

ŠTO SMO NAUČILI OD IMBEXA I ĆUMUR CITYA: Čović je genocidni hrvatski reptil koji je u stanju u isto vrijeme biti na dva mjesta

ZAGREB JE IZGLEDA, KONAČNO SHVATIO: Što nam govori službena oproštajna turneja “smijenjenog” Del Vechija?