Published On: Čet, lis 11th, 2018

Hoće li Komšićevi glasači i dalje likovati nakon što im Zagreb sada uvede vize?

Teško je zamisliti da bi američki predsjednik Trump, kao i State Department, kao i službeni Brussels, dugo razmšljali hoće li uvesti vize građanima Tuzlanskog kantona, nakon što bi bili informirani da se na nekakvom opskurnom političkom skupu tisuće ljudi pozdravilo plakat na kojem se pozivalo na silovanje Melanie Trump ili na nabijanje na kolac Donalda Trumpa.

Suverena država to brzo čini.

RH je suverena država.

Očekivati od RH države da to učini odmah nije vjerojatno. No ako imalo misli na svoje građane, na sigurnost svojih građana, onda je SOA već morala infomirati MVP RH , Vladu RH i Predsjednicu da u BIH živi opasan soj ljudi, čija je politička kultura na srednjovjekovnoj razini, da pozivaju na rušenje ustava, gaženje Hrvata u BIH itd.

Orban bi to davno učinio, Makron, Angela Merkel. Dakle svi lideri suverenih zemalja svijeta.

Idemo sada vidjeti koliko je stvarno Kolindi i Plenkoviću stalo do glasova Hrvata protjeranih iz BIH koji danas žive u RH.

Ima ih preko pola milijuna danas. Idemo vidjeti je li Hrvatska suverena država, ili će se RH lideri i dalje nastavljati prepucavati s nebitnim izjavama nebitnog bošnjačkog Sejde Bajramovića.

Poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare