Published On: Pon, lis. 16th, 2017

I DA BUDU TEŠKE I NEPROZIRNE: Zgradu predsjedništva BiH zavjesama od 32.000 maraka opremit će firma iz Tuzle. Jedina na tenderu

Predsjedništvo BiH platit će više od 32.000 KM firmi Gracia d.o.o. iz Tuzle za zavjese sa vodilicama, ukrasnim špagama i nosačima.

Tajništvo Predsjedništva BiH proveo je javnu nabavku putem konkurentskog zahtjeva za dostavljanje ponuda, a procijenjena vrijednost nabavke iznosi 31.600 KM bez uključenog PDV-a.

Nabavka je provedena za LOT 1 – 25.620 KM bez PDV-a i za LOT 2 – 5.980,00 KM bez PDV-a.

Ponuda u iznosu od 5.924,57 KM bez PDV-a bila je dovoljna da firma iz Tuzle bude izrabrana za najpovoljnijeg ponuđača za nabavku zavjesa za potrebe Kabineta člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske. U ovom slučaju u pitanju je ured Mladena Ivanića.

Pored tuzlanske firme na tender se nije prijavila niti jedna druga firma.

Istovremeno, donesena je i odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku zavjesa sa vodilicama, ukrasnim špagama i nosačima za potrebe Predsjedništva BiH. I u ovom slučaju prijavila se samo jedna kompanija – Gracia d.o.o. iz Tuzle koja je dobila posao vrijedan 25.186,15 KM bez PDV-a.

Ponuđač je izabran primjenjujući kriterij najniže cijene, koja je ponuđena sa popustom, navedeno je iz Tajništva Predsjedništva BiH.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer