Published On: Uto, lis 22nd, 2019

HOĆE LI GA MUP RH PRIVESTI PRI ULASKU U HRVATSKU? Glasnović pozirao sa slikom izdajnika Hrvata. Na njoj piše “osnivač Hrvatske”

Australski Hrvati mrze Hrvatsku. Da ne mrze ne bi im uzor bio čovjek koji je cijele dijelove Hrvatske poklonio okupatorima te istima do smrti služio, svoju vojsku izdao a svoj narod također izdao. Te ostao odan antikršćanskim sotonističkim načelima kakvima je nacizam bio inspiriran.

Australsko-hrvatski klub O’Connor je 18., 19. i 20. listopada u Canberri slavio 50. godišnjicu postojanja.

Na proslavi im se pridružio i estradni desničar, zastupnik izabran  u sabor upravo iz redova dijaspore Željko Glasnović. On je 20. listopada bio na njihovoj svečanoj večeri i zabavi.

Na Facebook stranici Australsko-hrvatskog kluba O’Connor je još 1. listopada objavljeno da im je posebni gost na obljetnici Željko Glasnović.

“Dobro nam došao GENERALE”, pisali su tada.

Proslava je održana ovog vikenda. Glasnović je došao, rezao tortu sa šahovnicom i pozirao sa slikom Ante Pavelića.

Na toj slici piše i da je Pavelić osnivač Hrvatske.

Glasnović je fotografije objavio na svojem Facebooku uz riječi:

“Poštovanoj braći i sestrama Hrvatima u Australiji čestitam 50. obljetnicu hrvatskog kluba O’Connor u Canberri.
Ustrajmo u složnom boju za integritet i jedinstvo Hrvatskog naroda.”

Ako će se zakoni RH odnositi na sve ljude jednako , netko tko veliča ljude koji su komadali Hrvatsku, ubijali Hrvate i uvodili rasne zakone, ne bi smio sjediti u RH Saboru.

Glasnović je, podsjetimo dobio i jedan dio glasova od pravaškog tijela u BIH. Radi se o glasačima HSP-a koji je već u dva navrata u BIH pokušao uništiti BH Hrvate. U doba Alijanse i Platforme.

Nedavno je jedan ministar Platforme priznao kako je ponaosan na ustaše iz HSP-a , radi se o Glasnoviću bliskoj stranci, putem koje su, kako je kazao narečeni Bošnjak Suljagić. gotovo do dna posisana sva javna poduzeća u većinskom hrvatskom vlasništvu.

HSP kako je znano prezire HercegBosnu koju smatraju komunističkom tvorevinom. Cilj im je bio uspostava nacističke BIH koja bi se pripojila Hrvatskoj. Bošnjake smatraju Hrvatima a u BIH 90-ih nisu vidjeli mjesta za Srbe. NDH su proglasili u Ljubuškom nakon čega su već 1992 osnovali konc logor za Srbe. Dretelj. U njemu su silovane Srpkinje i ubijani Srbi.

Brutalnost tih ubojstava nemjerljiva je s bilo kojim logorom HVO-a.

Vlada Platforme predvođena SDP-om , SDA-om i HSP-om ustaše iz HOS-a , Bošnjake i Hrvate vratila je u prava i dodijelila im mirovine. Čak i one koji su radili zločine u Dretelju. Neki od šefova Dretelja iz tog vreemena i dalje se kriju u Hrvatskoj dok ih se u BIH predstavlja kao humaniste. Toliko je jaka mašinerija najvećeg nacionalizma u BIH. Jer kad ubijaš i siluješ Srbe onda si antifašist. Makar na čelu nosio slovo U.

I danas pojedini bošnjački mediji sa sjetom pišu o Blažu Kraljeviću i njegovim “multietničkim jedinicama” koje je u Dretelju obučavao Rasim Delić. Pojedini novinari koji su veličali tu ustašku postrojbu i danas dobijaju nagrade u Sarajevu. Bošnjačke NGO organizacije čak su  i Bundestag uveli u tu priču. Tako da je Bundestag pružanjem zaštite takvim novinarima, posredno podržao naciste iz 90-ih.

Jedan od novinara tog tipa bio je Mladen Bošnjak Kobila. On je svojevremeno postao predsjednik udruženja Novinari Federacije BIH iako je 90-ih na HSP skupovima pozdravljao okupljene ustaše , Bošnjake i Hrvate, pozdravom Za Dom Spremni.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare