Published On: Čet, stu 30th, 2017

HRS: Presudu suda u Haagu nema dodirnih točaka s istinom i pravdom

Hrvatska republikanska stranka (HRS) u potpunosti odbacuje presudu suda u Haagu budući da je politička, nema dodirnih točaka s istinom i pravdom i ne služi pomirenju, priopćeno je iz te stranke.

Iz HRS-a navode kako je “šestorka” 13 godina ostavljena na milost i nemilost samima sebi, što od politike Republike Hrvatske, što zbog politike Hrvata iz BiH.

“General Praljak nije doživio nepravdu samo u Haagu, nego ju je doživio i kada je Hrvatska za koju se borio falsificirala i slala dokumente za potrebe Tužiteljstva u Haagu. Doživio ju je kada su se dizale politički montirane optužnice protiv njegovih vojnika i zapovjednika, dok krvoloci Armije BiH ponosno šeću institucijama BiH. Doživio ju je kada hrvatski političari za male novce prodaju domoljublje, samo da bi zasjeli u vlast za Alijanse i Platforme. Doživio ju je kada su hrvatski legitimni predstavnici vlasti nakon što su na njegovo baštini zasjeli, nisu ništa učinili za obranu digniteta i baštine Domovinskog rata i naših svetinja”, poručili su iz HRS-a.

Iz te stranke navode kako se iz svega ovog mora izvući pouka.

“Pozivamo sve Hrvate u BiH na dostojanstvo i neodgovaranje na bilo kakav vid provokacija. Sada je trenutak kada moramo pokazati snagu zajedništva. No, ako je netko mislio kako će sve ovo što se dogodilo u Haagu proći bez jednog ispita savjesti i odgovornosti, vara se”, stoji u priopćenju te se dodaje kako žrtva generala Praljka neće biti uzaludna.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x