Published On: Čet, pro 7th, 2017

HRVATSKA RASPISUJE NATJEČAJ ZA STRANE SPECIJALCE: Hrvatski komandosi odbili čuvati Mesića?

VIDEO: Iran Special Forces Foil Terrorists’ Plots to Stage Attacks in Tehran

Nakon optužbi za veleizdaju i prozivki da je kriv za izdaju države koja mu je davaka plaću, u onih 10 godina kad se predstavljao kao njen predsjednik, Stjepan Mesić , jedan od najkvalitetnijih plaćenika bošnjačkog i albanskog nacionalizma na Balkanu  dobio je jaču policijsku zaštitu. Međutim ona je odobrena tek formalno. Ljudi koji ga čuvaju još uvijek nema.

Problem se javio nakon što su svi policajci koji su raspoređeni na tu dužnost odbili to raditi istaknuvši prigovor savjesti.

Na pitanje, kako misle na prigovor savjesti, kazali su da poštuju Ustav RH te da ne žele čuvati neprijatelja Hrvatske pišu mediji u Hrvatskoj ne navodeći otkud im izvor. U slučaju da je ova informacija točna oni su već trebali dobiti otkaz od MUP-a.
Zagrebački medij Nacional piše da je Vladimir Šeks, predsjednik Savjetodavnog vijeća HDZ-a i neformalni savjetnik premijera Andreja Plenkovića, kao glavnog krivca za osuđujuću presudu šestorici Hrvata iz Bosne i Hercegovine u Haagu optužio bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

Šeks je Mesića optužio u brojnim istupima, braneći tezu haškog tužilaštva da su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko, sa šestoricom bivših dužnosnika “Herceg-Bosne”, sprovodili udruženi zločinački poduhvat na Bosnu i Hercegovinu.

Danas je jedan politički analitičar na HRT iznio novu tezu: Hrvatska je pomagala i vojno obučavala i Armiju BIH. Zašto Haag to također nije naveo kao čin agresije. Ili je po Haagu dozvoljeno ubijati građane BIH srpske nacionalnosti?

Opći je zaključak javnosti da je Haaški sud iskompromitiran slučajem Praljak, te da smiješna kazna od 3 godine Rasimu Deliću, šefu El Mudžahida koji je u suštini preteča ISIL-a u Europi dokaz da je ovaj sud pod financijskom kontorlom jedne moćne naftne bliskoistočne sile.

6 od 12 pripadnika odreda El Mudžahid, bivši vojnici Armije BIH izvršili su nakon pokolja kršćana u Bosni, teroristički napad na WTC tornjeve. Sarajevska ljevica i danas se ne želi suočiti s tim odvratnim ubojstvom preko 3000 američkih građana niti zločinima Armije BIH u Bosni. Ukupno je u Bosni danas, prema službenim statističkim podacima BIH protjerano gotovo 500.000 kršćana. To je genocid o kojem se šuti. Jednako kao i o onom nad Armencima. Jer svjetske sile određuju o čemu će se pričati a o čemu šutjeti.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x