Published On: Pet, pro 6th, 2019

Ibrahimović: ‘Pravi’ Ronaldo je Brazilac

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović često svojim izjavama izazove prašinu u javnosti, a to će zasigurno postići i posljednjom. Ibrahimović je nakon odlaska iz LA Galaxyja blizu povratka u Italiju, a najglasnije se spominje njegov dolazak u Milan.

Tamo će imati priliku igrati protiv Cristiana Ronalda koji nastupa za Juventus. Ibrahimović je u razgovoru za GQ rekao da smatra da u Italiji neće vidjeti pravog Ronalda.

-Hoću li u Italiji pronaći pravog Ronalda? To se neće dogoditi. Samo je jedan Ronaldo, Brazilac, objasnio je Ibrahimović svoj odgovor odavši tako još jednom svoje poštovanje prema umirovljenom brazilskom nogometašu. Šveđanin smatra da Portugalac nije prihvatio izazov došavši u Juventus koji je dominantan posljednjih nekoliko godina u Italiji.

-To nije izazov, kad dođeš u jednu od najboljih momčadi na svijetu. Možda ovisi o tome što ljudi smatraju da je izazov. Za mene je izazov stići u momčad koja nije na vrhu i odvesti ju daleko, na najviše moguću razinu. To je izazov, rekao Ibrahimović.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare