Published On: Uto, svi 10th, 2022

Hrvatski i srpski gnjev na Komšića, SDA i Bošnjake je razumljiv i na liniji je pravednosti. Ali to je gnjev u krivom smjeru. Pravi krivac je zapadno…

Hrvatska javnost u BIH, a opet putem priopćenja stranaka Hrvatskog navodnog sabora, naelektrizirana je u borbi protiv “bošnjačke majorizacije” i nasilja zvanog Komšić.

Uporno se ponavlja kako “Bošnjaci Hrvatima nameću predstavnike i da to nije u duhu ni slovu Daytona te da je neustavni Izborni zakon problem”.

Hajde zamijenimo priču.

Zamislimo da je OHR, u cilju zavađanja naroda, jačanja kaosa i potpore raspadu BIH, osmislio takav izborni zakon koji Hrvatima omogućava nametanje 7 od 17 hrvatskih Bošnjaka u klub Bošnjaka, imenovanje Vlade FBIH bez bošnjačke volje i nametanje bošnjačkog člana Predsjedništva.

Bi li Hrvati zloupotrijebili taj poklon od OHR-a ili bi se držali načela da nije u redu da Hrvati nameću Bošnjacima predstavnike?

Evo sami odgovorite na to pitanje.

U slučaju da  Hrvati iskoriste taj poklon od OHR-a nametnu Bošnjacima primjerice bošnjačkog člana Predsjedništva, nekog lika koji ih iznimno iritira, vrijeđa, koji je bio u HVO, koji je pucao po Istočnom Mostaru a bio je Bošnjak u HVO, i ima hrvatski trolist, a Bošnjak je, na čijim skupovima se vijori amblem da treba nabiti Bakira na kolac a suprugu mu Sabiju silovati, što mislite kako bi Bošnjaci reagirali? Bili slali priopćenja, osnivali bošnjačke narodne sabore, borili se s dva portala i tri viber grupe, moljakali OHR da promijeni pravila, ili bi možda blokirali državu dok se pravila igre, potpisana u Daytonu ne vrate u početno stanje, tako da čovjeku Bošnjaku, udarniku, građaninu, ne mogu drugi narodi nametati ništa?

Prema ovoj anketi jako loše bi reagirali, većina ispitanih smatra da bi Bošnjaci doslovce izvršili atentat na Bošnjaka, predsjednika, provokatora, nekog pandana Komšiću, kojeg bi Bošnjacima  nametnuli Hrvati:

Ova anketa je znakovita. Hrvati sebe dakle smatraju hipertolerantnom nacijom. Nikada nitko iz hrvatskog korpusa nije zaprijetio ničim sličnim Komšiću, dok u isto vrijeme smatraju Bošnjake radikalnima, većina ispitanih smatra da bi takvog nekog hrvatskog, nametnutog Bošnjacima, čovjeka, Bošnjaci jednostavno ubili.

Što je uzrok tome? Slučaj Leutar? Nikad istraženi slučaj ubojstva povratnice časne sestre u Kakanj? Također jedan slučaj koji hrvatska politka u BIH uopće ne spominje niti koristi. Slučaj Vlade Šantića? Slučaj obitelji Anđelić? Slučaj ubojstva povratnika Kadafara u Vitetzu? Slučaj neistraživanja ubojstva viteške djece? Slučaj slanja člana AL Qaede u BH diplomaciju 2001 godine? Koliko samo slučajeva koji potvrđuju hrvatsko uvjerenje u postojanje radikalnih elemenata u SDA strukturama i koliko samo uvjerenja u miroljubivost i sabur vlastitog naroda. Koji da mu i 100 puta netko nametne nekog, ne bi krenuo u nasilje kao odgovor.

Hrvatima u BIH doista treba dodijeliti kolektivnu Nobelovu nagradu za mir.

No vratimo se na temu priče?

Zašto su Hrvati ljuti na one politike i ljude koji zloupotrebljavaju prljavi poklon OHR-a a OHR-u se obraćaju s “gospodine, uvaženi, poštovani”?

Zašto je Komšić, korisnik OHR žarača nad nama nepoželjan u našim gradovima dok su šefovi OHR-a rado viđeni gosti s kojima se naslikavamo i kojima pojašnjavamo gdje je problem?

Pa ako itko zna gdje je problem znaju oni koji su taj problem i uveli u BIH.

Ukratko Robert Barry (OSCE) pomoćna ruka OHR-a, Wolfghang Petritsch, Inzko, Paddy Ashdown, Shilling, i mnogi drugi, svi su oni redom bili predstavnici zemalja koje su u BIH odlučile narušiti međunarodni mirovni sporazum. BIH im je trećerazredna zemlja i s takvim nečim su se mogli nekažnjeno zezati. Osim toga samododijelili su si bonske ovlasti, prema kojima su mogli bilo kada i na bilo koji način bilo kome tko se pobuni uskratiti politička i ljudska prava i spremiti ga u zatvor.

OHR i austrougarske, germanske, UK , geopolitike su stvarni kršitelji ustavnog prava Hrvata i Srba u BIH.

Što je tome razlog zapravo nas i ne treba brinuti. Može biti geopolitika kaosa, može prosta islamska petronarudžba iz Saudije. Nebitno.

No bitno je da Hrvati i Srbi u BIH informiraju svijet što se tu dogodilo i da zatraže stav tog istog svijeta o tome. Ako taj isti svijet donese stav da je nekakav austrijski ili engleski kenjac imao pravo rušiti međunarodni mirovni ugovor Srbi i Hrvati trebaju institucije BIH prebaciti na dio BIH koji poštuje Dayton a odmetnute terotirije BIH koji se povode OHR nametima pozvati da se vrate u ustavni okvir BIH. Ako pak ta propalestinska područja to odbiju, naprosto treba proglasiti neovisnost BH od tih područja i oformiti društvu na dogovorenim demokratskim načelima mirovnog sporazuma

Te fokus svađe s Bošnjacima, koji samo koriste poklonjene im poluge majorizacije, i ne čine ništa više preko toga, prebaciti na sukob s međunarodnim predstavnicima u BIH. U konačnici i protjerati ih iz naše zemlje s doživotnom zabranom ulaska.

Osnova za to je Ustav bIH koji oni ne mogu i ne smiju mijenjati na način na koji to čine. Osnova za to su povrede ljudskih prava i međunarodnih deklaracija koje su činili i čine.

Svako ulaženje u nove aranžmane , prema pravilima koje bi oni nametnuli znači izdaju naroda.

Lideri Hrvata i Srba ako to ne urade, oni naprosto odvode svoje narode u novu fazu kuhanja žabe. Hrvatska žaba je već prokuhana i dovedena pred zid. Izići će na izbore da obrane kantone i onemoguće potpuno preuzimanje hrvatskih područja.

No svaki daljnji pristanak na namete OHR-a značio bi izdaju.

Hrvatski i srpski lideri moraju shvatiti da je ovo naša zemlja. Da će u ovoj zemlji tjedan imati 10 dana ako to mi odlučimo. I da moć nema nikakav OHR niti Sarajevo nego mi. Stvarnu i faktičnu moć.

Ako su zaspali u fazu kuhane žabe neka to javno kažu. Polit ćemo ih hladnom vodom. Ili ih naprosto zamijeniti.

 ish l poskok.info

 

guest
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Europsky
Europsky
11 dana prije

Kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze, medjutim to ne znaci da kad se manjinske ruke sloze , sve se moze, sve se moze!

Veliki pozdrav svim civilizovanim ljudima, ali i Hrvatima!

SejdoKralj
SejdoKralj
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
11 dana prije

Vi bahlije bahati se čak i više od nekih krajem 80tih koji su također mislili: gotovo je, gotovo! Međutim, nekadašnja svjetska velesila Srbija zbog te bahatosti svela se trajno zaista na niske grane. Sada su Srbi u BiH u drugačijoj poziciji, kršćani su u sličnoj poziciji kao u doba turskog zuluma, moraju se držati zajedno.

Anonimus
Anonimus
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
11 dana prije

MUSLIMANI SU STOKA SITNOG ZUBA ZADUZENI DA GINU KADA IM DOZVOLI AMERICKI JAHAC TAMO NEGDJE U AVGANISTANU.

TO IM I TREBA KADA SU STOKA A STOKA SU JER NE ZNAJU DA SURADJUJU SA SUSEDIMA.

HAMZA
HAMZA
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
11 dana prije

ALAAAAAAHHHUAGGBAAAAAARRRRRR.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
11 dana prije

Jarane ako se mi muslimani ne smirimo mogli bi ga žestoko podokiti ti pišeš iz tuđine a nama treba živjeti u mostaru sa kršćanima zato jedi gova,nca

Juraj
Juraj
11 dana prije

Fali jedna tvrdnja u anketi!
„Smijenio bi ga visoki prestavnik!“ (koji bi bila tocna)

Anonimac
Anonimac
11 dana prije

Evo čitam ursula von der leyen potvrdila da je hrvatska upravo dobila 700 milijuna eura ,bespovratno .
Znači tolika je cijena hrvata u BIH .Znači po toj cijeni smo prodani tj toliko vrijedimo
To je navodno prva uplata ,a druga ide poslije izbora.

Manjina
Manjina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 dana prije

Nevrijedite ni one rabote kakvih 700 milijona 😮

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Manjina
11 dana prije

Ti imaš da šutiš ,muslimani su besplatno dati ,za njih nisu dali ni 1KM
Prema tome poklopi se i šuti.

odron
odron
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 dana prije

Tih” bespovratnih” 700 milijuna će biti plaćeni ljudima to jest ljudskom krvlju. Prodani globalistima koji će od Hrvata raditi mljeveno meso…. ne samo Hrvatima nego svim ” državama” koje imaju vanjski dug koji se NE MOŽE vratiti, tu je BiH najmanje dužna.. prodani smo u ROBLJE…. još mnogi to ne shvaćaju…svakome će prije ili kasnije biti jasno, samo će biti KASNO. Do tada igrajte se izbora i izbornih zakona i ostalih DISTRAKCIJA.

Renegade
Renegade
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 dana prije

Hrvati u BiH su oduvijek bili moneta za podkusurivanje! Bosanski Borod, Derventa, Posavina, srednja Bosna…

Kiseljak
Kiseljak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
11 dana prije

200 ide čoviču da zavrsi na Korčuli Haciendu i popravi u Zagrebu stan tamam tolku mu dreba.

Kiklop
Kiklop
11 dana prije

Jedini spas za sve narode i manjine kao Zidove i Rome je raspad bih.Samo ima tu jedan problem.
Koga ce onda bosnjaci guliti kako bi prezivjeli.
Romima to najbolje odgovara jer ce onda moci zivjeti pod satorom , a ovako zakon ne dozvoljava..

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
11 dana prije

Jedino spas za Bosnu je raspad svetosavskih i katoličkih terorista UZP i djikana…

Kiklop
Kiklop
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
11 dana prije

Uzmi digitron i saberi se.Popi tabletu spremi se i pravac , upisi i zavrsi vecernju osmogodisnju skolu.Trebati ce ti zlu ne trebalo…

SafetPsychoSaralija
SafetPsychoSaralija
11 dana prije

Samo se bavite nekim (ne)mogucim scenarijima, namastavate, prividjaju vam se nekakvi dejtonski duhovi. Umjedsto da se demokratskim putem borite za svoja prava… Demokratski je i kmecati, I guess

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  SafetPsychoSaralija
11 dana prije

Ti dijasporac ne kmeči iz druge države .Tamo ne smiješ pisnuti ,pa pišeš komentare i soliš pamet narodu koji živi u BIH.
Razguli.

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
11 dana prije

Autor u zamjeni teza bori se do posljednjeg porvacenog…macekova politika tudjmana po Karadjordjevu žrtvovao Bosanske katolike da bi Zloba preselio iz RSK DJIKANE SVETOSAVSKI teroriste…po autoru srbin i hrvat su oni genocidasi i UZP HRHFOSNE…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
11 dana prije

Šta je alija s njma radio ,možda igrao klikera.
Alija vas je poklonio srbima zato ,ni jedne više ispadaš totalno g.l.u.p.

more1965
more1965
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
11 dana prije

UBI se

Gušćerica
Gušćerica
11 dana prije

Jedini izlaz iz ove situacije je da se Srbi i Hrvati pomarišu kao ’91-95, a onda koja nacija preživi da seli na Genland, a da ove prostore ostave jedinim pravim vlasnicima, Bošnjacima.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Gušćerica
11 dana prije

Bošnjaci su ti manjina u BIH ,tako da će ta vi prvi seliti ,doduše već ih je pola odselilo .Evo pišu komentare ne silaze sa kompjutera i mobitela .Oni se tamo pripitomljavljaju ,da bi se lakše prilagodili,državi u kojoj žive.
Tako da ti u BIH žive muslimani,srbi i hrvati .
Bošnjaci postaju izumrla vrsta.

Istina i samo istina
Istina i samo istina
Šta ti kažeš na ovo?  Gušćerica
11 dana prije

Samo što se oni nisu pomarisali ’90tih, to je poput ”Lažnog rata” s početka 2. svjetskog rata. To je bila farsa kako bi se otvorio front i izvršio pravi cilj a to je nestanak Bošnjaka i podjela BiH na dva dijela a Bošnjake pod zemlju! Samo .z.aj.eb.ali su se u velikoj mjeri jer ”Pokopali su nas u zemlju, ali nisu znali da smo sjeme”. A.gre.sor i sa istoka i zapada nikada ne može biti tako jak kao onaj koji brani svoju domovinu!

more1965
more1965
Šta ti kažeš na ovo?  Istina i samo istina
11 dana prije

raznesi se

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
11 dana prije

Preglasati,nametnuti,majorizirati!
Uzepe ološ mora biti porazen!

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
11 dana prije

Jarane ako se mi muslimani ne smirimo mogli bi ga žestoko podokiti ti pišeš iz tuđine a nama treba živjeti u mostaru sa kršćanima zato jedi gova,nca

Carlos
Carlos
11 dana prije

Derivacije do besvjesti .

Kiseljak
Kiseljak
11 dana prije

Jest Komšo utjerao strah.zasluzio je jos jedan mandat.