Published On: Ned, ožu 13th, 2022

Hoće li sukob Rusije i Ukrajine završiti slomom Zapadne civilizacije?

Izvještava se da bi se Rusija trebala isključiti sa svjetskog interneta do 11. ožujka. Svjetski ekonomski forum (WEF) također je misteriozno uklonio svoju stranicu Cyber poligon (cyber pandemija) sa svoje web stranice.

Također čujemo da je ruski špijunski brod za koji je poznato da uništava podvodne internetske kabele navodno nestao s radarskih sustava.

Je li moguće da se Vladimir Putin sprema za napad na Zapad nekakvim elektromagnetskim pulsom (EMP), gurajući time zapadnu civilizaciju u tamu?

“Što ako je Ukrajina samo mamac pa je Zapad (NATO) uvučen u rat, a onda Putin ima priliku koristiti nuklearno oružje, ne kao što smo prije vidjeli, već kao EMP?” Pita se Strange Sounds.

Vlada Sjedinjenih Država već godinama nagovještava takve stvari, što nalaže da će to možda biti laž za koju se okrivljuje Putin. On je, naposljetku, postao i najlakši žrtveni jarac kad god nešto pođe po zlu.

Donald Trump je pobijedio na izborima? Mora da je Rusija za to zaslužna, rekli su nam. Tržišta su na rubu sloma? Opet Putinova zasluga. Nema interneta i nema struje? Taj prokleti Kremlj.

Je li Treći svjetski rat sljedeći “čin” u globalnoj epidemiji?

Previše je prikladno to da, upravo kad smo dočekali drugu godišnjicu epidemije koronavirusa u Wuhanu (Covid-19), Putin je iznenada odlučio napasti Ukrajinu. Ova akcija potaknula je široke sankcije, uključujući privatne korporacije koje su iznenada prekinule sve poslove s Rusijom. Zaustavljen je i izvoz pšenice i drugih žitarica iz istočne Europe.

Svijet je već patio od dvije godine izolacije i druge tiranije, zbog čega je gospodarstvo gotovo desetkovano. Baš tada Putin stupa na pozornicu i kriza nestašice hrane i inflacija udruga dostižu vrhunac?

Slučajnosti? Vi odlučite.

“Sjedinjene Države i saveznici iz NATO-a redovito doživljavaju velike kibernetičke napade iz Rusije, koji prodiru u vladine agencije i kritičnu infrastrukturu za električnu energiju, telekomunikacije, transport i druge sektore od vitalnog značaja za elektroničku civilizaciju”, stoji u izvješću američke vojske koje je postavilo pozornicu za sljedeći “čin” epidemije.

“Ovi događaji prakticiraju novi način ratovanja, uključujući EMP napade, koji bi mogli zamračiti Sjevernu Ameriku i Europu NATO-a i donijeti pobjedu u Trećem svjetskom ratu brzinom svjetlosti.”

Drugim riječima, ukidanje interneta i električne energije svih NATO zemalja moglo bi se dogoditi u bilo kojem trenutku i to warp brzinom (zvuči poznato?). Gotovo kao da je ovo planirano prije mnogo mjeseci za takvo vrijeme kao što je ovo.

“Svako nuklearno oružje detonirano u svemiru, 30 kilometara ili više, generirat će elektromagnetski puls na velikoj visini (HEMP) koji će oštetiti sve vrste elektronike, zamračiti električne mreže i urušiti druge kritične infrastrukture za održavanje života”, američka je vojska upozorila.

“U atmosferi i na tlu nema eksplozije, topline, ni bilo kakvih znakova eksplozije. Ruska vojna doktrina, budući da HEMP napada elektroniku, kategorizira nuklearni HEMP napad kao dimenziju informacijskog ratovanja, elektroničkog ratovanja i kibernetičkog ratovanja, koji su načini ratovanja koji djeluju unutar elektromagnetskog spektra.”

Rusija navodno ima “Super-EMP” oružje samo spremno i čeka napad koji bi osakatio Zapad. Također ima hipersonična vozila potpuno opremljena da maksimiziraju posljedice takvog napada, ne osiguravajući oporavak od njega.

“Drugim riječima, zašto koristiti nuklearne bombe koje za sobom ostavljaju opasne razine radioaktivnosti, kada su Rusija i druge zemlje već razvile nuklearne bombe koje nisu dizajnirane da izazovu fizičku štetu”, objašnjava Strange Sounds.

“Umjesto toga, ove su bombe dizajnirane da se detoniraju visoko na nebu, gdje generiraju snažan elektromagnetski impuls (EMP) koji može onesposobiti elektrane i elektroničke uređaje u radijusu od stotina tisuća kilometara“.

Nermin M l Logicno.com

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Joj bolesnika u pm!🤣🤣
Ovi Rusiju poslali u 19.vijek,ceka ih ekonomska propast i siromastvo bez presedana,a uzepeovci o “slomu zapadne civilizacije”.🤣
Kakvi bolesnici!🤣

Ritter
Ritter
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
4 mjeseci prije

Uh, dobro je živ si. Pisalo neki dan da su neki bauštelci, tvoji sunarodnjaci, stradali na Pelješcu. Mislilo se da si “preselio”. Šteta bi bilo za takvog hairliju.

Ritter
Ritter
4 mjeseci prije

A šta je danas zapadna civilizacija. Narančaste revolucije, instalacija političara uzgojenih u soroševim farmama (Zaev, Zelenskij, Plenković, Macron, Van der Leyen, Obama, Frančesko…), LGBTQ teror, Zelena agenda (mala retardirana Skandinavka), uništavanje civilizacija koje ti nisu po ćeifu (ili ako si im dužan), cjelodnevna šupljiranja u EU o obliku krastavca i sastavu Nutele. Takvu zapadnu civilizaciju i treba popraviti i vratiti je na njene konzervativne i demokršćanske korijene