Petak, 19 travnja, 2024

HERA LAGUMDŽIJI: Zlatko, drž se Bošnjakistana i hvala ti za Treći!

Must Read

HERA, hercegbosanska republikanska alternativa oštro je osudila Lagumdžijino politiziranje Trećeg , ocijenivši ga infantilnim i dnevnopolitičkim. Proglas prenosimo u cijelosti…

 

U prirodi je političkih klauna da svoj narcizam nastoje superponirati nad velikim idejama. Tako se mali Narcis koji si je umislio ulogu Velikog Vođe uzdigao iznad Trećeg.

Treći je tu druže Lagumdžija, treći raste i jača,  Treći ne nastaje od sarajevske milosti niti od SDP teftera. Nije privatna stvar SDP reketara, Čovića niti Ljubića , Trećem ne treba nikakva milost niti dozvola, on ne proizilazi iz molbe nego iz prava, ne može ga se zaustaviti, niti će će ga nekom novom Ahdnamom u bosanske sudske registre upisati suvremeno bošnjačko plemstvo. Treći štoviše ne želi imati nikakvih biroktatskih poslova u Sarajevu.

Trećem, štoviše,  ne treba legalizacija od strane nelegalnih niti nedemokratskih niti je Treći nešto što na bilo koji način ovisi o ljudi poput Lagumžije. On živi u državi za čovjeka. Treći živi van te iluzije.

Virtualnost Zlatkove države mizerna je za stamenost i realnost Trećeg. Treći je stvaran. Zlatkova država nikada nije niti postojala.

Zlatkovu državu ne priznaje nitko. Treći je priznat na 77% teritorija BIH.

Treći je prirodno pravo jednog naroda da bude svoj na svome, a opet u zajedničkoj nam zemlji. Bez loše namjere prema bilo kome. Treći neće nastati iz Reketa, Cenzure, Diktature, rušenja Ustava, nego iz povelje o ljudskim pravima, iz najuniverzalnije vrijednosti slobode koju ovo čovječanstvo baštini.

Treći nije izdaja onih koji nisu u njemu nego štoviše način kako da ih se zaštiti.

Treći je pitanje demokracije, pa i same socijaldemokracije o kojoj SDP puleni mogu samo sanjati. Treći je put do moderne i stabilne BIH. Treći treba Zlatku puno više nego Zlatko treba Trećem.

Plašenje bošnjačkog naroda Trećim dobro je za Treći. Kao što je Laumdžija dobra pojava za Bosnu i Hercegovinu budući da ubrzava njen prirodan proces etnofederalizacije.

Stoga HERA, nalaže   Vladi Trećeg, da obavezno po jedan sokak, omanji, u svakom hrvatskom gradu, selu, i zaseoku, sutra rezervira za Velikog Iluzionistu,  Zlatka Lagumdžiju.

Nitko tako silno nije uradio na afirmaciji hrvatskog pitanja u BIH kao on. Stoga hrvatski narod u BIH mora mu biti vječno zahvalan na njegovom narcizmu.

Svako zlo za neko dobro. Svaki Zlatko za neki k…


HERA – hercegbosanska republikanska alternativa antiteroristička je skupina koja se bori protiv terora države BIH nad Hrvatima u njoj. Nastala je kao reakcija na političku izdaju od strane perecijskog političkog vrha nakon Washingtonskog i Daytonskog sporazuma, kada je postalo razvidno da je službeni Zegej, slobodu njiva po Pereciji platio hrvatskim njivama u BIH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vidovićeva optužena za skrivanje Debevecova telefona

SARAJEVO - Tužiteljstvo BiH podiglo je optužnicu protiv sarajevske odvjetnice Vasvije Vidović (70) zbog počinjenja kaznenog djela sprječavanja dokazivanja...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -