HERA: Prijedlog Moonove skupine izdaja je domovine i notorni antipatriotski čin

HERA – hercegbosanska antiteroristička organizacija koja se bori protiv terora antiustavnih i uzurpiranih institucija BiH protiv ljudskih i kolektivnih prava Hrvata u BiH  izdala je upozorenje za parlamentarce Federacije BIH u kojem ukazuje na kontradiktornost famoznog prijedloga Moonove šestorice. Prijedloga za ustavnim promjenama Federacije BIH.

Priopćenje prenosimo u cijelosti....

HERA – hercegbosanska republikanska alternativa razmišljala je o Patricku Moonu te je zaključila kako je Moon u suštini dobar čovjek koji u BIH mora govoriti ono što mu se kaže jer ne živi od duha, ideala i borbe za opće dobro nego od  plaće.

HERA ima saznanje da Patrick Moon često svojoj gospođi, koja je inače vrijedna i poštena  Poljakinja, u četiri zida, zna reći “Jebo majku šta ovi prokleti Turci  rade Hrvatima” dok po danu govori ono što mu naredi turska politika u BIH koja je potpuno poklopila američku diplomaciju u našoj zemlji.

HERA stoga nudi američkim vojnicima besplatnu zračnu potporu oko  spašavanja vojnika Moona i oslobađanje američkih taoca koje terorističke snage u našoj već godinama drže zatočene u Sarajevu. Red je da se  odužimo za Oluju.

HERA je stava da je unošenje prijedloga radne skupine u prostorije parlamenta Federacije BIH izdaja svih načela na koja se navodno zaklinju naši vrli parlamentarci. Naročito Bosanci i Hercegovci Bošnjaci.

HERA smatra da je apsurdno i za svakog iskrenog patriota BIH uvredljivo da jedna strana ambasada u našoj domovini pokreće ustavne promjene zemlje kojoj ne plaća porez i prema kojoj nema nikakve obveze. Naročito je apsurdno ako to radi ista ona ambasada koja je Aliju nagovorila da povuče potpis s mirovnog plana i uvuče zemlju u rat nakon čega je došlo do kolapsa zemlje. A pogotovo je strašno da to čini ista ona ambasada koja je zaustavila prirodan kraj rata i zemlju uvela u predpolitički stadij nezavršenog rata nudeći joj poluproizvod zvani Dayton koji se pokazao mnogo štetnijim i ubitačnijiom po zdravlje građana BIH od smeća zvanog  Coca Cole. Naime od posljedica trovanja Coca Colom u BIH je do sada umrlo tek 3 do 4 tisuće građana dok je Dayton ubio desetke tisuća i iselio još toliko.

HERA smatra da je svatko onaj tko pristane na takvo poniženje države BIH i Federacije BIH, i koji u parlamentu bude raspravljao o prijedlogu strane ambasade koja u BIH nastoji produljiti kaos, automatski počinio izdaju naše Jedne Jedine, najdraže nam super drama domovine. Kakve nema nigdje na svijetu. Tako lijepe i prosperitetne.

HERA poziva BH ambasadu u SAD da usred SAD-a pokrene inicijativu za ustavnim promjenama u toj zemlji. Čisto kao odgovor na ponašanje njihovih diplomata u našoj.

HERA poziva članove Helsinškog odbora BIH da se već jednom spale pred Vječnom Vatrom u našem milom glavnom gradu iz razloga što nisu reagirali u trenutku kada je Patrick Moon javno obznanio kako njegova ambasada , građanima BIH zabranjuje predlaganje određenih ideja oko rekonstrukcije FBIH koji se kose s turskom politikom u našoj domovini. Primjerice formiranja dvaju velekantona u FBIH ili formiranja Trećeg entiteta.  Što će reći da je Helsinški odbor prešutio činjenicu da stranci u našoj domovini određuju našim građanima političke slobode, uskraćuju ljudsko pravo na slobodno i legitimno političko promišljanje te ujedno izruguju prvi amandman SAD-a, zemlje kojoj navodno pripadaju.

HERA poziva SIPU da ispita odgovornost Patricka Moona oko šurovanja s Krešimirom Zubakom, budući da je prema rječima Bakira Izetbegovića HercegBosna osuđeni zločinački projekt a svakom patriotu BIH jasno je da je Krešimir Zubak bio premijer HRHB-a i ministar pravosuđa iste. I da Bakir Izetbegović nije bilo tko nego drugi bošnjački član predsjedništva BIH.

HERA stoga poziva SIPU da Krešimira Zubaka izruči u Haag te da se promptno oslobode, po logici zapovjedne odgovornosti njemu podređeni Praljak i ostali.

HERA nema ništa protiv ni da se Patrick Moon, čovjek koji šuruje sa potencijalnim zločincem, zločinačkim premijerom Bakirove zločinačke tvorevine, privede na ispitivanje.

HERA je od danas zabranila Bakiru Izetbegoviću da recentna politička promišljanja i legitimne prijedloge građana BIH, poput prijedloga za Trećim entitetom fašizira i unaprijed osuđuje kao zločinačke budući da je etnofederalizacija države apsolutni i jedini europski model po kojem su uređene sve višeetničke europske države. Izetbegs familly zadnja je kuća u BIH koja nekome treba držati govore o zločinima. Naime , današnje generacije Hrvata, nitko neće zaustaviti niti ucjenjivati prošlošću u artikulaciji naših kolektivnih prava, ponajmanje sin onog koji je po našoj dragoj domovini postrojavao strane plaćeničke mudžahedinske trupe i veličao otomanske agresore na našu dragu domovinu.Bude li sin  Alijin , sin zločinca kojem nije suđeno,  i dalje ustrajavao na fašizaciji artikulacije političkih prohtjeva cijelog jednog naroda HERA će na njega poslati nit više nit manje nego Živka Budimira. Da ga pomiluje.

HERA je pozvala Valentina Inzka da konačno dozvoli uhićenje Jerke Lijanovića . U to ime HERA je spremna prikupiti tih pišljivih 70 milijuna maraka koje Jerko duguje Hypo banci ako je to cijena deblokiranja demokratskih procesa u našoj domovini i konačnog slobodnog rada BIH  institucija.

HERA smatra da je Valentin Inzko najveći ljigavac koji je hodao zemljom humskom i bosanskom te apelira na Interpol da tu nakupinu korupcije i osobnih financijskih interesa što prije deportira iz BIH. HERA je ujedno zabranila Valentinu Inzku da ubuduće bilo šta govori o korupciji budući da taj nasmiješeni bankarski činovnik živi od čiste korupcije.

HERA je raspisala i natječaj za nabavku 7 novih konja tipa Trakehner. Radi se o njemačkoj pasmini koja  postoji od 1732. godine budući da je sedam američkih Appaloosa jednostavno na ovim vrućinama pocrkalo. Trakehnera  zovu  još i “pruski konj”. Vrlo je snažan, a ima i kvalitete atletskog konja pogodnog za brze prodore,  skakanja i brzine, te za dresiranje i jahanje sa zapregom.
Visina konja mora biti minimalno 1,70 m budući da su članovi HERE krupnije građe i manji konji pod njima jednostavno brzo krepaju.  Natječaj je objavljen u Službenom listu BIH.

HERA je zaključila da je Zdravko Tomac šupčina gotovo kao Živko Budimir te da je Domazet Lošo pukao ko kokica.

HERA  upućuje iskrene čestitke   Reufu Bajroviću na uspješnom preuzimanju HDZ1990.

 

Tristan, vrhovni vođa HERE

Pločno – najveći vrh u Hrvata i sjedište HERE l Treći bosanskohercegovački entitet l Bosna i Hercegovina

Naš dan dolazi!

Stoji na kraju priopćenja HERE.

 

Napomena:

HERA je osnovana 1994-e godine nakon Washingtonskog sporazuma, budući da je tek tada hrvatska inteligencija u BIH postala svjesna činjenice da je moderna RH nastala na kostima HRHB-a i prodajom konstitutivnosti cijelog jednog naroda u BIH. Thompsonova pjesma “Zar su nas braća izdala” nastala je mnogo kasnije….