Published On: Ned, lis 18th, 2020

IMAO JE TROJE DJECE Ukrajinski influencer umro od korone, tvrdio je da ne postoji

‘Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio. Korona nije tek kratkotrajna bolest’, napisao je ovaj pokojni ukrajinski influencer uz zadnju sliku koju je objavio.

Ukrajinski fitness influencer Dmitriy Stuzhuk (33) umro je nakon što se zarazio korona virusom.

On se, kako prenose mediji, zarazio tijekom putovanja u Tursku. Kada se vratio u Ukrajinu testiran je i nalaz je bio pozitivan te je završio u bolnici.

Nakon osam dana liječenja pušten je kući, no u jednom trenu došlo je do komplikacija oko srca, a koje su, kako navodi SkyNews, vezane za koronu.

Njegova je bivša supruga, s kojom ima troje djece, kazala kako je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svijesti. Jučer je objavila da je preminuo.

Stuzhuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio natečenog vrata te je teško disao.

– Želim s vama podijeliti da sam se razbolio te želim poslati upozorenje svima. Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopće bezazlena – napisao je uz objavljenu sliku, prenose 24sata.hr.