Published On: Čet, stu 15th, 2018

DAKLE I PUSIĆ I MESIĆ SMATRAJU DA JOSIPOVIĆ NIJE BIO LEGALAN PREDSJEDNIK: Osvojio je manje od šestine glasova birača

U prvom krugu izbora u Hrvatskoj 2009-e godine Ivo Josipović osvojio je manje od jedne šestine glasova hrvatskog biračkog tijela u RH. Samo 14.3%.

U drugom krugu osvojio je 29% i time postao predsjednik RH.

Dvije trećine hrvatskih birača nije glasovalo za Ivu. Neki su ostali u kućama a neki su glasali za Milana Bandića koji je ušao u drugi krug skupa s Josipovićeom.

U RH je bilo prijavljeno 2009-e godine 4.495.528 prijavljenih birača.

Nakon što je Josipović postao predsjednik, niti Mesić niti Pusićka nisu sporili da je on izabran voljom hrvatskog naroda.

Danas, kada za potrebe bošnjačkog nacionalizma, i tekbira, treba braniti lik i djelo Željka Komšića, pripadnika Armije BIh čiji je prvi rođak iz Kiseljaka bio zatočenik logora Armije BIH, Mesić i Pusić takmiče se u nebulozama.

Uzimaju ukupan broj prijavljenih birača, umjesto da , kao u svakoj demokratskoj državi, proračun rade na ukupno izišlom broju birača.

Dakle po njima – Hrvati u BIH za razliku od drugih naroda Europe, nemaju pravo na pluralizam, niti na apstinenciju, nego moraju izići 100% kako bi pobijelili Bošnjake. I kako bi Vesnica rekla, da ipak, to što netko tko prijeti Hrvatima, postaje hrvatski predsjednik , nije u redu.

Od Mesića ne očekujemo moral, no žena koja je nekada bila pionirka feminizma, u Jugoslaviji, i pionirka demokratizacije u Hrvatskoj, ipak ne bi smjela držati svijeću primitivizmu, nacionalšovinizmu i ljudima koji su tukli majke i supruge, a potom Hrvatima nametnuli Komšića.

Quo vadis Vesnica?

Biti na stani političkog šovinizma, jasan je desničarski stav. Š

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare