Published On: Pet, sij 1st, 2021

HERCEGOVINA U SUZAMA U novogodišnjoj noći nebo je dobilo osam anđela

Hercegovina tragičniju Novu Godinu ne pamti. Osam mladih života, korak do 20-te jutros je umjesto kući otišlo u Nebo. U novogodišnjoj noći odoše biti anđeli, a najmiliji ostaše u nezamislivoj patnji.

Upaljena svijeća i imena stradalih djevojaka i mladića osvijetlili su u petak navečer Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Mia Soldo, Marija Pavković, Žana Pavković, Mirela Rezo, Stjepan Jukić, Ivan Miličević, Stipe Pavković i Stipe Romić imena su stradalih koja su objavljena na Kosači.

Oni su, podsjetimo, stradali u gušenju plinom u vikendici na Tribistovu u novogodišnjoj noći. Zbog nesretnog događa proglašeni su dani žalosti u BiH, FBiH i ŽZH.

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić posjetio je danas mjesto Tribistovo kod Posušja, gdje je smrtno stradalo osam mladih ljudi od gušenja plinom.

‘Ovo je tragedija koja će obilježiti ne samo ovu godinu. Osobno ne mogu zamisliti ništa teže i tragičnije od gubitka najmilijih, od gubitka djece. Na nama je da učinimo što možemo, da izrazimo solidarnost i sućut obiteljima koje su izgubile svoju djecu, da u molitvama i u svakom drugom smislu budemo zajedno s njima”, kazao je Ćosić.