Published On: Sub, svi 6th, 2017

I U ISELJAVANJU NEJEDNAKI: Cijeli gradovi su prazni, dok nacionalistički mediji govore samo o iseljavanju jednog naroda. Zašto?

Prema podacima koji su objavljeni, BIH je postala društvo s ogromnom emigracijom, koja iz dana u dan lančano jača. I dok Federalna TV suze roni nad Ljubuškim, iz kojeg je otišlo čak!!! 150 obitelji prešućuju se potpuno iseljene sredine sa desecima  tisuća iseljenih, na razini BIH preko 100.000 u manje od dvije godine. Zašto naši dragi mediji, koji su pošteni, koje je OHR amenovano, a profesori marksizma obučili istini, to čine? Samo zato što ti prazni gradovi , o kojima se mora šutjeti nisu hrvatski?

U medijima dobrog nacionalizma tako nećete čuti podatak kako je najviše ljudi otišlo iz Sanskog Mosta (7113), Zvornika (6000), Bijeljine (5874), Brčkog (4223), Doboja (3156), Drvara (2500). Ali ćete čuti da je otišlo iz Odžaka (2207), Tomislavgrada (1551) i  Livna (1500). I dok redovi građana bez EU putovnice, masovno upisuju medicinske škole, kako bi se domogli radne dozvole u EU, ili pak u Goethe institutu polažu njemački jezik, što mislite zašto, državne TV kuće, isključivo, pohode Livno i Ljubuški. Zanimljiv neki pristup. Akademski.

Netko će zaključiti da BIH država toliko prezire Hrvate u njoj, da im vijesti o iseljavanju Hrvata dođu kao jutarnji zabavni program. Šteta što ga tako ne reklamiraju.

No mi znamo da nas BIH voli. Svakim danom, satom, i godinom, mi to osjećamo. Jel tako. Naročito kad su u pitanju naša prava, naše slobode, i naš ravnopravni status u ovoj zemlji.

Poskok.info