Published On: Uto, pro 10th, 2019

HOROR U ČEŠKOJ, UPAO U BOLNICU I UBIO ŠEST OSOBA Policija intenzivno traga za napadačem, objavili su njegovu fotografiju

Šest ljudi ubijeno je u pucnjavi koja se dogodila u bolnici u češkom gradu Ostravi, objavio je ministar unutarnjih poslova.

Premda se još ne znaju detalji incidenta, lokalna je policija objavila informaciju da su četiri osobe poginule, a dvije teško ranjene, piše RT. No, u međuvremenu je premijer Andrej Babis potvrdio da su i te dvije osobe podlegle ozljedama.

Do pucnjave je došlo u utorak ujutro u Sveučilišnoj bolnici Ostrava na sjeveroistoku zemlje, no još nije poznato pod kojim okolnostima. Navodno je do pucnjave došlo na odjelu traumatologije, a nakon incidenta cijela je bolnica evakuirana, piše BBC. Za napadačem se još uvijek traga.

Ministar Jan Hamacek rekao je da su hitne službe i policija odmah reagirale, a u potrazi za počiniteljem angažirani su i helikopteri.

Policija je također objavila fotografiju osumnjičenog i apel javnosti koju mole da im se jave ako imaju bilo kakvu informaciju. Počinitelj je navodno nosio crvenu jaknu.

 

 

Molimo građane pomoć u pronalasku osumnjičene osobe. Također molimo javnost da bude krajnje oprezna – napisali su na Twitteru, a kasnije su dodali:

– Dojavu o pucnjavi primili smo u 7 i 19 h. Prvo policijsko vozilo bilo je na mjestu događaja u 7 i 24. Trenutno činimo sve kako bi identificirali počinitelja i osigurali mjesto pucnjave. Zahvaljujemo javnosti na suradnji.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare