Published On: Sat, Aug 24th, 2013

Hitler koristio kokain, bikovu spermu iu 80 drugih supstanci

Prema informacijama iz najnovijeg dokumentarnog filma “Nešenel džiografik” Hitler je bio manijakalno-depresivni hipohondar, deformiranih genitalija, a iz njegovog zdravstvenog kartona se vidi da je dnevno koristio i po 80 najrazličitijih tvari, uključujući otrov za štakore, amfetamine, bikovu spermu i morfij. Pored toga, usmrkavao je kokain u prahu kako bi “pročistio sinuse i smirio grlo”, au oči je sipao kapljice s 10 posto kokaina.

Film je baziran na nedavno otkrivenim podacima i pismima osobnog Hitlerovog liječnika, dr. Teodora Morela.

U očajničkom pokušaju da svojim sljedbenicama pokaže da je primjer muškosti, njemački lider svakodnevno je trpao u sebe 80 ljekova i drugih supstanci, što mnogi liječnici i povjesničari smatraju navikom koja ga je od egomanijaka pretvorila u sadističkog masovnog ubojicu.

– Ne radi se o tome da li je Hitler bio ovisnik od amfetamina ili ne, nego o tome da je imao bipolarni poremećaj, a da su amfetamini još više pogoršavali njegovo stanje – kaže psihijatar Nasir Gaemi.

Prema pisanju “Irish mirora”, brojna pisma i medicinski nalazi o Hitleru do kojih je došla američka vojska poslije rata, objavljeni su u SAD. Među njima su i intervjui sa šest firerovih ljekara, uključujući dr. Morela, koji je bio njegov osobni liječnik devet godina.

Izvejštaj sa oznakom tajnosti, na 47 stranica govori o tome kako je Hitler imao kronični ekcem, trbušne grčeve i nadutost trbuha. Nitko nije mogao ga oslobodi muka, sve dok mu dr. Morel nije prepisao žive bakterije koje su ublažile grčeve u trbuhu.

Ova otkrića navela su neke povjesničare na spekulacije da li je na Hitlerovo ekstremne i pogrešne poteze u vođenju rata utjecala činjenica da je bio ovisnik o ljekova.

Međutim, ima i onih koji smatraju da su to samo izgovori i pokušaji da se na neki način opravdati njegovo ponašanje.

“Samo 48 sati prije smrti Hitler je izdiktirao testament, pri čemu je bio potpuno lucidan i svjestan.Njegove mentalne sposobnosti bile su normalne “, tvrdi Hans-Joachim Neumann, autor knjige” Je li Hitler bio bolestan? ”

“Židovi nisu zbrisani zato što je Hitler bio bolestan, nego zato što je većina Njemaca slijedila njegove odluke. Hitler je uvijek znao što radi “, dodaje Neumann.

Dr. Morel je u svojoj ordinaciji držao ulje za čišćenje oružja koje je zabranjeno za ljudsku uporabu, i pilule protiv plinova u trbuhu spravljene od otrova za štakore. Neke kolege su ga zvale “šarlatanom”, “majstorom za injekcije”, “nadriliječnikom”, dok su ga drugi zbog njegovih spornih metoda lječenja smatrali “dvostrukim agentom” koji je, zapravo, pokušavao otruje Hitlera, ne bi li ovaj postao toliko disfunkcionalan kako ne bi mogao ostvariti što je naumio.

Hitler je primao injekcije sa ekstraktom prostate ili testisa mladih bikova kako bi pojačao libido i mogao zadovoljiti svoju znatno mlađu ljubavnicu.