Published On: Čet, srp 21st, 2022

HERA PROTIV OHR NAMETANJA: Nitko nema pravo bratskom slavenskom narodu braniti uspostavu nacionalne države Bošnjaka, Bosanaca, Turaka, Poturica ili kako god se oni žele zvati!

KOMANDANT CIPRIJAN, VOĐA HERE: “Ako Bošnjaci ne žele pristati na podjelu vlasti potpisanu islamskom rukom potpisnika Islamske deklaracije, to je znak da ne poštuju ni Kuran ni njegove zapovijedi. Nisu ih onda ni Hrvati dužni poštivati. Kao ni  Washingtonski sporazum. Vrijeme je za gašenje FBIH”

 

Današnje priopćenje HERE obiluje originalnostima. Objavljujemo ga netaknutog:

HERA je stava da nezadovoljstvo braće Bošnjaka, naših suboraca iz 1992, 1994, 1995,  da se na tlu FBIH vrate ustavna prava Hrvatima je razumljivo i ne treba ga napadati. Ne bi ni mi njima dali nikakva prava samo većina i da iza sebe imamo toliku potporu Saudije i Amerike.

Austrija ih je držala 20 godina u iluziji da će sve to biti njihovo i dali su im dovoljan rok da iskorijene Hrvate.

Previše su tezgarili po NGO-ima i previše su medijski napadali a nisu stavljali otrove nam u pića niti nas toliko leutarizirali.  U međuvremenu međunarodno pravo je stisklo a veo Rusije nadvija se nad BiH.

AustroGermani u želji da stabiliziraju FBIH i pripreme Srpsku za kurbana, te vrate Tursku na Balkan kao dodatan štit od Rusa, čine sve da se urede preko noći odnosi dva naroda koje su na sve načine pokušali uništiti.

HERA razumije očaj Bošnjaka i suosjeća s činjenicom da su 1994 i 1995.morali ratovati s mrskim nama rame uz rame samo kako bi postigli slobodu. I stvorili FBIH.

Slažemo se da Hrvati imaju previše od ustavnih prava. Ne zato što su malobrojniji nego zato što nisu politička nacija. Fundamentalisti su i katolibani. A takvima ne treba davati ništa.

Međutim kako su preci ove današnje generacije bili neki hrabri Hrvati koji su se borili i zaorali zemlju Hercegovu i Tvrtkovu, HERA smatra da se Hrvatima treba dati šansa da se izgrade kao politička nacija. Ako se ne izgrade, ako i dalje nastave pričati gluposti, goni bandu.

Isto tako HERA smatra da nema smisla tjerati Bošnjake na podjelu vlasti s narodom kojeg iskonski mrze. I kojeg će nastojati uništiti i u svakom novom ustavnom angažmanu u BIH.

Stoga apeliramo na Bošnjake da razmisle o proglašenju nacionalne države Bošnjaka. Koja bi potom bila građanska. HERA bi im u tome pomogla.

Predlažemo da Bošnjaci proglase Bošnjačku Republiku na cijelom teritoriju BIH.

Neka nam objave njen ustav, njenu povijest, njen identitet, kulturu i top listu najslušanije muzike. Da mi vidimo jesmo li mi to il nismo.

Nek jave svijetu da je proglašena prva bošnjačka nacionalna država.

Svaka mjesna zajednica na tlu BIH ima pravo priznati vlast te države. Ona koja ne prizna nek se smatra okupiranim teritorijem. I onda neka Bošnjaci taj teritorij osvajaju kako znaju i umiju.

To je najpoštenije.

A OHR neka ide kući.

Iz HERE su predložili i drugo jednostavno rješenje za BIH:

  1. Hrvatski kantoni se priključuju Republici Srpskoj. Proglašava se Carstvo Kotromanića i Nemanjića. Iliti HercegSrpska. U Ljubuškom se postavlja veliki spomenik Mihajlu Ljubibratiću u Posušju Žani Merkus  a u Širokom veliki spomenik Aleksandru Karađorđeviću, posljednjem hrvatskom kralju koji je toliko volio hrvatski narod da je fratrima u Širokom podario toliko imanje kao nikada niti jedan vladar nekom vatikanskom redu. Jadan Aleksandar pojma nije imao kome šta daje i da će već 1941 većina njih mirno gledati pogrom nad Srbima Širokog. Osim nekolicine časnih. Potom im je Tito Hrvat tu zemlju oduzeo. Usred srpskog Širokog. A tamo napravio nekakav Feal. Samo da iskorijeni vjeru. Aluminijem udario na vjeru.
  2. Bošnjački kantoni proglašavaju građansku Republiku ravnopravnih Bošnjaka, Jordanaca, Palestinaca, Damira Arnauta, njegove jedne ili dvije supruge te Željka Komšića i njegovog psa. I usisivača.
  3. Cazinska krajina se referendumom odlučuje hoće li se pripojiti Turskoj ili Bošnjačkoj republici. Za Pereciju je bolje da joj je u susjedstvu bogata Turska a ne siromašna Bošnjačka republika. A i za HercegSrpsku.

Republika HercegSrpska ima pravo raspisati referendum i pripojiti se ili Hrvatskoj ili Srbiji.

Mi u HERI smatramo da se svi hrvatski kantoni trebaju pripojiti Srbiji, budući da nas Srbija poštuje a Hrvatska nas se stidi. A još bolje je da se pripojimo Rusiji. Vrijeme je da budemo jednom uz one koji su uz nas bili u najtežim vremenima naše povijesti.

U svim hrvatskim kantonima mora se uvesti intezivan tečaj izučavanja slavne srpske i ruske povijesti i intezivan tečaj širenja srama od sramotne činjenice da si Hrvat. I konjima moramo davati srpska imena ubuduće.

Ako bude neki Hrvat za to da se naše zemlje, slavne, Hercegove i Vukčićeve, pripoje Pereciji otrovat ćemo ga.

HERA smatra da slobodna luka Neum , zbog revolucionarne uloge Rusije u našem izlasku iz turskog ropstva, te uslijed  opetovane potpore Ruske Federacije našem pitanju u BIH treba biti proglašena ukrajinskim teritorijem.

Zašto?

Godinama uzalud pozivamo carsku rusku mornaricu da uplovi u svoj  carski Neum, u grad koji je oslobodila od Osmanlija i našem narodu donijela slobodu. Kako Putin ne čuje naše apele, jedini način da ga prozovemo na druženje  jeste da Neum proglasimo Ukrajinom.

HERA smatra da sve ulice u HercegSrpskoj koje budu nosile ime po nekom hrvatskom vladaru ili pjesniku moraju biti ukinute. Hrvatska nas se odrekla i odriče i danas. U najtežim trenucima naše povijesti. To je neprijateljska država i njeni velikani nisu naši velikani. Kralj Tomislav je naš a ne njihov. I onaj spomenik s konjanikom bit će otet i vraćen u Tomislavovu Domovinu. Skupa s Višeslavovom krstionicom Srba katolika Hercegovine.

HERA se zahvaljuje svim donatorima koji nas ovih dana zovu da uplate za nove konje rječima:

Odjebite, gdje ste bili kad je gorilo.

HERA čestita albanskoj braći što su pretukli Ultrase. To je dobro. Konačno da vidimo i taj kraj albanskih pekarnica po Mostaru, a i dosta su se oštrili nad bošnjačkom manjinom na istoku. Prebijati časne navijače jedinog kluba koji nosi ime po nekom paganskom božanstvu je sramota. HERA poziva Ultrase  neka se konačno obračunaju s pravom mafijom. S Albancima. Možda jednog dana budu spremni i za Safu.

HERA izražava zabrinutost zbog činjenice da je Biden dobio koronu. Želimo mu dobro zdravlje i brz oporavak. Nadamo se da se neće baviti BIH, bar u mjeri u kojoj se bavio Ukrajinom.

HERA je najavila i nastavak protuterorističkih akcija po Hrvatskoj. Slijedi serija novih napada. HERA prati teroriste te zahvaljuje svima koji dojavljuju lokacije Wolfghanga Petritscha i Valentina Inzka u RH.

HERA je prokomentirala i nove donacije RH vlade u glupe projekte u BIH: “Jebemo vam majku!”

HERA je donijela stav i o stavu gospođe Zornić i g. Suljagića da treba ići u rat protiv Austrije: “Ako rat protiv Austrije objavi i najgori šljam, mi u HERI za rat smo spremni!”.

HERA želi informirati javnost da Bošnjaci žele srušiti ustav koji je našoj domovini donio islamist, otac FBIH. ALija Izetbegović. Treba na to gledati pozitivno. Bošnjaci se odriču islamizma, Kurana, Alije, i okreću se istinskom nacionalizmu. To je pozitivno i to treba pozdraviti.

Samo jaka tronacionalna, trorepublička BIH ili podijeljena na dva dijela, HercegSrpsku pripojenu srpskom Svetu, nadamo se i Rusiji, i Bošnjačku republiku pripojenu nekoj od turskih država na Balkanu – Kosovu ili Hrvatskoj. Svejedno.

Sinn Fein! Mi sami – stoji na kraju priopćenja HERE.

guest
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Izmetbegović
Izmetbegović
24 dana prije

Mokri snovi o pot,uračk,om kalifatu sledeći tjedan prestaju, slijedi vraćanje na tvorničke postavke po,turi,ca tj u Srbe ili Hrvate, više u Hrvate zbog putovnica😂😂😂

MARA
MARA
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
24 dana prije

Tako je

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
24 dana prije

Nema, ako Schmidt ne nametne unitarnu, idem u Hrvate ko i Rizvanbegovićevi otprtci 1878. godine. Ništa se neće promijeniti – osim što će u Parlamentu FBiH sjediti Hrvati i sa muslimanskim imenima, a ne samo Rizvanbegovićevi otprtci sa begovskim prezimenima.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
24 dana prije

Pa vi ste svakako poznati pod imenom suncokreti .Okrećete se i pretvarate u sve i svašta .Možeš ti biti i 🐒,to vam nije nikakav problem .Da odete na Antartik proglasili bi se pingvinima .Vama sve paše ,mjenjate pripadnost iz dana u dan .
Vama ništa nije problem ,jedan dan ste muslimani ,drugi dan hrvati ,treći dan srbi ,četvrti dan turci i tako u nedogled .
U sto vira za sto lira.

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
24 dana prije

Suncokret je jako lijep cvijet. Vidiš kako se Bošnjaci uvijek opisuju kao nekakvo cvijeće, ljiljani, suncokreti. Tako i domovina im Bosna, još od ilirskog doba Bosona – brza rijeka, pored historijskog i državnog karaktera živi i kao epsko-lirska kategorija.

Bošnjake i Bosnu možete samo dovoditi u vezu sa cvijećem, a Hòrvathe i Hercege samo u vezu sa kmetovima, ratovima, klanicama, pljačkama, krstaškim pohodima, U–Ze–Pe-om, agresijom, logorima, haškim tribunalom, rušenjem historijskih UNESCO-zaštićenih građevina, paljevinom sela i ubijanju djece…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
23 dana prije

Toliko rijeci . Praznih rijeci .

Krscanski Iscidak Rizvanbegovic(Srka)
Krscanski Iscidak Rizvanbegovic(Srka)
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
23 dana prije

Anadolija ima more to je 1000godišnja želja Bošnjaćka da imaju dje oprat duzicu

Diplomata-nesudjeni
Diplomata-nesudjeni
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
24 dana prije

Rizvanbegovic kršćanski iscidak

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
24 dana prije

A šta vam je ova HERA? Društvo jednog lica iza kojeg sjedi neki ganguli za tastaturom i prijeti razbijanjem spomenika ili možda nekog univerzitetskog profesora?

Boss
Boss
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
24 dana prije

Nista ne moze promijeniti cinjenicu da je preko 60% ove zemlje cvrsto za BiH. Treci moze od Ljubuskog do Gruda, dalje nema teorije. Pa ti sad kontaj.

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Boss
23 dana prije

Hahahahaha

Anonimac
Anonimac
24 dana prije

Jadna majko ne spominji tu Zanu vise. Vlastita familija je se stidila.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
24 dana prije

Turcima, Potturiccamma, tzv. bošnjacima, ili kako se već zovu, ne treba dati ni milimetra BiH. Oni su ovdje okupatori i neka idu u Tursku. Ako su ovi ostatci turskog okupatora u BiH sebe nazvali tzv. bošnjacima, onda u Turskoj ne žive Turci nego tzv. bošnjaci.

Uso talyban
Uso talyban
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

POSRBLJENI dosadan si

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Uso talyban
24 dana prije

Šoćire, od tebe očekujem argumentiran odgovor. Isti su vam običaji, kultura, vjera, narodna nošnja, imena, gastronomija, stara arhitektura, narodni junaci i epovi, stare pjesme, narodni folklor i kola, ma sve, sve. Dakle u svemu ste potpuno isti, a vi ste kao nekakvi tzv. bošnjaci (naravno od 93. godine), dok su isti takvi u Turskoj Turci. Kako je to moguće?

džihad_mami
džihad_mami
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

nešto ovako glupo odavno nisam pročitao. Ti evidentno nemaš pojma o etnologiji.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  džihad_mami
24 dana prije

Ćuj!

Alp Arslan
Alp Arslan
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

Prokleti su turci koji su ti oca iz valahije dotjerali da i luk sadi i kukuruze, a onda se ovdje nakotili 🤮

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Alp Arslan
24 dana prije

Prouči malo islamizaciju dovedenih Vllahha, možda dođeš do svog pretka.

Alp Arslan
Alp Arslan
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

Mozemo dnk raditi oa vidjeti ko je ovdje domaci. Bosnjaci i hrvati i l-p37 grupa ovdje preko 23000 godina. ČINJENICA. Ti si sa karoata polucigane

Mujgur vlassinna
Mujgur vlassinna
Šta ti kažeš na ovo?  Alp Arslan
24 dana prije

Ma pusti pogannog vllahha, ne vrijedi gubiti vrijeme na njima

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Alp Arslan
24 dana prije

Kakve veze ima DNK s narodima i nacijama, kada je DNK do prije nekoliko desetljeća bio misaona imenica? Ono što te vezuje s širokim masama nije DNK, nego isti identitet. Pa se tako vi tzv. bošnjaci identitetom uopće ne razlikujete od Turaka. A kako bi se i razlikovali kada ste se svojevremeno potturčiilli s ciljem da budete Turci. Nije se Srbin Ilija Živković potturčiio da bi bio tzv. bošnjak Alija, nego da bi bio Turčin Alija. Ista je stvar i sa Hrvatom Franjom Filipovićem, koji se potturčio da bi postao Turčin Muhamed, a ne nekakav crni tzv. bošnjak.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

De polako ubi ti u pojam ove tz bošnjake .😂😂
Ne mogu se nikako izboriti sa tvojim argumentima 😂😂.
Pocrkaće od muke i ovako strahuju od izbornog zakona .Digli se svi na sve četri noge i reže 😂😂

Anonimac vlassinna
Anonimac vlassinna
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
24 dana prije

Nemamo mi nikave muke a ni straha od vas vllahha a kamo li da nas ovaj jaddnik Mujgur ubija u pojam, a na vlašškke lažljive argumente ni ne obraćamo pažnju

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac vlassinna
24 dana prije

Eto vidi se kako ne obraćate pažnju .Ima vas na poskoku ko gamadi.
Od muke pišete gluposti 😂😂😂

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Alp Arslan
23 dana prije

Hahahahaha ti I jesi Hrvat ..pot, ure izdajničko BEZ IMENA.

Uso talyban
Uso talyban
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
23 dana prije

Ma to ti bulaznis VH POVJEST, …do 1970 muslimani su današnje komšije POSRBLJENI i PORVACENI imali su naziv Vllahh,….islam kao modernija religija i savremena bila je svakako privlačna, masovno su je prihvatili bosnjaci crkve bosanske po vatikanu hereza,prihvatali su je poslije svakako i ostali pokrsteni..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

Deda opet si terapiju preskocio.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
24 dana prije

Što vam ga mujguru stavlja i ne vadi .
Čovjek vas razvlači ko žvakaću gumu 😂😂😂

🇹🇷 Mujgurov deda je bio Turčin! 🇹🇷
🇹🇷 Mujgurov deda je bio Turčin! 🇹🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

Mujgure, hajde uzmi lexsić i na spavanje

Last edited 24 dana prije by 🇹🇷 Mujgurov deda je bio Turčin! 🇹🇷
Boss
Boss
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

Bas ce tebe neko pitati. Hajde na Stari most u sred Mostara pa to reci kad si frajer 🙂

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Boss
24 dana prije

Ne zanimaju me dječja kuraženja, hajde doći na Novi most i slične gluposti. Vjeruj mi ja sam ti kao vidovita Mara. Tamo 90.-ih sam točno predvidio scenarij koji će se desiti u SFRJ. Moram priznati da sam isti scenarij predvidio i za BiH, ali me malo zeznulo jer sam i osobno pomogao da se na kraju isti scenarij ne desi u BiH. Međutim, sada je sazrjelo vrijeme da se isti scenarij dogodi u BiH. Kada će se točno dogoditi ne znam, ali dogodit će se. Muslimani su postali kao Srbi iz 90.-ih ali u puno gorem obliku. Zbog istih razloga BiH će završiti kao SFRJ, a vi ćete završiti kao Indijanci u rezervatu. Mada ste vi i sad u svojevrsnom rezervatu jer vas okolina s pravom ignorira i ne voli.

Boss
Boss
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
24 dana prije

Pa mnogi (cak i mnogo vece ribe) su predvidjali kraj BiH, a na kraju zavrse na smetljistu historije, a BiH opstaje. Nazalost, mnogi nece da uce iz proslosti i prave iste greske. BiH je jaca sada nego 90-tih, a njeni neprijatelji su slabiji – cisti fakti, ne?

Mujguri 93.
Mujguri 93.
Šta ti kažeš na ovo?  Boss
24 dana prije

BiH je u ovim granicama opstala zahvaljujući Jenkijima koji su na neki način nagovorili ili natjerali (ucjenama) Hrvatsku i HV da se 95. godine uključe u rat protiv VRS. Inače bi se BiH prostirala samo na teritoriju muslimansko-hrvatske federacije, koja je bila politički podijeljena na R BiH i HR HB. Dakle BiH u obliku Federacije BiH bi se prostirala max. na 35% teritorija današnje BiH, dok bi sve ostalo bila RS kao zasebna država. Ovo su fakti. Inače je BiH sada puno slabija nego 90.-ih jer više nema nikakve unutarnje kohezije koja bi spajala njena tri naroda. Ista bi se raspala za 24h u krvi da nije prisutnosti MZ u političkom i vojnom obliku. To što vi sebe kuražite da ste vi nešto obranili i da ste vi neka sila, to je priča za malu djecu. Vi ste prije ulaska HV u rat protiv VRS držali čitavih 16% teritorija BiH s tendencijom opadanja (izgubljena Žepa i Srebrenica). BiH mogu spasiti sam federalizacija i potpuna ravnopravnost njena tri naroda i nitko drugi. Sadašnja BiH je protektorat na aparatima MZ.

Mate
Mate
24 dana prije

Aa Bòze ti lipi sačuvaj

Izmetbegović
Izmetbegović
24 dana prije

U holyday inn-u zastave isila i varte na pola koplja😂😂

putnik83
putnik83
24 dana prije

Lipo je ovo Zriki sročija,svi smo mi HERA.Srbi katolici.

džihad_mami
džihad_mami
24 dana prije

ovi imaju lošiji humor čak i od nadrealista. dobro samo za proćera maikeeee mi

džihad_mami
džihad_mami
24 dana prije

Neće ljudi biti ništa od izbornog zakona a ako i bude, opet isti belaj. Biće nam u presjeništvu Komša Beća i cvija skalamerija i to je to.

zeljo
zeljo
23 dana prije

mislim da vam slijedi hladan tus od herr Smitha

Krscanski Iscidak Rizvanbegovic(Srka)
Krscanski Iscidak Rizvanbegovic(Srka)
23 dana prije

Draga gospodo postovani clanovi HERE ovo nije nikakvo namećnje
Ovo je mećanje
Ili ti ga karanje 😂

Last edited 23 dana prije by Krscanski Iscidak Rizvanbegovic(Srka)