Published On: Čet, svi 26th, 2022

Iako ima 39 godina Katalonci će svojoj zvijezdi ponuditi novi specijalni ugovor

Daniju Alvesu za mjesec dana ističe ugovor s Barcelonom, a najtrofejniji nogometaš u povijesti se nada kako će s Brazilom ići na još jedno, zadnje u karijeri, Svjetsko prvenstvo. Kako bi imao šanse za put u Katar, 39-godišnjak mora negdje i igrati barem pola sezone s obzirom na to da je prvenstvo krajem godine.

Katalonski Sport piše kako baš zato Alves pod svaku cijenu želi ostati u Barci barem još pola godine, a izgleda da bi mu Katalonci mogli ponuditi i novi ugovor, ali malo prilagođen njegovim potrebama, godinama i situaciji.

Barcelona navodno Alvesu sprema ugovor koji bi vrijedio do kraja Svjetskog prvenstva, a u njemu bi bila i klauzula prema kojoj se, ovisno o igrama, suradnja može produljiti i do kraja sezone.

I nakon isteka tog ugovora, Barca se neće odreći svoje legende već se spremaju Alvesu ponuditi da se priključi trenerskom stručnom stožeru. Taj će dio ovisiti o samom Alvesu koji prema nekim izvorima želi ipak igrati još nekoliko godina, a izgleda da je to itekako u stanju. Ove je sezone za Barcu nastupio 17 puta i zabio jedan gol, a trener Xavi je jako zadovoljan njegovim izvedbama.

Izvor:pogled.ba

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare