Published On: Pon, pro 16th, 2019

Hrvatski studentski politološki forum obilježio deset godina postojanja

Na Filozofskom fakulteta Sveučilišta u Mostaru (SUM) večeras je obilježena deseta godišnjica utemeljenja Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF).

Pod sloganom ”Odlučno prema cilju” HSPF je okupio aktualne i prošle predsjednike foruma, kao i članove foruma.

Okupljanje je održano u amfiteatru ”Sokrat” Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Riječ je o udruzi koja okuplja studente politologije i drugih društvenih znanosti, a u sklopu obilježavanja prikazan je rad udruge u proteklom desetljeću, te su dodijeljene i titule počasnog člana zaslužnim pojedincima koji su pomogli radu HSPF-a, prenosi bhrt.ba

Počasni članovi tako su postali rektor SUM-a Zoran Tomić, predsjedateljica Kluba hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Lidija Bradara, novinari Jurica Gudelj i Zoran Krešić, politički analitičar Milan Sitarski, nekadašnji članovi udruge Branimir Galić i Željko Šilić te Dražen Barbarić, pročelnik studija Politologije u Mostaru.

Predsjednik HPSF-a Martin Mikulić istaknuo je kako je čast biti predsjednik udruge kada ona slavi deseti rođendan.

“Ne postoji nijedno relevantno pitanje ni za bh. Hrvate, ni za BiH, a da ga HSPF nije otvorio. Kao što smo posvjedočili svojim dosadašnjim radom, mi ćemo nastaviti istim tempom”, kazao je Mikulić, podsjetivši na neke od projekata koje je HSPF radio u posljednje dvije godine te koje planira realizirati u idućem razdoblju.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare