Published On: Ned, lis 16th, 2022

I ŠTA SAD? Pronađeni svi pečati i neiskorišteni glasački listići s birališta iz Doboja

Nakon izvršene kontrole 35 većih dobojskih birališta, utvrđeno da nema promjene izbornih rezultata, niti uočenih nepravilnosti.

Brojači u Glavnom centru za brojanje u sarajevskoj Zetri, gdje je u tijeku kontrolno brojanje glasova s biračkih mjesta u Doboju za nivo predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske, tijekom otvaranja vreća s birališta u ovom gradu pronašli su sve pečate i neiskorištene glasačke listiće, javlja dopisnik RTV Doboj, prenosi Srna.

Isti izvor navodi da je nakon izvršene kontrole 35 većih dobojskih birališta, utvrđeno da nema promjene izbornih rezultata, niti uočenih nepravilnosti na kontroliranim biračkim mjestima u odnosu na rezultate koje je Središnje izborno povjerenstvo BiH objavilo prije donošenja naredbe za kontrolno brojanje glasova.

Otvaranje vreća i kontrolno ponovno brojanje glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske obavlja se na osnovu naredbe SIP-a od 10. listopada. Protiv ove naredbe glasao je član SIP-a Vlado Rogić.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
LegiTimNi - Исхак-бег Краљевић
LegiTimNi - Исхак-бег Краљевић
1 mjesec prije

 javlja dopisnik RTV Doboj, prenosi Srna. !?!?
_____________________

popusti malo ”hakuna matata”, ili ipak moraš ?!?!
razumijemo ako je sponzor u pitanju !

drZlikovac
drZlikovac
1 mjesec prije

Baja pobijedio …mislim zašto se samoprozva baja ,to je tipično za Hrvate ,..neda mu krv mira..Serbi su lole..😀

Pod Orjenom
Pod Orjenom
1 mjesec prije

I ništa. Prebrojavanje listića i ponavljanje izbora dok ne pobijedi kandidat Londona č.e.t.n.i.k.u.š.a suhača Jelena Trivić. Ali nedragi bastardi, opasno ste nas potcijenili. Izabrati ćemo radije magarca ili mazgu za predsjednika, ALI NEĆE BITI PO VAŠEM OKEAN VAS PROGUTAO.

LegiTimNi - Исхак-бег Краљевић
LegiTimNi - Исхак-бег Краљевић
1 mjesec prije

POSKOK, 16.10.2022.

 ** I ŠTA SAD? Pronađeni svi pečati i neiskorišteni glasački listići s birališta iz Doboja **

16.10.2022. RTV DOBOJ
Kako javlja naš dopisnik sa lica mjesta brojači su tokom otvaranja vreća PRONAŠLI SVE PEČATE   i NEISKORIŠTENE GLASAČKE LISTIĆE sa birališta u Doboju.
________________________
PTPC
17/10/2022 | 07:01 ⇒ 07:21 | Аутор: СРНА

Шулић: Одступања у резултатима контролног бројања у Добоју мања него у Бањалуци и Бијељини

Члан Извршног комитета СНСД-а Денис Шулић изјавио је да, према информацијама од њихових посматрача са контролног бројања гласова, 

НА ДО САДА ПРЕБРОЈАНИХ >> ЈЕДНЕ ТРЕЋИНЕ << БИРАЧКИХ МЈЕСТА У ДОБОЈУ
нема знатнијих одступања и да су она чак и нижа од одступања која су 
била на контролном бројању у Бањалуци и Бијељини.

Danas je druga priča, ”DO SADA PREBROJANA TEK JEDNA TREĆINA” . . . . javlja Dodikova PTPC ?? A pronadjeni su VEC SVI PECATI ????
R E Ž I M je u P A N I C I !!

Last edited 1 mjesec prije by LegiTimNi - Исхак-бег Краљевић
Ozna sve dozna
Ozna sve dozna
1 mjesec prije

Sve se odvija po već viđenom scenariju, npr. u Bjelorusiji. Svetlana Tihanovskaja proglasila pobjedu sa 20% osvojenih glasova, krenuli sa demonstracijama… Mnogi su završili na robiji, ona je “predsjednik”, ali u Poljskoj. Kod nas to neće biti slučaj, završiće se kao i svaki put do sada, sa drekom i galamom jer ako su oni (PDP naročito) strani agenti, ipak narod nije blesav da to ne prepoznaje.