Published On: Ned, lis. 15th, 2017

HRVATSKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH čestitao Sebastianu Kurzu izbornu pobjedu

Dragan Čović, hrvatski član predsjedništva uputio je pismo čestitke Sebastianu Kurzu u kojem stoji:

Čast mi je i zadovoljstvo, kao predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine, te u svoje osobno ime, uputiti Vam iskrene čestitke u povodu briljantnog uspjeha Austrijske narodne stranke pod Vašim vodstvom, ostvarenog na danas održanim izvanrednim parlamentarnim izborima u Republici Austriji.

Rezultat koji ste ostvarili predstavlja nastavak snažnog mandata Vaših sljedećih političkih koraka. Uvjeren sam kako ćete predanim i odgovornim radom opravdati povjerenje onih koji su glasovali za Austrijsku narodnu stranku s Vama na čelu.

Dubokom vjerujem kako ćemo nastaviti suradnju i još više produbiti i učvrstiti dugogodišnje, prijateljske veze i odnose između naše dvije zemlje na dobrobit naših naroda, te otvoriti nove puteve još bolje suradnje na svim razinama. Mi, kao zemlja koja je aktivno na euroatlantskom putu, trebamo Vašu snažnu potporu, koja, uvjeren sam, neće izostati u budućnosti.

Želim Vam mnogo energije i uspjeha u realiziranju zadataka i izazova  koji su pred Vama, stoji u pismu hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer