I tako se održala tajna dvodnevna konferencija pravosudne Al Qaede u Sarajevu

Ovo je uvaženi gospodin Serge Brammertz. On je jedan od dobrih ludi.  Glavnih ljudi Al Qaede u Europi. Agent je te humanističke nevladine organizacije od davnijeh dana. I radi sve po naputcima i ideologiji Kurana Časnog.

Serge u dobro i drago,od dušmana oslobođeno  Sarajevo dolazi tajno i bez medijskog najavljivanja.

To je jako važno.Tako rade svi naši međunarodni prijatelji.

I Bin Laden je tako dolazio u našu zemlju kad ju je branio od dušmana.

Možda i Serge ima bosansku putovnicu kao Bin? Ili kao Abu. Ima li Šefičee? Oće li je i Plenković dobiti?

Serge je Tužitelj Haaškog Talibanata. Veliki je i Mladi Musliman. Sveti ratnik međunarodnog prava.

Kada je u Bosni Serge, Bosna miriše beharom. Jer svaki sveti ratnik miriše beharom. I kad je tu s nama baš kao i svaki agent Al Qaede pazi da ne napusti teritorij Prostora Džihada.

I divani  samo s pravim patriotima. Samo s onima koji slave Prostor džihada, velikog vojskovođe, srceparajućeg  Šerifa Patkovića.

Recimo Majke Srebrenice, one obožavaju Šerifa Patkovića. Nasera ist.  Dudakovića obožavaju. Rasima Delića. Sakiba.

Serge se tajno sastaje s Biserom. Safetom od Hercegovine. Taj nam je posebno strateški važan džihadist.

Nikad naš Serge neće sjesti s nekim Jovanom ili Radetom ili nekim tko se preziva Dučić.

Serge prezire obitelj Grebenar.  Da se njega pita bolje bi bilo da su mrtvi. Ovako živi samo štete njemu na njegovom europskom putu džihada. I braću Zadro Serge prezire. Šta ta dva mala divljaka znaju što se dogodilo kad su bili u šumi. Sve su izmislili.

Serge se u svom radu osokolio kurvama. Zato što zna da ga na nebu čekaju djevice. Deseci njih.

Samo ako pogine na putu džihada. A on se baš zadao. Ne staje. Poručuje da posao treba dovršiti o muhmini, i da na tisuće kaura treba još biti obješeno.

Ovo su Sergeove kurve:

Kurva Haaškog Talibanata 1

Louis Arbour najveća je prostitutka džihada. Kao penjačica po dječijim kostima malenih raznesenih kršćanki u BIH javno je kazala da zločini džihada nad kršćanima u BIH ne zanimaju Haaški Talibanat ako je tu djecu pobila Al Qaeda Alije Izetbegovića. Na bosanskom ili arapskom tekbiru, svejedno.

Louis Arbous kad ode na nebo, nju ti bolan čeka 50 djevaca, Bosanca, pravih manekena  s pločicama na stomaku. 50 mladih muslimana će da ju namiruje.

Ovo je Carla Del Ponte. I nju je trebalo čekati 50 momaka djevaca na dženetu ali ona se izjasnila da bi ipak djevice. Gospodin Carla, džihadistica Haaga,  je poznata po tome što jeodvjetniku Sefera Halilovića savjetovala da se ne žali jer će on biti brzo pušten. Nismo znali da na sudovima Europe tužitelji znaju što će odlučiti sud, ali na prostitualištu džihada, na šerijatskom sudu znaju.

Serge hvala ti što si posjetio našu malenu islamističku prćiju u nastajanju i osokolio tajne ogranke Al Qaede u našoj zemlji.

To je jako važno.

Ako želimo da jedan dan Al Qaeda dođe i do tvoje kuće. A sjeme novog islama, (kako ga naziva Sakib Mahmuljin, mladi stanar stare Alijine kuće u Turskoj), raširi se cijelim frankofonim teritorijem Europe.

Serge Brammetz, Bosnu je napustio onako kako ju je napustio i Abu Meali ili Bin Laden. Tako to Al Qaed čini.

Uz mahanje prisutnih obožavatelja i u nepoznatom pravcu. Baš kako ju je napustio Abu Meali u zoru napada na WTC. Svi mi to znamo samo se eto ne smije pričati. Ne da Murphy. A slobodni novinari Bosne vole da slušaju Murpheya. Oni su bolan patrioti. Oni se bore za američku a ne bosansku slobodu govora.

Tko zna, možda je Serge sada Selmo ili Suljo i možda koordinira novi napad na neki novi WTC.

Čudni su ti putovi moderne europske hairli oligarhije.

Jedino što znamo da se nije susreo s Majkama Grabovice. Nikad s njima neće na teferič,

Možda zato što su one, žrtve “stradanja” sve mrtve. Dok su majke Srebrenice žrtve dokazanog genocida, živahne i  žive.

Nije Sergu zamjeriti. Ta i ti bi tako , pa jelte, da citiramo jednog poznatog džihadistu iz BH Predsjedništva.

Naprosto voli Abu Srege više da priča sa živima koje je proglasio žrtvama genocida nego s mrtvima koje nije ni primjetio. Pa kako će ih onda i proglasiti?

Ili recimo Augustinu? Kako da popriča s Augustinom Grebenar kad nema pojma tko je ona. Doduše spominjala se jedna takva djevojčica na Haaškom Tallibanalu ali kao Bošnjakinja koju je ubio HVO. Jesmo li na nju mislili pita se čika Serge?

I na kraju jedno retoričko pitanje: Što mislite uvaženi g. Brammertz psujemo  li ti majku isilističku  iz dubine svog srca u zaključku ovog teksta?  Odgovori nam, uvaženi mudžahedinski batleru što misliš jesmo li ili nismo?

Naravno da jesmo. Do u deveto koljeno unatrag a i u budućnost.

Nadamo se da je g. Schmidt pročitao ovaj tekst i da će nas optužiti što ne poštujemo Inzkov zakon o zabrani slobode govore i mišljenja kad je u pitanju Haag. Mi smo naprosto stava da su Europske povelje o pravu na slobodu mišljenja iznad tvojih i Inzkovih diktatura. A i s vama je Hvala Bogu gotovo. Stoko kolonijalistička.