Published On: Uto, lis 29th, 2019

Hrvatski saborski zastupnik Džaferoviću: Ljubitelji Hamasa iz vrha SDA bit će poraženi; a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji

Petar Škorić, saborski zastupnik HDZ-a i šef splitskog ogranka ove stranke, reagirao je nakon najnovijih izjava bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića koji je Hrvatsku optužio za agresiju nad BiH.

Škorić je Džaferovića, među ostalim, nazvao i islamistom koji se predstavlja Europljaninom, podsjetivši na niz povijesnih činjenica koje opovrgavaju tezu o agresiji Hrvatske nad BiH.

Njegov upis prenosimo u cijelosti i bez uredničkih intervencija:

Besprizorne klevete nezahvalnih moralnih mizerija iz bošnjačkog političkog vrha i raznih islamista postale su, nažalost, dio sveukupnog bošnjačkog društvenoga mainstreama. Besramnost “zaboravljanja” ogromne logističke i humanitarne pomoći Bošnjacima od strane Hrvata već je ušlo u antologiju beščašća, dok je monstruozna kleveta “o agresiji Hrvatske”, jasan pokazatelj kako je nedvojbeni krajnji cilj Bošnjaka stvaranje islamističke okupacijske zone od cijele BiH, baš kao u vrijeme Osmanskog carstva. Oni za to danas koriste eufemizam “građanska BiH bosansko-bošnjačke nacije”. Služe se provjerenim obrascima – klevetama, krivotvorenjima, lažima, optužbama i napadima. Bilo vojno kao 1993., bilo politički od tada do danas.

Bezumnost klevete koja se tiče “agresije” dovoljno besmislenom čine samo dva krucijalna događaja, uz desetine drugih : Izlazak Hrvata 1992. na referendum u BiH bez kojeg NITKO ne bi uopće priznao BiH uz istodobno službeno priznanje od strane RH, te SLUŽBENI POZIV “agresoru” 1995. od strane Predsjedništva BiH da RH uđe sa HV u BiH i da je spasi od velikosrpske okupacije i masovnih zločina!

Sve je to svima poznato te će ljubitelji Hamasa i neoosmanizma iz vrha SDA i drugih organizacija, sasvim sigurno biti poraženi a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji kojemu neće biti potrebne ničije Ahdname!

A Džaferović zaboravlja kako je svojedobno i sam Alija Izetbegović uputio zahvalu za humano postupanje prema Bošnjačkim izbjeglicama i ranjenicima na splitskom širem području, to umjesto da vrši pritisak na pravosuđe u procesuiranju ratnih zločina koje je počinila Armija BiH i njeno krilo El-mudžahid, on se kao islamist predstavlja Europljaninom.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare