Published On: Sri, lip 26th, 2019

Humanitarnim koncertom proslavljen rođendan Udruge ‘Fra Mladen Hrkać’

Humanitarni koncert u povodu sedme obljetnice djelovanja Udruge “Fra Mladen Hrkać” održan je sinoć u dvorištu crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije (UBDM) u Širokom Brijegu.

Koncert “Pomozimo zajedno” organiziran je u suradnji sa samostanom i crkvom UBDM, a uz potporu Središnjeg ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Zapadnohercegovačke županije i grada Širokog Brijega.

Za vrijeme koncerta, koji su glazbenim izvedbama, među ostalim, uveličala i neka od najzvučnijih imena hrvatske estrade poput Radojke Šverko, na pultovima u dvorištu bile su postavljene kutije za humanitarne priloge, a Širokobriježani i gosti su se odazvali u velikom broju na ovaj humanitarni koncert.

Koncert “Pomozimo zajedno!” jedan je u nizu događaja čiji će prihod od dobrovoljnih priloga, jednokratnih donacija i poziva na humanitarne brojeve telefona (17000 za područje BiH i 060 9999 za područje RH) biti usmjeren u fond Projekta “Dom fra Mladen Hrkać”. U sklopu tog doma Udruga će nastaviti djelovat i pružati pomoć najranjivijim korisničkim skupinama.

Na koncertu su nastupili i Vladimir Babin, Infinitas, sestre Ramljak, fra Marin Karačić i drugi, javila je Fena.

Podsjećamo, prije nekoliko godina otvorene su i prostorije Udruge u Širokom Brijegu, u blizini stadiona Pecara u kojima se zainteresirani građani mogu raspitati o njezinu funkcioniranju i načinu na koji mogu dobiti pomoć.

Udruga nije bazirana samo na pomoć Širokobriježanima. Kroz nju je do sada prošlo tisuće ljudi kojima je bila potrebna pomoć, iz svih krajeva BiH. Po svjedočenju mnogih, “Fra Mladen Hrkać” je hvalevrijedna stvar, a pomoć radu Udruge pružaju i mnogi poduzetnici i javne osobe iz BiH i Hrvatske./F/HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare