Published On: Sri, svi 18th, 2022

Hvala svima u Hrvatskoj koji su na naš apel prestali plaćati pretplatu HRT-u

Dobivamo na stotine poruka građana Hrvatske koji su na naš apel prestali plaćati pretplatu HRT-u nakon odgledane zadnje P.R-ovske emisije kojom je Aca Stanković u vidno naručenoj emisiji Komšića išao prikazati kao simpatičnog mladića iz kvarta koji samo želi da mu se dopusti da još 4 godine usisava svoj maleni i skromni stan od 71m2.

Apelirali smo na taj čin  bojkota pretplate kao društveni oblik otpora korupciji i kao  sredstvo pritiska na policijske strukture u Hrvatskoj da ispitaju osnovanu sumnju na kazneno djelo korupcije – protuzakonita prodaja utjecaja državne TV kuće osobi koja u BIH vrši političko, ustavno i medijsko nasilje nad hrvatskim narodom.

Svjesni smo da MUP koji je pod kontrolom Komšićevog idola Plenkovića neće učiniti ništa. No vjerujemo u neovisnost USKOKA.

Apeliramo na USKOK da izvrši dubinsko skeniranje telefona Aleksandra Stankovića i Maje Sever te utvrde tko je organizator cijele priče.

Ne dajte im da unište mobilne uređaje!”

Želimo znati ime naručitelja. Imamo to pravo znati!

Apeliramo na Hrvate iz BIH , javne djelatnike, sportaše, sve koji se nađu u prilici davati izjavu za HRT da to odbiju.

Privatne TV kuće u Hrvatskoj više poštuju patnju i progon BH Hrvata nego HRT. Koji je državna javna kuća, koja bi morala odgovarati nama i brinuti se o narodu a ne o imidžu Andreja Plenkovića.

Novog diktatora na Balkanu. Jedinog pravog diktatora u ovom dijelu Europe.

Netko tko je uspio od velikog Aleksandra Stankovića načinito ono nešto maleno i  bijedno  što smo gledali prošli tjedan doista jeste diktator.

Apeliramo na USKOK da oduzme mobitele i Plenkoviću. Sve. Ne samo jedan.

 

 

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
1 mjesec prije

Govorim u ime nas hercegovačkih muslimana mi želimo suživot trebamo se promijeniti i pokajati kao ja nekdašnji ŠAČIR SOROŠ sjećate se moga vulgarizma al sam progledao mi muslimani ćemo morati živjeti u KRŠĆANSKOJ evropi biti samo dobri muslimani i imat ćemo svega. Ako nastavimo se ponašati kao PALESTINCI sa kriminalcem BAKIROM jadna nam majka muslimanka

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

SLAZEM SE SRAMOTA OD HRVATSKE

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Dobro rečeno HRT je javna kuća….

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Teški partizanski qurvaluk

Željko Komšić 2022!
Željko Komšić 2022!
1 mjesec prije

Nisu to Hrvati, to su ovi kamenjarski koji se ni 30 godina u Zagrebu nisu snašli i jedina im je zabava tamo aplaudirati traktorskim vicevima Dodika na na YouTube nego uživati u koncertu Gibonnija

Pantelija
Pantelija
1 mjesec prije

Mi pravoslavci hocemo na HRT-u da se uvede kanal za nas pravoslavce i to na cirilici. Hocemo vise vijesti o Dodiku, najmanje 10 dnevno. Poskoce bas ti hvala na ovoj incijativi, ja bas bio krenuo da platim pretplatu.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Pantelija
1 mjesec prije

Ma vi ste uvijek bili za rvacki kanal

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Pantelija
1 mjesec prije

Ti hoćeš nešto drugo a ne Dodika. Dodik je penicilin za baliye.