Published On: Ned, sij 16th, 2022

I SCHMIDT POKUŠAVA HRVATE i BOŠNJAKE UJEDINITI U BORBI PROTIV SRBA: 1941 su Njemci činili upravo to isto…

Visoki okupator u BiH Chriustian, gostovao je  na Face televiziji. Radi se o TV kući koja bi u Njemačkoj zbog mizoginih ispada njenog voditelja odavno bila zabranjena.  No u BIH Švabe gotive kad Senad virtualno u prime timeu svoje emisije “siluje RH predsjednicu” prijeteći joj “osmanskim masažerima” kao sredstvu začepljena njenih poganih usta.

U jednosatnom intervjuu on je govorio o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, putu BiH ka EU, pravosuđu u BiH, Otvorenom Balkanu, izbornom zakonu…

Dodik je donio odluku da se vrati u institucije, ako se Dodik ne bude držao onoga što je obećao Vučiću bit će u teškoj situaciji. Bonske ovlasti su još uvijek u ladici. Moje ovlasti nisu samo da nekoga skinem s funkcije i Dodik to zna. Zna kako je doveden na vlast. Sve što je usmjereno protiv Daytona bit će sankcionirano. Međunarodna zajednica, EU, SAD i Visoki predstavnik su na istoj strani, kazao je Schmidt.

O državnoj imovini moramo sjesti i pričati

Rekao je kako Dodiku nije ponudio ni jedan euro.

Nije pitanje kakav će se dil napraviti s Dodikom. On mora sjesti i raditi svoj posao. Ne treba mi Dodikovo priznanje. Iako ne govori sa mnom, Dodik stalno govori o meni. Nisam ja baš beznačajan za njega. Moramo raditi na tome da se budućnost u BiH odvija bez Dodika. Na Dodika više ne treba računati. On i neki se igraju i zbog toga će dobiti neprijatna pitanja. Ako se ne povuku odluke NSRS-a, onda kako to Shakespeare kaže: “Uradit ću prije nego što ću pričati o tome!” Mogu očekivati određene odluke, ali tko će donijeti odluke i kakve će biti vidjet ćemo. Učinit ću nešto prije nego o tome budem govorio. Ići će se putem koji Dodik nije zamislio – kazao je Schmidt.

Rekao je da je nemoguće da 26 godina od formiranja države nije razriješeno pitanje državne imovine te da se to pitanje mora postaviti i međunarodnoj zajednici.

O državnoj imovini moramo sjesti i pričati. Nije točno da svo zemljište u RS-u pripada RS-u, ja sam strpljiv, ali moje strpljenje ima granice. Postoji odluka kojom se državna imovina ne može davati ili prodavati dok se to pitanje ne riješi. Nisam za to da spriječim ulaganja, želim da spriječim da netko za sebe zagrabi novac koji mu ne pripada, Dodiku i drugima bi bilo bolje da ne prave show u javnosti.

Spreman sam da se o državnoj imovini razgovara i u Parlamentu. Ne može se sve vratiti kako je bilo, ali moramo pričati što može. Bit ću uporan kada je u pitanju državna imovina i insistitirat ću na tome. Ne može Dodik reći: “Sve je moje!” Ne mora Dodik slušati mene, ali neka posluša ljude koji o tome nešto znaju. Zakonom o državnoj imovini nitko neće biti oštećen, ni RS, ni FBiH, ni BiH – rekao je visoki predstavnik u BiH.

Europska unije je najvažniji budući partner za BiH, ističe Schmidt.

Vrlo intezivno radimo na pitanju sredstava EU koja se raspoređuju u BiH. Međunarodna zajednica ne može samo davati novac i čekati da se nešto napravi. Ne znam je li ovo što radi Dodik samo strategija. Nitko se neće igrati s integritetom BiH. Dodik je imao šansu i nije je iskoristio. Zahvalan sam i Plenkoviću i Vučiću na angažmanu. Bit će neprijatne mjere za one na koje se odnose. Moj brat je zapovjednik EUFOR-a i zajedno s njim sam analizirao trenutnu situaciju. Stvari koje se događaju nisu dobre i ne možemo dopustiti da se događaju. Veoma sam zabrinut. BiH nije u fokusu svjetske politike ali za mene je BiH prioritet, ali čekam pravi trenutak kada ću dobiti podršku mnogih. I Britanci se više okreću BiH. S Peachom surađujem. Razgovarao sam i s glavnim tajnikom NATO-a, međunarodna zajednica neće skrenuti oči s BiH – naglasio je Schmidt.

Komentirao je i dolazak Vinka Pandurevića, osuđenog ratnog zločinca na proslavu Dana RS, 9. siječnja.

Pandurević stoji pored Dodika na paradi u Banjoj Luci, je li to znači da je on Dodikov savjetnik? Ako znači onda je to bijedno i moram Dodiku reći da je dosta. Neću poništiti Inzkov zakon. Dodik je prokockao svoju šansu 9. siječnja i on se pravi da netko ima nešto protiv Srbije i RS-a a to su igrarije. On je više tragična figura i kompletna situacija je takva.

U Federaciji tri godine nemamo vladu. A zašto? Moramo sjesti i razgovarati i o Izbornom zakonu, ima još vremena za izmjene Izbornog zakona, ali bi to trebalo biti što prije. Hrvatska može biti konstruktivna u smislu pregovora oko Izbornog zakona. Mora se uzeti u obzir presuda Sejdić-Finci i moraju se uzeti u obzir Ostali. Izborni zakon će sigurno izmjene i ideje koje dolaze s hrvatske strane preuzeti, kazao je Šmit.

Rekao je da idućeg tjedna dolaze Palmer i Eihorst na pregovore.

Bilo bi dobro da godinu prije izbora znamo izborni zakon. Čak i ako u veljači donesemo izmjene Izbornog zakona neće biti kasno. Moglo bi se riješiti uvođenje elektronskog glasanja. Moguć je i put koji preporučuje Plenković – pojasnio je Schmidt.

Više nas vuče za isti kraj konopca

Govoreći o pravosuđu u BiH Schmidt je kazao da pravosudni organi koji rade svoj posao neće imati nikakvih sankcija.

U BiH ima pozitivnih primjera. Trenutno pravosuđe ne ide u dobrom pravcu jačanja neovisnosti i pristao sam da se prioritetno bavim pitanjem pravosuđa. Tražit ću stručno mišljenje, a onda ćemo govoriti i o mjerama, neka svi puste na miru pravosuđe.

Svatko tko napadne pravosuđe mora znati da je došao na tanak led jer je pravosuđe srž države, neka političari ostave pravosuđe – rekao je Schmidt.

Što se tiče Otvorenog Balkana,Sshmidt je kazao je to priprema za članstvo u EU.

Otvoreni Balkan je dobar ako je on integratativan. Zalagao sam se za to da se sačuva Berlinski proces. Hoće li doći do preklapanja Berlinskog procesa s Otvorenim Balkanom vidjet ćemo. Pitanje je da li Escobar smatra da se putem Otvorenog Balkana ne može ići u EU. Mislim da je Otvoreni Balkan priprema za članstvo u EU. Ima još mnogo toga da se uradi i u EU i u zemljama Zapadnog Balkana. Nema više rata, ljudi se ne moraju brinuti za svoje živote. Svi su mi rekli da sam dobio jedan od najtežih zadataka koje međunarodna zajednica ima uraditi. Mislim da imamo odgovornost prema BiH. Optimističan sam, jer je mnogo onih koji su spremni pomoći. Više nas vuče za isti kraj konopca – poručio je Schmidt. /HMS/

guest
232 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Pod Orjenom
Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Jedan🖕 za njemačke okupatora onda i sada, kao i njihove sluge onda i sada.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Rvoti sam Adeze
4 mjeseci prije

Koliko ja populacije ,,bosne” onda? Realno ni 2 miliona. Ti ćeš baš da napustiš Zapad da bi se valjao ovdje po gudurama? Hoćeš malo morgen…

Realno
Realno
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ali hrvati su u centru katolicansvta ili veoma blizu sa 90% stanovnistva u Hrvatskoj i tolikom obalom i opet masovna bjazanija na zapad. Nemres to poredit sa Bosnom na tri noge i totalno odsjecenim bosnjama od Turske im i drugih islamski zemalja

Last edited 4 mjeseci prije by Realno
Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Realno
4 mjeseci prije

Vaš je problem što se identifikujete sa tim zemljama. I što mijenjate ime nacije svakih 30-40 godina. I koliko se sjećam ova zemlja se zove Bosna i Hercegovina, a ne ,,bosna”. Ja sam rođeni Trebinjac, svi moji su unazad 15 generacija, pa nisam ,,bosanac”. Ja sam Hercegovac. Prestanite više sa asimilacijom Hercegovine.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ko nam rece pa vi ste veci slaveni i I rusi od Putina iako vecina vas vise lici na grke sto se vi toliko vezete uz ruje?? U NDh nije bilo srba isto tako je to kad drugi sa mrznjom upravljaju drzavom a ne tvoj narod

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Mi jesmo Slaveni, i Rusi su Slaveni. Ista nam je vjera, pismo i jezik 50%. I opet to ne ,,forsiramo” 2% koliko vi forsirate Tursku sa kojima ništa osim vjere nemate zajedničko. Još jedna bitka stavka, Rusija na ovom prostoru nikada nije bila okupator, TURSKA JESTE I TO NAJZLOĆUDNIJI.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ali vi ste vise stradali sto ste kao neki mali rusi za 100 god nego od turakaza 500. Pod turcima ste se sirili turci su vas spasili od pape

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Srba 1389. bilo 4 miliona, 1861. 4 miliona. Baš smo se širili. Lijepo nam je bilo pod njima ko vama u Foči 1992.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Jes 4 miliona sa bosnjacima hrvatima i albancima:)) Osmanlije da su htjeli nebi vi opstali 500 god ti mislis da su svi kao vi kad imate moc tu je kvaka. Mani mitomanije nego sto se stidite ilirske krvi toliko i toliko ste uz ruje?

Last edited 4 mjeseci prije by Tako je to
Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Ma nisu nas htjeli poubijati. Đe bi oni? Merhametlije došli sa rahatlokumima i zumbulima sve do Beč i tu doživjeli 6807316850 dženosajsa. Da Bog da tebi bude ,,fino” na Zapadu kao nama pod Turcima.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Srbi iliri?

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Šta su onda mošnje? Ili albanci?

JOVAN
JOVAN
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

BRALE. OVO JE NOBELOVA ZA ISTORIJU. DA SU OSMANLIJE HTJELE. I DA JE AUSTROUGARSKA HTJELA. I DA JE HITLER HTJEO. ISPADE DA SU SVI OVI SRBE U STVARI CUVALI NEMILICE. E SVASTA U TOJ VASOJ ISTORIJI IMA.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  JOVAN
4 mjeseci prije

Turci su imali najvise vremena najduze ste bili pod njima, koliko vas je stradalo od austrougara i “svaba” u kratkom roku koliko miliona ono bese?

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Gore je puno ovo tiho ubijanje, prevođenje u islam kroz razne pritiske, džizija, devalvacija svake časti. Jedan 🖕 za ,,poslanika”.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ti kao kakvo maloumno dijete opet nisi iskren sam prema sebi barem, nego pokusavas biti cool hriscan eUropean iako vas hriscane oni dokazano ne zele. Ma bas si ljakse sretno sa Vatikanom dokazanim vam prijateljem kroz historiju

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Možemo mi i sami. Samo da smo što dalje od vas…

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

A ko je ono stekao jezike patarenima u Srbiji…i je li još kletva trajenna patarene iz Žice sa 2.sinoda….u islam se ide dobroboljno….nema prisile….IMAO si porez 30%…nadji taj sistem….500 GODINA…da su muslimani i islam to što su krstaši ne bi vas bilo…djikanska mitomanija

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Dobrovoljno? Jesi ikada čuo za dervišmu? Odvođenje u Ađami oglane? I to bilo ,,dobrovoljno” prihvatanja islama? Hebala te serdžada na kojoj klanjaš.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ma ne pričaj budalastine i mitomaniju brinuli računa o djeci bez roditeljskog staranja i sirotinji…ti vjeruješ djikane ono što bošnjačko vanbračno dijete ko pile piše Zvano IVO ANDRIĆ…

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  JOVAN
4 mjeseci prije

U nedostatku istorije, mašta radi punom parom.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

40 miliona najmanje😛😛😛😛

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Koja si ti L ojhava B Alijska gnjida.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Ovo je točno. Niko srbe nije pobio ko ndh sa njemačkom. Lakše im je bilo 500 godina pod turcima, nego 4 godine pod istašama.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

NDH je zahvatala 1/3 srpskog životnog prostora. Osmansko carstvo 95%. Ko je koga pobio više možemo se raspravljati do Sudnjeg dana i nećemo se složiti.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

I ovo je tačno. U tursko doba se nije ni znalo koliko srba ima i koliko je pobijeno tokom 500 godina.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

4 god kontra 400 god da su vas svaki dan po 5-6 turci danas vas nebi ni bilo. Procitaj sam koliko je pravoslavnih crkvi je napravljeno pod osmanlijama. Pusti sad to sto zelis biti kao dijete neki cool eUropljanin koji mrzi turke i muslimane. Ti si za njih sirotinja balkanska krezava gledaj samo kako sikaniraju vam Djokovica ko zadnju fukaru djaba pare i titule on je iz smrdljive Srbije i tacka jarane, Nadala nebi nikad tako:)

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Smrdljive Srbije? Pa šta je BiH onda, septička jama,a Sarajevo rupa u toj septičkoj? Bili sirotinja ili ne bili, živ bio i zdrav i ti svi tvoji, nemojte se samo vi brinuti za nas. A ,,kulturnu” i ,,civiliziranu” EUropu nabijem na onu stvar? I odakle ti da ja mrzim muslimane?

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Pa vi se furate da ste veliki krscani evropljani ne mi, to vam je ka neki glavni argument kontra bosnjaka To je Krajisnik stalno ponavljao u ratu na cnn we are hriscan people:)) Ali djaba kad vas gledaju kao nizu rasu sto su i dokazali u prvom svjetstkom a dobro potvrdili u drugom. Recimo francuze neprijatelje su postovali a vas su gledali kao obicnu stoku koja treba nestat

Last edited 4 mjeseci prije by Tako je to
Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Ja se ne ,,furam”. Ti se furaš na islam. Ja se trudim.da živim po Jevanđelju, ali toliko dobar hrišćanin nisam da na vaše poganluke okrenem drugi obraz. Gledali nas ili ne gledali, boli nas ona stvar. Mi smo makar postojali kao narod i nacija u oba svjetska rata, i imali toliko dostojanstva da vas 2 puta spasimo od ratne odštete. Čitajući tvoje komentare, želim što kralj Petar nije poslušao svoje generale da vam da 48 h i pravac Turska. A ovo za ,,stokz” prije svoju mamu i sestru opisuješ.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope

Vuk krajiški
Vuk krajiški
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Niža rasa pa vi ni rasa niste vi ste sćpoj abortusa i sifilisa…pa znaš li ti ko je gete handke Mark tqven itd srbska vojska se izučava i dan danas na vojnim akademijama…pa m Kenzo njemački vojvoda naredio da se digne spomenik srbskim vojnicima…pa kmetu poslije pobjede 1389 nad turcima otpad i danas sve katoličke crkve protestantske zvone u podneš u čast srbskeš vojske i kneza Lazara ..da pobjedili smo marš u turski arhiv pa čitaj stoko septšička …nije valjda ne vjeruješ turcima tvojim gazdama …da nešto rasčistqim nemam ništa protiv ljudi muslimana koji su normalni a vi koji ste suncokreti

Buljavi Vulin
Buljavi Vulin
Šta ti kažeš na ovo?  Vuk krajiški
4 mjeseci prije

Da bre jeste bre Srbija brate bre najjace bre ceo svet bre zna bre:)) Pa 500 god ste bili kmetovi kod bosnjackih aga I begova ko niko:) 1999 Nato uzeo kolevku Kosovo bez ijednog poginulog vojnika najjednostavnija vojna pobjeda ikad, ti nevolis bosnjake tako reci

Vuk krajiški
Vuk krajiški
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Vidi balinče koje crkve rušili crkve i pravili dzamijr na tim temeljima preživjeli manastiri koji su bili tamo gdje ni koza nije mogla doći…crkve si počele da se prave kad je Mehmed paša Sokolović bio a bio je danak u krvi i nikad nijezaboravio da je Srbin za razliku od tebe kmetino, i tad je dozvolio io finasirao crkve i brat mu bio tada partijarh Makarije Sokolović …Ja sam Srbin ihvslim Boga što sam Srbin jer sam iz naroda najstarijeg ,naroda koji je dao trideset dinastija , narod koji nikad nije bio kmet slugama fukara ko ti i tvoj tkz.narod…Srbi pobjednici u svim svjetskim ratovima naše pobjede se izučavaju q svim svjetskim vojnim akadamejima…Tesla,Pupin,Milanković Bošković,Njegoš,nišićDučićŠantićAndrić,Selimović ..paKusturica.Nole pobjednici u svim sportovima ..šta ste vi šta imate sjedeći odbojku i prvenstvo u čišćenjušu septičkiha jama ,. slugeš i kmetšovi …koji ste vi narod kad vas predvodi šišbicari Bakir hadzifejzovišć Sidran kurtečehajić tqakve kose nas abortiraju dok je vrijeme

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Vuk krajiški
4 mjeseci prije

Samo jedan podatak…u Beogradu Serbi srušili preko 200 đžamija ,toliko o Vašoj vjerskoj toleranciji..
I stariji ste od Egipćana ,vjerovatno vučete direktnu liniju od Kromanjonaca..😀

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Jesi se provalio Lhojavče. Većina tih džamija bile stare pravoslavne i katoličke crkve koje su samo vraćene prvobitnoj funkciji. 🖕 za Blaža Kraljevića.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Od Listice od Listice pa do SREBRENICE biće straže biće straže Kraljevica Blaže

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Šta sam se provalio…to što sam na tvoj komentar o rušenju crkava ukaza na rušenje džamija ?😀
I onda mi nalaziš opravdanje za rušenje dotičnih…najprije pometi ispred svojih vrata druškane ,ništa nije crno-bilo..😝😝😝😝

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Vuk krajiški
4 mjeseci prije

I sto su jeli sa nozem i viljuskom, dok du Svaba, Englez i Amerikanac jeli golim rukama!

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Vuk krajiški
4 mjeseci prije

CUJ tesla i pupin grkokatolici …bošković katolik….ANDRIC katolik inače ko pile bega bosnjaka i katolkinje kućne pomocnice….mesa selimović MUSLIMAN srpski zet …njegos jedino vas sifilisticar vladika…drži vaš u srednjem VIJEKU

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Da su zahvatili momacki 95% ko turci bili bi vi danas sam u pjesmama:))

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Turke smo poslali u istoriju, a vi delije samo udarite. Šta čekate? Ponovo 1941.

???
???
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Jeste ih poslali isto kao sto su afrikanci poslali britance. I vi i afrikanci ste tu bili manje bitni nego drugi veci faktori

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  ???
4 mjeseci prije

Čitaj malo bolje. Groblja po Srbiji svjedoče suprotno

???
???
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Pa da kao crnci u Africi sto su napadali bijele zemljoposjednike tako ste i vi radili kada su mocna carstva pala. A kmetovali ste i sluzili gospodare na njihovim posjedima I rancevima duze neg i crnci recimo

Last edited 4 mjeseci prije by ???
Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  ???
4 mjeseci prije

Hvala Bogu zato sam nam danas ti crnci draži od vas. Daleko vam lijepa kuća bila. 🖕 za Osmansko carstvo počivalo u nemiru.

???
???
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Otkako ste bez osmanlija broj vam rapidno opada i pod stalnim ste udarom to je cinjenica

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  ???
4 mjeseci prije

Pogledaj ekementarnu statistiku. Istovarim ti se na Osmanlije.

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  ???
4 mjeseci prije

a eto vi rastete brojem

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

A sta ono POSLIJE borbe na Kupresu pobjeze ti od ujka U SARAJEVO

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Samo je u Užicu bilo 27 monumentalnih džamija….pa taj srbin o kojem pricas bio na drvetu do dolaska TURAKA…donijeli civilizaciju…nego vama neko mozak popio nećete priznati koliko srpkinje vole i danas turke arape i pare..što se tiče ALJE tu nam je viknuo manje brate srpkinjica poslije ovog rata..

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

CUJ delije opet turski jezik…a šta je onda srpski ako je junak BOSANSKA riječ

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

CUJ SRPSKI PROSTOR A SRBI BILI KMETOVI…E LUDE TEORIJE.

.RS JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSK KALIFAT nastao na srednjevjekovno teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Ne laži nisi srb..u Pavelićevoj vojsci 13 najviših oficira SRBI….brojke Jasenovca nisu 700 hiljada ubijenih srba…procjena 70 hiljada komunista hrvata BOSNJAKA jevreja roma i cetalja i nevinih srba

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

I rusi liče na šveđane, pa što onda?

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Rusi i jesu potomci wikinga😀

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Trebalo bi razmisliti da se Hercegovina odvoji od Bosne

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Naravno. I mošnje ubi bijela kuga i odlazak mladih.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Bosnjaka, srba I hrvata ce nestat sa Balkana kako izgleda. B za 50 god H za 60 A S za 70 god. Ali Islama nece nestatati sa ovih prostora..

Last edited 4 mjeseci prije by Tako je to
Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

I isllam će nestati. Ne zanemaruj vhatikan. Išli su u jherusalem da ratuju protiv mhuslimana, a evo ih sada pred kućom. Sve će se to jednog dana prosto phomesti. Ja da sam mošnjo razmišljao bi o preselenju u thursku. Ovo ja najozbiljnije.

Last edited 4 mjeseci prije by Stubica
Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Neznam druskane ali istina je da danas muslimana iz citavog svjeta u Evropi ima jedno 30 puta vise nego prije
30 god. Kairo glavni grad Egipta ce 2040 imati stanovnika kao citava Italija pa ti vidi. Migracije ce se nastaviti narednih 50 god sigyrno. Broj stanovnika u Hrv je kao neko vece selo u Bangladesu..

Last edited 4 mjeseci prije by Tako je to
Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Ne zna niko šta će biti sutra, a ne za 40 godina. Ti ne razumiješ da je vrijeme kada je ,,meso” bilo neki faktor, davno prošlo vrijeme. Ne brini, u životu se obično desi tebi i tvojima što želiš drugima. Budi siguran, nema jačeg oružja od srca koje brani svoje ognjište. Da ne zaboravim Mulahadiću, jedan 🖕 za ,,poslanika” propalog trgovca, mirazdžiju, masovnog ubicu, silovatelja, seksualnog manijaka i pedofila.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Nestat će i jedne i druge religije…i kad vidim tu zatucanost i devijaciju same vjere i bolje je tako..

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Kršćanstva se kani ,idi vraže đe te traže.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

Takvi ko ti su me i otjerali iz crkve…”molite “boga a gledate mladim curama u guzice,čim misa završi na vratima počnete sa beštimom i ogovaranjem ,vama je križ oko vrata modni dodatak , odlazak u crkvu kao odlazak na modnu pistu…da me takvi ne bi učili katoličanstvu ,moš mislit..

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

🤧🖕

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

I to ti ,,prorok” dojavio? Šta mu je Aiša šapnula?

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Kolika ti je penzija iz tzv JNA I OVA djikanska od GENOCIDNE TVOREVINE TZV RS…vidim tukao si ujke na kupresu

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Nema penzije niti ikakvih primanja. Braniti otadžbinu od vas terorista je bila čast. Da sam to uzeo devalvirao bi svoju borbu.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

👍

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Pa onda živiš od krmaca ili koza ili ovaca

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Zivela PRELEPA REPUBLIKA SRPSKA

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Jedan za mrzitelje Bosne i Hercegovine , za one prijosnje i vas sve sad!

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
4 mjeseci prije

Zašto bi ja mrzio svoju zemlju? Jedini koji je mrzite STE VI koji bi nekome nametali nešto protiv volje.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ja se vracam svojoj vjeri pravoslavlju,zelim novo ime RATKO

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
4 mjeseci prije

Mrs konju bhalinski

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

👍👍

Pod Orjenom
Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Za bošnje očito nema pomoći pored onakvih ,,profesora” kao onaj iz Zenice. Da mu Bog da on dočeka da svi njegovi ___sh__ehi.de. Nadam se da ćemo makar mi hrišćani ovaj put biti pametniji. U ime mojih časnih predaka koji su pokazali 🖕 prokletom Trećem Rajhu, ja pokazujem 🖕 Četvrtom Rajhu/EU i ovoj šošonskoj gnjidi koja će uskoro put rodne Sjenice.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Šta ste vi pokazali Trećem Raichu i li bilo kome…samo leđa..😀

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Ma kako da ne ,,Dalmatinac”. U Srbiji streljali djecu radi suprostavljaju nacistima. Jesmo i to izmislili hebo te ,,prorok” tvoj.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

NEDICEVCI strijeljali lazove…se borili protiv protiv KOMUNISTA i draže…

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Maloumni degeneriku koji ne zna ni sa Googlom baratazi. Da li je i Nedić streljao 100 Srba radi jednog ubijenog? Hebo li te poslanik pedofil.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

U Srbiji osim one kratke epizode nije poginuo Švabo do dolaska Rusa …u Beogradu je jeda pao sa skala (merdevina)..😀

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Kme, kme, kme dženosajd.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Istorija mitomanija….PRLE OSLOBODIO BEOGRAD OD MRSKIH GAZDI SVABA…JEVREJE I BANJICU NEMA…RUSA DA IH OSLOBODI NEMA..
.SAMO LAŽ SRBINA SPAŠAVA

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Služili revnosno trecem REICHU….Srbi nedic prvi dobio ODLIKOVANJE za holokaust od HITLERA prije Nedica….antiantifssisti srb i

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Jeste, možda samo u glavama pomorskog društva iz Vogošće.

Realno
Realno
4 mjeseci prije

Problem je sto u Srbiji mnogo vise mrze hrvate tj za njih u.stase zbog Jasenovca, Oluje itd od bosnji koji im pjevaju po grandovima. Isto vazi i za hrvate u Hrvatskoj koji bez pretjerivanja 10 puta vise mrze srbe od bosnji. A ZG i BG se pitaju na kraju nazalost a ne Dodik i Covic

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Realno
4 mjeseci prije

Koja količina laži i spinovanja to je za nepovjerovati. Nikoga ovdje nećeš obmanuti iako ketman/takija radi. Hrvatska i Srbija se zajedno ne upliću u BiH koliko jedna Turska, bez ikakvog povoda. Lično, ja bi bio sretan da je i Hrvatske i Srbije više, ali njihove elite su prodane duše. Podcjenjujete našu odlučnost da branimo svoja ognjišta. I neka je tako. Bilo kako bilo, SA VAMA VIŠE NIKADA, A MOŽDA NI TADA.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Pogledaj malo medije u Srbiji i Hrvatskoj da ne pominjem navijace u ZG ST i BG. Pola Hrv je prazno gdje
bila Krajina tu samo 50 000 srba povratnika ili njihovih pokoljenja ponovo mijenja sve u Hrv. Bosnje namaju tog kapaciteta jer ih je dosta manje na Balkanu i nemaju zemlje tamo

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Živ bio nemoj liti krokodilske suze za Srbima iz Hrvatske. Problem vaš je što hoćete da vladate nad drugima, a za to nemate niti kapacitet, niti mogućnosti, ali ste umislili da ste neka sila jer ste mezimčad MZ.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Kakve krokodilske suze??

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

,,Čuvene” bošnjačke suze za Hrvatima Posavine i Srbima Hrvatske.

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Bravo prijatelju,
milina te čitat.
Mošnjački intel.kapaciteti
na malinarskim respiratorima.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Slip si kod očiju…

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Ove SDA botove koji su ovdje na zadatku je milina trehati. Ne treba ni neki trud, poznaju materiju koliko more poznaje nečuveno pomorsko društvo iz Vogošće.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

RS JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI KALIFAT nastao na srednjevjekovno teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne Na genocidu BOSNJAKA i HRVATA…fali 250 hiljada katolika 27% predratnih.
HRVATA BOSNE MI JE ŽAO….SRBE IZ HRVATSKE IZ GENOCIDNE PROTJERATI JER SU TERORISTI

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hebo te poslanik a.s. pedofil kao osnivač prvog kalifata.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Kako ce BOSNJACI bez kmetova

Andrijica Simic
Andrijica Simic
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

a istocna bisna maglaj, cazin itd sve vrvi od naroda

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

BOLJE BI MU BILO DA GLEDA STA MU PROFESOR IZ ZENICE PREDAJE UCENICIMA MOJ MU JE SAVJET MADA GA NECE NI PROCITAT NI POGLEDAT NEKA SE RIJESI ONI MUSLIMANA IZ UREDA

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Jedina strana iz zadnjeg rata čiji su ratni kadrovi na svim rukovodećim pozicijama. Pogodite koja je?

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Kad izgubis rat ides u zatvor a ne ostajes na poziciji

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Jeste ga i vi dobili, braćo mila… Dobili ste onu stvar i dinastiju Izetbegović do Sudnjeg dana, a kada prolaziš kroz RS tresu ti se gaće i strogo poštuješ saobraćajne propise. Jedan 🖕 za vašu viziju ,,bosne”.

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Pusti ti to sto je stanovnistvo RS kivno na pobjednike ali moraju slusat kad im Sipa pokupi komsije u Sarajvo na sudjenje isto kao i lokalna milicija RS

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Pravi ste pobjednici. Kod mene na Orjenu sam pobacao jedno 10 zastava sa ljiljanima što su vaši donosili. Nisu smjeli pisnuti. 🖕 za SIPU. Lično potpisao, punim imenom i prezimenom sa JMBG u 11 različitih opština da dženosajda nije bilo. Kad će tužba da vam pokažem koliki ste ,,pobjednici”? Istovarim ti se i na Nasera i na Atifa, kao i na sve heroje odbrane grada.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

E pravi si djikan kad pobijezes…znamo mi i koji te branioc i izvukao iz grada u kojem si postigao sve a mrzio ga zbog hodže i gusala..

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Taj ,,branioc” je moj najbolji drug, moj kum, koji je sada sa cjelokupnom porodicom u Kvibeku. Dolazi svakih 5 godina vamo, kod mene noći, jede (jer je sve moje i njegovo), zajedno idemo na more, i do sada je od rata jednom bio u SA što je morao. Nikoga vi ne mrzite toliko kao svoje Bošnjake/Muslimane koji ne misle kao SDA i kojima ,,sveto štivo” nije ,,Islamska deklaracija”.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ma on je bahli luda luda koja vjeruje djikanu…ne zna da ce ga djikan preklati na spavanju kukavički …
Šta reče ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Terapija! Odmori malo sa kuranom. Vidiš šta je napravio od tebe. Hitno po terapiju.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Tom i takvom MUSLIMANCu srpskom zetu tvom kumu su srpski dobrovoljci teroristi bi udarili ekser 20 cm u glavu kao nagradu…tako su radili 1992 u PODRINJU zvornik bratunac…na stadionu u bratuncu zatvorene su javno pitali ko je srpski zet..javilo se puno ponadali se spasu od mučenj…na kraju svima zabili ekser dbadesetku 20 cm u glavu čekićem…TO SU SRBI PRAVI KAKO IH TI ZOVEŠ..OSLOBODIOCI…MA SAMO VRATITI…

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Tako je to
Tako je to
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Cekaj dok se pokupe malo vece ribice ti si sitan. I po Becu se migranti sepure ali kad dodje specijalna ukake se

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Samo što su to migranti. Ja sam svoj na svome. Duže su moji na ovoj zemlji nego što je bijeli čovjek u Americi. I da se razumijemo, ja kada planinarim na Prenj, Čabulju, Visočicu ne nosim niti ističem srpske zastave, niti dižem 3 prsta.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Bolje ti je da ovo Naser ne cuje i ovo ne vidi nasao bi te sigurno…a sto se tice ljiljana zastave to je i tboja djikane jos ti dajemo sansu a ti se nje bojis…e VIDIS DJIKANE LOVAC JE TU ZASTAVU NOSIO U PARIZU 1995 NA SMOTRI ANTI FADIZMA EUROPE..DANA EUROPE 9.MAJ…E MOJ ALJO SRBINE URENO TI WENSTETDOP DO JAJA…NISI TI SLJO NI BIO NAŠA ZASTAVA…E DJE JE TVOJA DJIKANE TERORISTICKA

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Neće još dugo sipa vršljati po rs.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Ma i ovako su manji od makovog zrna.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Tako je to
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Visoki predstavnik,trn u oku genocidasko-uzepeovskoj politici.
Unisti vas lik.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Toliko nas uništi da je kod nas turista, i da ga bendamo kso snijeg iz 2012. Kada će neki zakon ,,nemetnuti”? Gnjido kvislinška.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Tišu DJIKANE ostatku turski kmetski okotu …mani šumskih frustracija…ne vidiš da si sam sebi problem od kada se prozva srbljem

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ima mi ko i reći, Holidejin nacija 93. I tvoji su nažalost bili Srbi. Jer niko ne pravo toliko škarta kao Srbi, dokaz je postojanje vas.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Po pravu prve bračne noći ti si nastao od Bosnjaka ako si malo CRN onda si od turaka

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Terapija!

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Neverni Toma
Neverni Toma
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ti si bolesnik. Tebe u zivotu drzi samo mrznja prema Srbima i Hrvatima.Nadam se da neces jos dugo.Crkni

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Neverni Toma
4 mjeseci prije

Zato moj glas uvijek ide za Komsice Lazovicu Bogičević….tvoj bolesni um mržnje prema Bosni i Bošnjacima IDE DOTLE da samo ujke i djikane teroriste smatraš Srbima i hrvatima
..

Dostan
Dostan
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Toliko i vrijediš, koliko taj papir na kome je zaokruženo ime islamističke ikebane.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Genocidas,sto se palis?🤣

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Ti kao imaš smisla za humor? 🖕

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Čovjek samo laje. Nije ni legitiman. Sad će dodo po svome. Samo malo da praznici prođu.

no-nonsence
no-nonsence
4 mjeseci prije

Cista Rusko-Srpska propaganda. Placeni tekst.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  no-nonsence
4 mjeseci prije

Odarit će ponovo bošnjo na Rusiju kao 1942. u Vražijoj diviziji pod Staljingradom, i onda će zločesti Rusi da naprave 7008764588 po redu dženosajd…

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Za tvoje računanje cetnik jednako partizan znaj da je handzar formirana kasno 1943…dotle SRBI i hrvati očistili JEVREJE…da je formirana prije bilo bi bolje u trebinju foci ljubinju nevesimju gacku visegradu srebrenici bijeljini rudom cajnicu ne bi bilo pokolja…tamo STE uspjeli poklati sve nesrpsko…još likujes djikane..VRATITI SE DUG MORA…NEMA OVDJE MIRA VASE RAZMJERE ZLA OGROMNE

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ti si fakat fulio terapiju. Kako su Srbi ubijali Jevreje u NDH?!? Otkrio si nešto novo. Aferim! Nego moram li ti citirati Alijinog ahbaba Busuladžića šta je napisao o Jevrejima?

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Lud je skroz ovaj šaćir.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Prvi u Evropi Juden frei…ne vadi se sad na NDH,nisu ih ustrasse lovili po Srbiji..

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Dabome

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ma ti mrzis Busuladžić a jer si njegov kmet i još si na njegovom gruntu….a busuladžić još prije 2 s rata 1938 pisao o crvenom HITLERU koji je pobio i raselio 10 miliona muslimana

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ma 10000000000000000 miliona. Koji njegov grunt? Ti si fakat bolestan. Ratni zločinac počivao u nemiru, jer se i pozivanje na zločin ratni zločin. Partizani ga maestralno poslali u pakao.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Što se duga tiče. To ne prizivaj za svoje dobro. Nismo se još ni poravnali za zadnji rat, o onom da ne govorim, a tek ako krenemo od turskih zuluma…

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Naročito veliki zulum počeo je na Srblju poslije Kosova na Sultaniji Oliveri što ode da se orodi sa mrskim turvinom za servilstvo i VAZALSTVO i antif….asisti cku slobodu srbija

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ima mi ko i reći. Hilidej in nacija 1993.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Neverni Toma
Neverni Toma
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

MORA,MORA SVAKAKO! Samo vi ste nama malo vise duzni.Vrijeme je da se raskusuramo jednom za sva vremena.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Neverni Toma
4 mjeseci prije

Zahvali se ti ALJI što smijeni Sefera
..

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Pa majka mu stara šta sada bi?

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Ja neznam kada ce ta EU da prestane da slusa gospodu Turkovic sa ostalim bosnjakim politickim vrhom i politicare iz regije te da pocne da prati i slusa i osjecaju narodi u BiH. Pa i naj veca neobrazovana osoba koja moze i zna da cita vidi da tu nema jedinstva. Narod, srbi i hrvati nevole tu bosnu niti je postuju a bosnjaci glume da je vole. Bosnjaci vole ono samo sto njima odgovara. Kad dva od tri naroda vide BiH kao zlocinacku tvorevinu kako onda da ona opstane. Hrvatski politicari se neusuduju to da kazu iako to osjecaju a i vide u narodu da tu nema pozitivnih osjecaja. Prestanimo glumiti i budimo iskreni.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Evropski političari su ili otvoreni ili prekriveni satanisti. Njih je briga za nas, kolilo mene i tebe za neko pleme u Somaliji. Tvoje je ono za šta se izboriš. Ne bi rekao da mi ne volimo BiH, to je naša otadžbina/domovina. Ne volimo viziju ,,bosne” koju ima SDA. Ne volimo ostavštinu ratnog zločinca Alije Izetbegovića?

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Stvarno mi nije jasno sto ga ne pozovu hrvatski mediji na interviju oko ovih gluposti koje govori na bosnjackoj televiziji. Ili radio televizija republike srpske

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

U RS-u je on strani turista. Može doći na karađorđevu i na rakiju i curik nazad za Sarajlabad.

Stubica
Stubica
4 mjeseci prije

Ušljivac pohsrani… Otvoreno prijeti dodiku. Šta god dodik je naš, a šmit je okupator. Nek ide u pm. Mi se sami moramo dogovoriti, bez upliva zapada.

drZlikovac
drZlikovac
4 mjeseci prije

Sve što je rekao je točno i realno…Dodik je svoje odsvirao .
I zašto se pisac ovog članka tako zdušno zalaže protiv dobre suradnje muslimana i hrvata,zar mu nije u interesu da imaju dobre odnose…nije?😁
Kao da ta suradnja automatski znači koalicija protiv Serba…

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Od 2006. vi pričate da je Dodik odsvirao, a samo se ,,vaši” smjenjuju.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Moji se nikako ne smjenjuju tu i leži problem…jednom HDZ uvik HDZ 😛

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Loša ti je ikavica skroz. Tačno je tvoji se neće smijeniti dok dinastija izetbegović ne ostane bez nasljednika.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Ja ikavicu koristim u tipkanju samo djelomično…zbog vas..uopće mi nije bitno smatraš me ti hrvatom ili ne .
Ti sebe tješiš negirajući mene…lakše ti kritiku podnijeti od muslimana nego od hrvata , ne pašen vam u trenutni kalup😀

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Znaju i Srbi i Hrvati da među nama Hrvatima ima dodrinaša kao i među Srbima karlobag-zadar osoba.
Mi smo se takvih u Herceg-bosni riješili 93′.
Što se hrvatske tiče oni su između 1-2%.
Toliko o tome koliko relevantan sugovornik pred postavimo da si Hrvat!

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Misliš iz zasjede ,mučki junački…pravo katolički?😀
Nikad se vi pravaša nećete riješiti,žilaviji smo nego mislite…i ne krivite nas što ste prihvatili jugokomunističku ideologiju i podjelu umotanu u celofan…didovi vam se okreću u grobu ,moj nije sigurno,ja sam svome ideološki ostao vjeran , ni za svu vlast to ne bih prodao…siti se toga kad drugi put na vinčanju budeš piva Juru i Boban …vistasso..😀

Last edited 4 mjeseci prije by drZlikovac
Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

E tu počinje njofrin direktni plan Karadjordjeva ubistvom Casnog Blaže Kraljevica…tu pocinje samoizgon skutora…katoličkih tetorista …

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hocu da se vratim staroj vjeri heljppp pomozite mi,zelim da budem pravoslac,hocu nove ime RATKO

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Zašto onda danas krijete da ste za fašiste?
Blaž Kraljević je bio deklarirani fašista!!!
Dok danas glumite “antifašiste”.
Toliko ste kontradiktorni da idete iz krajnosti u krajnost!
Želite baštinit “bošnjaštvo” a slavite dolazak njihovih krvnika i osvajača.
Onda se čudite što do 93′ niste znali šta ste?
Tako i Blažovo veličanje???
Meša Selimović vas je lijepo opisao!

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Ne bi bilo kršćanski poželiti nikom da mu takva “rješenjea”bude u užoj obitelji…čak ću se i ja uzdržati , iako više preferiram Stari Zavijet…

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Znaju serbi ,znaju…no su ti oni svi do jednoga za Karlobag liniju kjetencino naivna😝

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Pasao ili ne pasao zdrav i živ ti meni bio. Za nas se ne sekiraj, mi smo preživljavanje razvili do savršenstva. Ništa kod nas ne izaziva toliki otpor kao SDA teroristička politika. Zanimljivo mi je da ti, kao navodno šatro Dalmoš, držiš stranu SDA, a ne svoga naroda u BiH. To bi ti usto bilo kao da se ja predstavljam kao Srbin, a držim stranu Albanaca na Kosmetu.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

SDA kao i HDZ …ne vidim ja tu neke razlike..hehehe pokaži mi ti put kako ću i na koji način podržavati moj narod ….kao prvo sigurno ne podržajem svađu sa muslimanima ,nikad !
I to još po plaštom neke zaštite kršćanstva…ne druškane ,okači si taj barjak o onu stvar…
Više muslimani imaju kršćanskog od Vas svetosavsca..vi ste ishussa upregli u kola ,vama je sv. Sava važniji svetac od samoga issusa..
A sad što se Bosne tiče…općenito gledano Hrvatima nikako ne odgovara podjela Bosne ,Vama da ,Vi podgrijavate atmosferu kako bi sačuvali srpsku a ne zato da mojima bude dobro ..Vaše namjere nisu časne iako se uvijek iza časti krijete…Hrvate jedino ekonomsko jačanje može pomoći ,nikakve podjele na entitete…da si ti za entitete ne bi bio za ukidanje Vojvodine kao AP …daj entitet Sanđžaku ili Vlasima na istoku Serbije moj dobri “Samaritanac”..😀

Last edited 4 mjeseci prije by drZlikovac
Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Liječi se. Mi pogrijavamo? A Bakir i Komšić. Ne mogu na šolju otići bez spominjanja UZP, dženosajd i haaaag.resije. Provaljen se baljo.

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Tko će ti ga znat njegovu sudbinu?
Možda mu godinama u obitelji Fata kuha kahve?

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Ma SDA provokator. Elementarnu ikavicu ne zna. Nije svjestan koliko je šupalj. Jedino što mi je krivo što su oni po zadatku od centrale rastjerali sve stare kvalitetne komentatore sa Poskoka, jer devalviraju i obesmisle svaku temu sa svojim trolanjem. Pa ajde budi ,,normalan” da se spuštiš na njihov ,,nivo”. Trebaš lobotomiju napraviti.

Carlos
Carlos
4 mjeseci prije

Površan novinar. Pravi sarajevski:glumata demokratu-nikad o meritumu problema, uvijek okolo.

eagle
eagle
4 mjeseci prije

prpa servi aaaaaaa

drZlikovac
drZlikovac
4 mjeseci prije

Nešto se serbi večeras uzjogunili…shvatili koliko je sati?😀

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Evo ne može sebe doći. Jedan za tebe 🖕 Dalmatinac.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Pozdrav i tebi 🖕

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Help baznia nau…

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

👍🖕

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Ludnica bliske i daleke proslosti u korijenima zatrvenog istinskog duha staroslavenskog naroda se uneredjuje iznova i iznova raznoraznim metodologijama , stim da su sve prilagodjene vremenu i prostoru . Ovih par nasih bivsejugoslavenskih drzavica sa par milioncica stanovnika na Balkanu i bez dilema , mnogo vise u bijelom svijetu i danas bitku vode da su samo u najblizem regionalnom okruzenju opkoljeni u stvarnosti i politikom drzava sa desetine miliona stanovnika . BiH ? Aj , jaj , ja ! Ovo vazi i za druge , pocev od Srbije koja misli da je ” ogromna ” , pa do svake druge koja i kada se napregne sa laznim listicima ne moze da predje vise 3-4 miliona stanovnika . Udruzivanje jednih protiv drugih uz pomoc VANJSKIH I UNUTRASNJIH ” prijateljskih ” Deytonaca ne gradi mir na Balkanu . U svemu tome BiH je samo jos jedan dobar kamen spoticanja da budcnost svih nas bude jos neizvjesnija .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

IPRAVKA DIJELA TEKSTA :

” Cak i kada smo TVRDO zajedno … !

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

jel itko razumio sto je ovaj rekao….htio reci…

eukolonija
eukolonija
4 mjeseci prije

Nacista prijeti a zaboravio je na Rusku čizmu. Šta ako Rusi pošalju snage u BiH jer imaju pravo po Dejtonu šta će onda i sa čime

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  eukolonija
4 mjeseci prije

Draža je u BOSNI nije NEDIC…

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hocu da se vratim staroj vjeri heljppp pomozite mi,zelim da budem pravoslac,hocu nove ime RATKO

Zeleni
Zeleni
Šta ti kažeš na ovo?  eukolonija
4 mjeseci prije

Rusi po Dejtonu nemaju nikakvo pravo jer Rusija nije bila učestvovala u pregovorima u Dejtonu nit se je pitala za bilo šta u vezi tog mirovnog sporazuma.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Zeleni
4 mjeseci prije

Ma neka ima Turska. 🖕

eukolonija
eukolonija
4 mjeseci prije

Predsjednik Republike Srpske gospodin Milorad Dodik mora ozbiljno razmisliti i pozvati Rusku federaciju da rasporedi kontingent mirovnih trupa u BiH jer se svakodnevno upućuju prijetnje uništenja Republici Srpskoj i Srpskom narodu u BiH. Od mobilizacije mudžahedina u Bužimu i Sarajevu do prijetnji od strane Njemačkih nacista

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  eukolonija
4 mjeseci prije

Miško…i Vučić Dodika vuče za uši , zna pickousti koliko je sati.
To je i problem kod vas Serba prečana ,radikalniji ste i od samih Serba iz Serbije ,vi zagovarate ujedinjenje više od njih samih .
Sami sebe tjerate priko Drine..

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Ti ne razumiješ. Nama je Srbima samo bratska država, ovo je naša zemlja. To tjeranje preko Drine smo već čuli i nije se dobro završilo po vas -b-halije-. Svjesno ovdje hoćeš da zabiješ klin između Hrvata i Srba, ali svi su prozdrili tvoju igru. Dalje, u bilo kakvom hipotetičkom ratu, braniti ćemo se svi od djece do baba od 90 godina. Svoju zemlju vam ne damo. A vi bujrum udarite ako imate petlje.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Jedino da ti pošaljem JMBG 😛
Nitko Vas ne tjera priko Drine do li Vi sami sebe…

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Obrij ga lagano. 🖕

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Zemlja je bosanska a DJIKANI srpski…vidi AU grunt

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Hocu da se vratim staroj vjeri heljppp pomozite mi,zelim da budem pravoslac,hocu nove ime RATKO

Last edited 4 mjeseci prije by Šaćir soros
Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Nije bosanska kad nas je ono mrtvo pasce sa kovaca prodalo, sve je srpsko i hrvatsko mi imamo 12%

eukolonija
eukolonija
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Vučić u ovoj igri je sporedni igrač. Može se samo pridružiti ili izgubiti izbore. Vučić je posjeti Srebrenicu a nikada ni jedno stratište Srba. Vučić je mimo odluka Vijeća sigurnosti UN nazvao Schmidta visokim predstavnikom i tjera Srbe u RS da priznaju da su genocidni. Dakle igru vode Dodik i Putin a Vučić je nebitan

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  eukolonija
4 mjeseci prije

Tako ste Vi u Bosni i Hrvatskoj doslovce tjerali Miloševića u rat…veća je vaša odgovornost od njegove.
Odrekli ste ga se jer Vam nije uspio ostvariti ciljeve…vi se Vaših voždova odričete isključivo zbog toga…tu sudbinu će doživiti i Dodo i Vučić…neću ih ja smjeniti,bez brige,..serbi će serbi..😀

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  eukolonija
4 mjeseci prije

RS JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI KALIFAT nastao na srednjevjekovno teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne Na genocidu BOSNJAKA i HRVATA

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Mi mislimani smo smetlje

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Skutori mi guze zenu

drZlikovac
drZlikovac
4 mjeseci prije

Znači Dodik podvijo rep…vraća se u institucije?
Ajde neka baš lipo , dugo je izdrža svega par miseci. Da ima ponosa dao bi ostavku na sve dužnosti i ostao pri svomu stavu..ali ne ,mlati kujcem a mlade nigdje na vidiku .
Otiša bi on isti čas ali trta braco , boji se progona ako ostane bez političke funkcije… grakćati je najlakše krijući se iz funkcije koju obnaša…

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Polako. Vidjeti ćemo za mjesec dva.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

Šta sad opet se mora čekati?😀

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Što je svirao svirao zadija je i skutorsku stvar za pojas

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Zivio nam 9 Januar

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Skutori mi guze zenu

manjina
manjina
4 mjeseci prije

ljudi jel vama normalno da ovi svapski konjusari sad reze na svabe ,a do juce su im pjesme sastavljali i zahvaljivali se i divili se .Kad su im pomagali da protjeraju srbe iz hr bili su dobri a sad nesto nevaljaju hmmmm..

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
4 mjeseci prije

Vidi…ove danas Švabe nisu one Švabe od prije 30 godina a one opet nisu one iz 41…Švabe gledaju svoj ekonomski interes ,nema kod njih više ideologije ,religije ili nacije…njima je religija Finanzamt,…a da bi mogli prosperirati i ekspandirati tribaju radnu snagu …jeftinu!
Hrvatska je sad otpala,preostaje BiH,Srbija i dalje da ne nabrajam…jeftiniji ste dok niste u EU.Da bi to postigli tribaju koliki toliko mir na Balkanu..Vučić to zna a zna i Dodo…samo Dodo se malo gica jer se boji za svoju gzicu…
Otiđi u Njemačku pa ćeš vidit tko su konjušari…😀

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
4 mjeseci prije

Hocu da se vratim staroj vjeri heljppp pomozite mi,zelim da budem pravoslac,hocu nove ime RATKO

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
4 mjeseci prije

Hocu da se vratim staroj vjeri heljppp pomozite mi,zelim da budem pravoslac,hocu nove ime RATKO

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  manjina
4 mjeseci prije

Mi smo muslimansko smece,nezelim sa vama bhalijam da imam ikakve veze vracam se svojoj staroj vjeri pravoslavnoj

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Otjera ih svojim željama..😀

Manjinja
Manjinja
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Proso bozic i nova nema vise zelja ,sad cemo mi da vam ispunjamo zelje ovo je dikansko-uzepeovska godina totalnog kraha 😁

Manjinja
Manjinja
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

E mora djikan ukrast pa makar i nadimak sto su ti geni lopovski cudo jedno 😁 Turski cobani

Njegos
Njegos
4 mjeseci prije

Pa dobro, ako je iko sumnjao za koga radi Schmidt, sada vise nema dileme.

drZlikovac
drZlikovac
4 mjeseci prije

A Dodo drčan ,prkosan ,kao pravi serb…sad će sebi iz prkosa nazad u institucije države koju prezire i ne priznaje …šta je sa mojim drčnim HDZekanima ,hoće i oni kud i “Dodo tu i mi”?😀
Hehehe…bit će Vam granica na Drini mačekovci😝😝😝😝
Evo jedna prigodna:
Upitaj me danju noći,
Tko sam, što sam i što hoću,
Vrlo rado – kako ne bi?
Odgovorit ja ću tebi:
Rodjen sam u Vlasenici,
Kraj obale bistre Drine,
Na mejdašu, na granici,
Djedovske mi domovine.
Kad su vlaški razbojnici,
Preko Drine provalili,
Po mojoj su Vlasenici,
Klali, tukli i palili.
Izpred kuće, pokraj vrata,
Otca su mi živa pekli,
objesili svatri brata,
I sestrici glavu sjekli.
Ucviljena stara nana,
Od tuge oboljela;
Osušena trešnje grana,
Nije čemer preboljela.
A ja sam se srećom skrio,
Ne sjećam se gdje i kako,
Nejako sam diete bio,
pa je Alah htio tako.
Da sam Hrvat, znadeš sada,
Po gorčini mojih jada,
I evo ti jošte velim.
Što ja hoću i što želim.
Neću ništa iz milosti,
Niti kakvog sitnog darka,
Niti čije samilosti,
Uvreda je to i varka.
Neću novca niti zlata,
Nit’ “igara” niti “kruha”,
jer pretiče za Hrvata,
Antinoga hrane duha.
Neću štetnog piskaranja,
Rušilačke zle kritike,
Niti šupljeg tračkaranja,
Sve “kavanske” politike.
Želim stupiti u Vojnicu,
I vratit se domovini,
Daj mi pušku i strojnicu,
U bunker ću moj na Drini.
daj mi samo ljutog boja,
Nek dušmanska krv se lije,
Daj mi, daj mi – nano moja,
Franćetiće i Legije!
Pa da vidiš kako psine,
Od straha se redom tresu,
Kako bježe preko Drine,
Netom spaze “U” na Fesu…
Selim Kurtović

Klikxovac
Klikxovac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Dokaz da bi rs bez federacije bila samo šuma nista vise nista manje

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  Klikxovac
4 mjeseci prije

Sekiraj se što u Šeheru imaš još redukcije vode.

Pod Orjenom
Pod Orjenom
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

🖕 Za Francetića i Crnu Legiju.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Pod Orjenom
4 mjeseci prije

🖕za partizane = cetalje

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Propagiranje fašizma u njemačkoj je kažnjivo.
U BiH je izgleda samo kažnjivo ako ga propagiraju Srbi ili Hrvati!

Feslija
Feslija
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Pa vi ga najviše I propagirate,I dan danas vaše ulice nose imena Mile Budaka I ostali fasista.

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Kad dođeš u ženino selo otiđi u kafić Pirelli pa me pozovi…reci samo da tražiš bha lliu ,ja ću se prepoznati ili me pričekaj na crkvenim vratima…pa da si prebrojimo krvna zrnca😁
Inzistiraj prilikom traženja ,slobodno prisutnima objasni situaciju..glas se brzo pronese,nije veliko selo , nećeš dugo čekati…😀😀😀😀

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Pirelija znam ,bio mi je u svatovima!

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Eto…onda će biti lako ..

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Šta…ne odgovara ti pisma?😀

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
4 mjeseci prije

Tebi izgleda dosadno pa se uhvatimo hercegovaca?
Al ne ide šverc više pa ti krivi?

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
4 mjeseci prije

Šverc uvik ide…nego jel pisma lipa?😀

Mexico
Mexico <