Published On: Pet, pro 10th, 2021

Hrvatski suverenisti smijenili Zekanovića s pozicije predsjednka saborskog kluba stranke zbog stavova o cijepljenju

Suverenisti su u petak priopćili kako jučerašnjom odlukom s izvanredne sjednice stranačkog Predsjedništva Zekanović više nije predsjednik njihova Kluba zastupnika.

Predsjedništvo je, navode, zauzelo je stajalište kako je nedopustivo da predsjednik kluba, bez prethodnog usuglašavanja stajališta o ovako važnom pitanju i na iznenađenje ostalih kolega iz kluba, iznosi osobne opservacije “koje se, zbog njegove funkcije, potom pripisuju cijelom klubu i stranci Hrvatskih suverenista”.

Hrvoje Zekanović ostaje saborski zastupnik Hrvatskih suverenista i supredsjednik stranke, a predsjednik Kluba zastupnika u Saboru postaje predsjednik stranke Marijan Pavliček.

Zekanović je jučer, govoreći u ime Kluba Hrvatskih suverenista tijekom saborske rasprave o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, poručio kako jest protiv covid potvrda, ali i naglasio kako treba jasno reći da cjepivo spašava ljudske živote.

– Svi vi koji ste za potvrde ili protiv potvrda morate s govornice jasno reći da cjepivo spašava ljudske živote, ne smijete to ostaviti negdje u fusnoti, ljudi zbog vaših stavova završavaju na respiratoru, naglasio je i prozvao dio političara, ali i predsjednika Republike Zorana Milanovića.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
djuro
djuro
8 mjeseci prije

Doveli su nas u situaciju da više nikome ne vjerujemo. Misija je ispunjena. Ne mogu dokučiti tko je više izmanipuliran, oni što su primili cijepivo ili oni što se bore protiv njega. Sloboda je prošlost, demokracija je naj veća podvala moćnika.