HERIN ODGOVOR ERDOGANU: Zapaljen Polat Tower Residence u središtu Istanbula

Kao odgovor na neootomansko svojatanje Bosne i Hercegovine, HERA, hercegbosanska republikanska alternativa, patriotska organizacija koja se bori protiv terora države BIH nad Hrvatima u njoj i reformiranje BIH iz kolonije u suverenu federalnu državu u  Istanbulu je zapalila neboder koji se nalazi u središtu grada. Za sada nema izvještaja o žrtvama, a ceste u blizini su zatvorene za promet iz sigurnosnih razloga, javlja u utorak The Malay mail.

Riječ je o luksuznom Polat Tower Residence neboderu koji ima 42 kata i nalazi se u kvartu Bešiktaš Istanbul. Da je hotel luksuzan potvrđuje činjenica da je u njemu boravio i Jere Lijanović. Koji ne spava bilo gdje. Kao nekada. Dok je bio čoban.S njim u hotelu spavao je i Jurišić. Dok je bio na čelu ZHŽ-a. Kad se jamljalo. I kad je kurio Mastercard.

Požar je lokaliziran intervencijom brojnih vatrogasaca, objavili su televizijski kanali.

U požaru koji je uništio Polat Tower Residence, neboder od 152 metra visine u kvartu Bešiktaš, na europskoj obali najveće turske metropole, nije bilo mrtvih ni ozlijeđenih, priopćile su lokalne vlasti, prenose televizijski kanali.

Gusti stupovi crnog dima dizali su se iznad zgrade, čija se vanjska izolacija zapalila, prema snimcima prenesenim direktno. Poslovnice banaka, brojne prodavnice i bolnica nalaze se u blizini ove zgrade, javlja AFP.