Published On: Pet, tra 23rd, 2021

I OVAJ DOGAĐAJ CENZURIRAN JE NA HANDAL.TV: Obilježena 29. obljetnica obrane Grada Livna

Nakon Svete mise organiziran je svečani mimohod od Župne crkve u Livnu do Spomenika svim braniteljima poginulim za slobodu hrvatskog naroda na kojem su položeni vijenci i upaljene svijeće.

Svečanim misnim slavljem, kojeg je u 10 sati u crkvi Svih svetih u Livnu predvodio župnik fra Vinko Sičaja, započelo je obilježavanje središnje proslave 29. obljetnice obrane Livna i livanjskoga kraja.

Nakon Svete mise organiziran je svečani mimohod od Župne crkve u Livnu do Spomenika svim braniteljima poginulim za slobodu hrvatskog naroda na kojem su položeni vijenci i upaljene svijeće.

Prisjećanjem na njihovu žrtvu svoju počast iskazali su: predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin, ministar MUP-a HBŽ, Mario Lovrić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, Božo Perić, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, Gordana Nakić uz nazočnost gradonačelnika grada Livna, Darka Čondrića, predsjedavajuću Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Borjanu Krišto, konzula RH u Livnu, Tomislava Vrdoljaka, predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata HBŽ kao i predstavnika Oružanih snaga BiH i policije.

”Na današnji dan prisjećamo se 23. travnja 1992. godine kada je Livno reklo „Ne“ agresoru i ostalo svoj na svome. Sada je na nama da gradimo bolju budućnost za zajedničko dobro“, kazao je u izjavi za medije predsjednik Vlade, Ivan Vukadin u povodu obilježavanja 29. obljetnice obrane Grada Livna, priopćeno je.

Federalna TV na svom čelu  i dalje drži Džemala Šabića, osuđenog kradljivca i pomagača teroristi Handalu. Na njoj je strogo zabranjeno objaviti bilo kakav pozitivan prilog o HVO-u. Slavo Kukić imenovao je Džemala Šabića na čelo Federalna.ba. Od tada pa do danas taj proterorist je nesmjenjiv.

REMA DAYTONU CENZURA JE ZABRANJENA!

 

Slavo Kukić još se uvijek građanima BIH, sekularistima, nije ispričao za postavljanje dokazanog islamiste na funkciju direktora FTV-a

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>