Published On: Sri, svi 11th, 2022

I POLJSKI PREMIJER JE PSIHOPAT? Tvrdi da je Putin opasniji od Hitlera i Staljina

“Vladimir Putin je opasniji od Adolfa Hitlera ili Josifa Staljina”, upozorio je poljski premijer pozivajući na iskorjenjivanje “monstruozne ideologije” ruskog čelnika.

Mateusz Morawiecki je za Telegraph rekao da je Putinov arsenal oružja “smrtonosniji” od Hitlerovog i Staljinovog.

“Monstruozna ideologija Putinovog režima predstavlja smrtonosnu prijetnju Europi i mora biti potpuno iskorijenjena”, rekao je Morawiecki.

Ove izjave dolaze nakon što je Avril Haines, ravnateljica američke nacionalne obavještajne službe, rekla senatskom odboru da bi Putin mogao u potpunosti mobilizirati svoju zemlju ili uvesti izvanredno stanje ako osjeti da se situacija u ratu okreće protiv njega.

Šefica obavještajne službe rekla je da postoje naznake da je Putin želio stvoriti kopneni most između Moskve i proruske odcijepljene regije Pridnjestrovlje u Moldaviji./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

To je tacno ! Sta mislite sta bi se desilo da su Osmanlije ili Hitler imali oruzje koje ima Putin na raspolaganju ? Ili , oruzje koje pored Putina ima samo jos par zemalja na ovoj zemaljskoj kugli ?

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Osmanlije i kršćani….kršćanstvo je vjera križa a ne stvoritelja…zamjena teza…Osmanlije su današnju ŽENEVSKu KONVENCIJU ugradili u ISLAM