Published On: Sri, kol 23rd, 2017

I DOK SE NEKIMA SMRAČI: 11 razloga zašto je ipak jako dobro doći živjeti u Bosnu i Hercegovinu

OHR, stranica sa satiričnim sadržajem, koja nas već godinama zasmijava izjavama jednog od najvećih standup komičara svih vremena Valentina Inzka, objavila je poziv arapskim doseljenicima, u kojem navodi zašto od svih europskih zemalja ipak neće puno pogriješiti ako kao svoje odredište ipak izaberu BIH. U trendu depopulacije BIH, iz koje odlaze stari i mladi, mrtvi i živi, OHR je odlučio ostati. A nemoš ostati ako nema u BIH ljudi. Zato su se obratili onima kojima bi naša zemlja mogla biti zanimljiva. Simpatičnim doseljenicima u haljinicima i hrvatskim šahovnicama na glavi. Oni će u budućnosti zamjeniti hrvatski konstitutivni narod u BIH koji ionako tvrdi da je korienski iz irana i da pripada toj arievskoj rasi:

1.BIH ima jako glupe stanovnike. Možete ih jeftino unajmiti da vam poprave bicikl, prešvercaju devu preko granice ili pozlate prag na mercedesu. Podijeljeni su u tri nacije. Ako se krenu dogovarati lako ih uvijek možete posvađati.

2.BIH ima koruptivne političare. Za jedan minaret, ili dva stana na Ilidiži možete od svakog viđenijeg političara kupiti koncesiju, banku, ulicu, čak si možete kupiti ime neke ulice, i ili cijelom kvartu dati ime po svojih 14 supruga.

3. BIH je jako bogata vodom. Nafte je sve manje i sve manje će ju svijet trebati. BIH je rudnik zlata. Strašna prilika da kupite jezera, rijeke i izvorišta.

4. BIH ima dugačku i razvedenu obalu. Ako imate recimo svoju privatnu mornaricu, i želite se igrati ratnih flota, BH ministarstvo vanjskih poslova dozvolit će vam da uplovite s ratnom flotom u Neum i ulovite selfie. Te pošaljete rodijaku šeiku u Monaco koji će popizdit od ljubomore.

5. BIH ima puno kladionica koje Vam jamče diskreciju.

6. Alkohol u BIH je odličan, i toče ga u obliku sokova. Također je zajamčena diskrecija.

7. Mlade Bosanke su med medeni.

8. BIH ima razvijen sport koji se zove paintball. Ako vam je dosadilo da budete ISIL-ovac uvijek možete glumiti srpskog ili hrvatskog vojnika. Cijene su bagatela. I imate pravo kupiti cijele šume. Navodno postoje i real kampovi gdje se igrate s pravim metcima.

9. U BIH vam se nitko neće rugati što ne znate plivati jer ni oni ne znaju plivati.

10. U slučaju da ste loše volje, i omakne vam se terorizam, ono roknete nekih par prolaznika, kazna zatvora je samo 3 godine, a i to se rješi s Tužiteljstvom. U slučaju dizanja panike Soroševi NGO pokreti stišat će antiterostičku histeriju.

11. BIH ima jako dobru mrežu stomatologa. Ako imate bijeli Porsche, red je konačno i da imate bijele zube.

www.ohr.int

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>