Published On: Pet, stu 19th, 2021

IMAJU LI DUŠE? Inspektore ministarstva ne zanima problem konja na Gorancima i Bogodolu

Iako su blagovremeno pozvani na sastanak se nisu pojavili predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a te Zavoda za inspektorat HNŽ-a.

Na poziv gradonačelnika Mostara, a na inicijativu Radne grupe za rješavanje problema koje prouzrokuju krda konja bez nadzora na području Goranaca i Bogodola, danas je u Gradskoj vijećnici održan sastanak kojim je predsjedavala glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina.

Na sastanak su se odazvali predstavnici Policijske uprave Mostar centar, predstavnici Radne grupe koju čine mještani mjesnih zajednica Goranci i Bogodol, povjerenik mjesne zajednice Goranci i povjerenica mjesne zajednice Vihovići te predstavnici Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Iako su blagovremeno pozvani na sastanak se nisu pojavili predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a te Zavoda za inspektorat HNŽ-a, a predstavnici Radne grupe i Grada Mostara izrazili su nezadovoljstvo ovakvim pristupom onih koji se nisu odazvali sastanku niti opravdali svoj nedolazak, priopćili su iz Grada Mostara.

Na sastanku je zaključeno da se uime Grada uputi inicijativa mjerodavnom županijskom inspektoratu, koji se nalazi u sastavu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HNŽ-a, da poduzmu zakonom propisane aktivnosti, a u skladu s dostavljenom zahtjevom Radne grupe dok će se o ovim problemima mjesnih zajednica Goranaci, Bogodol i područja Planinice, proslijediti dopis Gradskom vijeću Mostara kako bi se i ono upoznalo s ovom problematikom.

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mesoljub
Mesoljub
19 dana prije

Pokupiti i prodati Talijanima za kobasice.

Ganga🐉
Ganga🐉
Odgovori   Mesoljub
18 dana prije

svinjo

Ganga🐉
Ganga🐉
18 dana prije

Nego , napraviti barikadu pa tu inspekciju ,zakamenjat