Published On: Ned, stu 29th, 2020
#3rd | By Desk

I NA KRAJU MANDATA BAGO ZAVRŠAVA NEKOLIKO PROJEKATA: Posušje dobiva novi kružni tok, a Vojuša riješenje dugogodišnjeg problema

Općina Posušje iz dana u dan postaje sve ljepša i ugodnija za život. Već odavno smo poznati po odličnoj prometnoj uređenosti, a kružni tokovi su postali prepoznatljivi i u okolnim mjestima. Nerijetko se može čuti u susjednim općinama kako će riješiti neki prometni problem “k’o u Posušju”.
Tako se ovih dana započeo graditi još jedan kružni tok koji bi se po samoj lokaciji mogao nazvati i centralni. Naime, nalazi se u gradskom naselju Vojuša koje polako postaje sami centar grada. Stadion, škole, dom zdravlja… sve je u blizini. Izgradnjom ovog kružnog toka riješava se i kanalizacijski sustav u ovom dijelu grada, a to je jedan dugogodišnji problem s kojim su se suočavali stanovnici. To je kod stanovnika izazivalo negodovanje.

“Postavljanjem kanalizacijskog sustava u ovom djelu se konačno rješava dugogodišnji problem. Nadajmo se u idućem razdoblju da će se kompletno rješiti kanalizacijski sustav u gradu. Dobro smo započeli. – ističe načelnik Branko Bago za posuski.info te dodaje ” Od kružnog toka ide prometnica koja bi se trebala spojiti pored restorana Antik, na onu koja ide prema novoj školi.”

Tako će Posušje novim kružnim tokom dobiti još bolje prometno uređenje, a na ponos svim žiteljima naše općine.

Osim toga, neugodnim problemima u ovom dijelu grada je došao kraj. Stanovnici Vojuše konačno mogu odahnuti/udahnuti.