Published On: Sub, pro 4th, 2021

Hrvatski HDZ pomalo djetinjastim rječnikom vrijeđa Nikolu Grmoju

HDZ je u subotu odbacio tvrdnje Nikole Grmoje da se prijetnjama zastrašuje građane kako bi se spriječio njihov odaziv na Mostovu inicijativu za raspisivanje referenduma o ukidanju covid-potvrda i Stožera civilne zaštite te istaknuo da u Grmojinoj izjavi nema ni slovca istine.

U objavi na facebooku HDZ je demantirao slanje prijetnji građanima da će izgubiti posao ili drugačije nastraditi ako daju svoj potpis za Mostov referednum, kako je to danas ustvrdio Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja uz štand na kojemu su se počeli prikupljati potpisi.

Grmoju su nazvali “iskompleksiranim gigantom teških riječi koji svako jutro smišlja novu laž kojom će pokušati nauditi HDZ-u”.

“Nikola ‘Ivermektin’ Grmoja – u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti – ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila i koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda. U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca – istine. No što smo drugo od njega i mogli očekivati”, stoji u objavi na facebooku u kojoj se, uz ostalo, Grmoju naziva “Mostovim mitraljescem s ćorcima – gigantom laži i uvreda, liliputancem postignuća…”

Napisali su da je Mostov zastupnik “komičan u nezasitnoj potrebi da se ovako infantilno pravi važan, u svojoj opsjednutosti vlastitim egom te mržnjom prema (HDZ-u), stranci koja ga i u rodnom mu Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje”.

“Na njegovu tugu, ni sad neće uspjeti. Kako kaže izreka iz doline Neretve – U Grmoje su kratke noge! Ali ne brinite, Grmoja će i dalje mrziti i vrijeđati sve koji se ne dive njemu i njegovoj licemjernoj sekti koja se radi politikantskog profita poigrava tuđim životima”, napisao je HDZ reagirajući na današnje Grmojine optužbe.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Blanka
Blanka
1 godina prije

Ma kakav adezej, tipicne partijske mantre drustvanceta znanog kao SKJ. Podmeci, kleveci, optuzuj I lazi i koristi sve medije za nahrakavanje “unutrasnjeg neprijatelja”. Napokon su komunjare u adezeju pokazale pravo lice 🙂

Mećanje
Mećanje
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 godina prije

Opet ti i hdz-ej ? Neko ti ga je zdimio iz hdz-eja- ne morem se oteti tome dojmu…dok amo Haso pati sa burekom. Moram i ja nadodati, da mi se Njonjo toliko gadi, da ti to nemerem ni opisati…suncokret na kubik.😉