Published On: Pet, srp 13th, 2018

Igranje s vatrom usred Londona: 2Cellos nastupili u dresu Hrvatske

2CELLOS sinoć su nastupili u dvorani Richmond, a prva stvar koju su nam otkrili bila je odjevna kombinacija koju je Stjepan Hauser pripremio za bis kako bi ih samo malo isprovocirao u svom stilu, naravno na simpa način, navodi music-box.hr.

– Jedva smo dočekali nastup, ali i sami bis da mogu odsvirati u dresu. Tko ima veća muda nego mi Hrvati? – upitao je Stjepan. Nekolicini fanova zasmetalo je što kako tvrde, ‘Hauser provocira usred njihovog grada’, te su ga nazvali ‘vrhunskim provokatorom’.

Hauser je na početku koncerta u svom već prepoznatljivom stilu upitao brojne Engleze kako su i jesu li se oporavili od utakmice s našom reprezentacijom, na što je publika odreagirala gromoglasnim zviždukom. Nimalo zabrinuti zbog toga, dapače, vidjevši kako je publika simpatično prihvatila provokaciju Hauser rekao da se ne brinu jer da će ih pokušati utješiti i ublažiti bol svojom glazbom, jer poznato je da su u Hrvati osim u sportu, odlični i u glazbi!

Violončelistički dvojac je neumoran i nastavljaju svoju turneju diljem svijeta, a na njihovom putu često nas iznenađuju s odličnim suradnjama sa svjetskim imenima iz svijeta glazbe.

 

 

Dečki s nestrpljenjem očekuju i finale u nedjelju: „Jedva čekamo finale i vjerujemo kako će dečki još jednom odigrati odličnu utakmicu. Pratimo sve i veselimo se u svim dijelovima svijeta zajedno s njima“, dodali su 2CELLOSI.

Stjepan Hauser je sinoć podijelio fotografiju na svom Instagram profilu u kockastom dresu uz šaljiv naslov: „Igranje s vatrom usred Londona.“

 

 

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare