Published On: Tue, Oct 6th, 2020

HRGA STALA U OBRANU MILANOVIĆA Hrabro je iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne

Zagreb: U Saboru je održan okrugli stol o nacrtu prijedloga ovršnog zakona 19.02.2019., Zagreb – U Saboru je odrzan okrugli stol o nacrtu prijedloga ovrsnog zakona. Mirjana Hrga.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Novinarka i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga na svom Facebooku je komentirala istupe predsjednika Zorana Milanovića.

“Znam kad ovo napišem da će u određenim krugovima Predsjednik RH još lošije kotirati, no ne dovodeći u pitanje svoje profesionalno iskustvo koje je neusporedivo s iskustvom seoskih bukača, moram primijetiti da svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni.

Nakon što sam se godinu dana “s one strane” nagledala “političkih medvjeda” koji bi rođenu djecu prodali za vlastiti interes, a kamoli izgovorili svoje mišljenje ako je suprotno mišljenju miljea iz kojeg dolazi, Zoran Milanović je hrabro iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne. Nisu ga voljeli oni, sad ga ne vole ni “njegovi”. Pozicija vrijedna poštivanja. (ne zanima me vaše mišljenje)”, napisala je Mirjana Hrga na Facebooku, prenosi Večernji list.