Published On: Uto, kol 27th, 2019

Hoće li Nelson reagirati?

Možemo li zamisliti da Banja Luka proglašava počasnim građanina RS-a koji je bio zapovjednik ljudima koji su u nekom terorističkom napadu ubijali Amerikance u SAD-u?

I da US ambasada na to ne reagira.

Možemo li zamisliti da Mostar proglašava počasnim građanina Hercegovine koji je bio zapovjednik ljudima koji su u nekon terorisitčkom napadu ubijali Amerikance po SAD-u?

I da US ambasada na to ne reagira.

Imamo zabranjene nastupe Julien Bušić po Hrvatskoj. Jer je bila supruga Zvonka Bušića. Čijom je otmicom aviona kao posljedica nastradao građanin Amerike. Imamo i priopćenja US ambasade u Hrvatskoj po tom pitanju.

Zenica proglašava počasnim građaninom Mahmuljina. On je bio šef El Mudžahidu. Najmanje četiri a najviše šest pripadnika te postrojbe sudjelovali su u napadu na WTC.

Ambasador SDA u SAD-u Husein Živalj optužen je da je pomagao u tom napadu, ili barem imao kontakte s njima. Dovodi ga se u vezu s izdavanjem BH putovnice Osama Bin Ladenu u Beču. I danas je na US crnoj listi. Kao i  Bakir Alispahić, član DF-a i SDP-a. Šef agencije Patria i branitelj Iranskog kampa u Pogorelici.

Hoće li SAD ambasada reagirati i osuditi odluku Vlasti u Zenici?

Što mislite?

NAJUSPJEŠNIJI ZRAČNI NAPAD BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BIH: Čak 6 pripadnika odreda El Mudžahid sudjelovalo je u napadu na WTC

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare