Published On: Pon, ruj 4th, 2017

Incident na Bujančevom piru: Došlo do fizičkog obračuna s novinarom Indexa

Zadnjih dana mnogo se pisalo o piru Velimira Bujanca, a detalji svadbe do te mjere su okupirali javnost da se nagađalo i pričalo štošta. Posljednja informacija koja je procurila u javnost je navodni obračun zaštitara s novinarom Indexa koji se pokušavao uvući na proslavu, prema pisanju maxportala.

Svadba kontroverznoga Bujanca okupila je mnoga lica iz javnoga života koja biste i očekivali na takvoj zabavi. Kum je bio Josip Klemm, a goste su zabavljali Bujančevi omiljeni izvođači, Thompson, Mate Bulić, Miroslav Škoro, ali i posebno dobro raspoloženi Zdravko Mamić.

Mamić na Bujančevom piru zaboravio na ozljedu: bez štaka se popeo na binu i s mladencima rasturio jedan poznati hit​.

Izjavu o navodnome incidentu je dao jedan od uzvanika na vjenčanju i veliki Bujančev prijatelj, splitski kirurg Hrvoje Tomasović.

Sigurno se pitate zašto Index i Vojislav Mazzocco ne pišu ništa na temu svadbe moga prijatelja Velimira Bujanca?

Evo zašto! Vojislav Mazzocco je naime poslan da snima pir. Sakrio se u neki šumarak iz kojega je iskočio kao drumski bandit i krenuo slikavati. Kada su ljudi vidjeli gospodina Mazzocca spriječili su ga u naumu. Vojislav je bio naprasit i napao je svate te mu je jedan uzvanik u samoobrani od pijanoga novinara zalijepio roditeljsku preko ušiju.

Došla je policija i podnijela prijavu protiv gospodina Mazzocca zbog narušavanja reda i mira. Morao se alkotestirati i napuhao je preko 0,8 promila alkohola. Znači pijani Indexov novinar napao svatove i zaradio prijavu i zato nema izrugivanja po portalu nego mukli muk! Navode se može provjeriti u policijskoj postaju u Vukovaru”, napisao je Tomasović.

Naknadno je i policija potvrdila incident, ali imena nisu htjeli otkriti.

Oglasio se i sam mladoženja koji je za maxportal rekao: “Nisam vidio što se dogodilo, ali su mi gosti prnijeli da se novinar Indexa pokušao uvući na privatnu proslavu, na privatni posjed, potpuno neovlašteno. Bio negodan, sukobio se sa svatovima pa je dobio je pedagoške trisku. Pozvana je policija, kazali su mi da je alkotestiran i da je imao 0,8 promila alkohola.”