Published On: Pon, pro 23rd, 2019

HRVATI U BIH POSTAJU POLITIČKA NACIJA: Ogromna većina BH Hrvata bojkotirala je izbore. Ljuti su na Zagreb i žele konkretne poteze

Prema prvim podacima Državnog izbornog povjerenstva koji su objavljeni večeras, državljani Hrvatske u Bosni i Hercegovini prvenstveno su svoje glasove davali Nikome. Ukratko bojkotirali su izbore.

Prema podacima Kolinda Grabar Kitarović u BIH je osvojila tek nekih 15.000 glasova.

Što je dosadašnji minimum u BIH nekog HDZ kandidata iz RH.

Ukratko Hrvati u BIH kazali su Ne mlakoj politici.  Ne Isa Beg Isakoviću. Ne Ahdnami.

Niti jedan od kandidata nije ponudio ništa Hrvatima u BIH zbog čega bi ih istjerao na birališta. Poskok je pozvao na bojkot. Narod nas je poslušao. Mi mu se ovim putem zahvaljujemo.

Hrvatsko ostajanje u kućama u BIH i ne samo u BIH, (i BH Hrvati koji žive u RH i EU masovno su bojkotirali izbore) jasan je znak i HDZ-u u RH i HDZBIH da demagoške floskule o “ustavnoj skrbi” i “Zalaganja za ravnopravnost” nisu nešto čime više mogu osvajati birače.

Traži se nešto jače i nešto odlučnije od pukih floskula

Ako u drugom krugu Milanović ili Kolinda doista žele dobiti glas Hrvata iz BIH i dijaspore, tisuće onih koji su ostali u kućama morat će biti konkretniji.

Onaj od njih dvoje, koji zajamči zabranu ulaska Komšiću u Hrvatsku, i ne samo njemu nego tisućama njegovih glasača koji prijete silovanjima i nabijanjima na kolac, onaj tko se postavi državnički prema nama moći će računati na glasove.

Ovako se Kolinda može nadati da će joj HDZBIH uspjeti izvući maksimalno još koju tisuću uhljeba.

20.000 zvuče sjajno.  Al premalo da bilo što odluče u Hrvatskoj.

Kao što ni ovih 15.000 nisu odlučili ništa. I bez njih bi Kolinda Sultanija Isaković bila u drugom krugu.

Ako doista žele opstati u BIH BH Hrvati moraju se formirati kao politička nacija.

450.000 u BIH, još toliko u RH i još toliko u EU, nacija od 1.550.000 ljudi , s nacionalno svjesnim vodstvom u BIH ne može biti uništena  i preglasana.

Preduvjet za to je da gmizavci iz HDZBIH shvate da je tužno umrijeti kao gmizavac. Da ne kažemo jazavac. Jer taj termin čuvamo za Komšića.

Svako dobro i živjeli.

Poskok.info

 

NOVO OTKRIĆE: 15.000 Hrvata u BIH podržava Isa beg Isakovića i njegov način rezanja kršćanskih glava. Jataganom…

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare