Published On: Uto, lip 21st, 2016

HISTERIJA SE NASTAVLJA: Ratni veterani otišli u Francusku spriječiti nove nerede hrvatskih navijača

Histerija u Hrvatskoj oko nogometne reprezentacije i njenih navijača te onih koji joj štete se nastavlja i pred treću utakmicu na Europskom prvenstvu, piše Index.hr.

Nakon javnih objava u medijima i na društvenim mrežama izmišljenih popisa huligana koji su u St.Etienneu bakljama prekinuli utakmicu, nevjerojatna vijest stiže iz Dalmacije. Prema pisanju Dalmatinskog portala, dvadesetak veterana Domovinskog rata, uglavnom specijalaca, odlučilo je pravdu uzeti u svoje ruke i uputili su se u Bordeaux na utakmicu Hrvatske i Španjolske kako bi spriječili novi incident hrvatskih navijača. Neki izvori tvrde da ih je na put krenulo i puno veći broj, a uglavnom se radi o navijačima Dinama i Hajduka. Također, tvrde da ne brane Zdravka Mamića već smatraju da nitko ne smije štetiti reprezentaciji zbog revolta prema čelnicima HNS-a.

Podsjetimo, do ponedjeljka poslijepodne nitko još nije uhićen zbog nereda u St.Etienneu, a na internetu su se pojavile poruke koje najavljuju nove incidente na trećoj utakmici Hrvatske.

Utakmica se igra večeras od 21 sat./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>