Published On: Sri, sij 30th, 2013

HERA dostavila g.Moonu svoj prijedlog rekonstrukcije Federacije

HERA hercegbosanska republikanska alternativa, osnovana kao antiterostička organizacija i kao odgovor na teror države BIH nad Hrvatima u njoj , zahvaljuje se njegovoj ekselenciji Patricku Moonu što tako jako cijeni mišljenja Hercegovaca i Bosanaca u Federaciji i što je za rekonstrukciju Federacije pozvao sve građane u FBIH da mu dostave svoje prijedloge. HERA , kao konstruktivan pokret ovim putem dostavlja svoju mapu okrupnjavanja federalnih jedinica i za sve daljnje sugestije i pitanja ostaje otvorena za razgovor. Prijedlog nisu radili samo aktivni članovi HERE nego cijeli tim eksperata iz USA uključujući Kissingera.
Mapa koju  nudimo temelji se na povijesnim, ekonomskim, kulturološkim i mnogim drugim kriterijima i prema proračunu HERE donijela bi ogromne uštede Federaciji na višim nivoima vlasti, ujedno bi znatno smanjila politička trvenja u zemlji nakon posljednjih izbora gdje su mnogi južnjaci ostali nezadovoljni i čak tražili izlazak iz  Federacije (država Teksas).
HERA je spremna pojasniti ovaj prijedlog u bilo kojem dijelu Federacije i za sva pitanja oko rekonstrukcije FBIH stoji na raspolaganju američkoj ambasadi u našoj zemlji.Kopija prijedloga također je poslana u Washington.

Prijedlog rekonstrukcije Federacije:

HERA je načula da strana ambasada u našoj zemlji, uz neke antipatriotske snage i stranu plaćeničku mafiju zvanu NLO crta mape uređenja naše zemlje. HERA kao patriotski i antifašistički orijentirana organizacija osuđuje takvo izdajničko, nečuveno i agresorsko  djelovanje te se nada da se radi samo o neslanoj šali budući da je nevjerojatno da niži činovnici stranih zemalja na taj način prelaze granice lijepog ponašanja u zemlji koja ih je ugostila i u kojoj slobodno šeću hrane se GMO free hranom.
HERA vjeruje da je g. Patrikc Moon kada je pozvao na prijedlog preuređenja Federacije mislio na svoju zemlju te mu ovom prilikom odgovaramo na njegovu molbu. HERA je obavijestila i Washington o ponašanju g. Moona u BIH, o njegovom sudjelovanu u državnom udaru te dosadašnjim izjavama koje bacaju ozbiljnu sumnju da je g. Moon postao plaćenik neke druge zemlje te da više ne radi u interesu vlastite zemlje čija demokratska dostignuća svojim izjavama poprilično sramoti u BIH.
Sva eventualna rješenja koja strane agenture u Našoj zemlji budu predlagala ili čak nametala HERA će smatrati direktnom agresijom. U slučaju bilo kakvog nametanja polurješenja bez suglasnosti Hrvata u BIH, koje se maltretira već godinama u BIH, HERA će proglasiti nezavisnost hrvatskih zemalja u BIH i početi sa antifašističkom gerilskom borbom protiv vanjskih i unutarnjih neprijatelja.
Tiocfaidh ár lá! Naš dan dolazi! – stoji na kraju priopćenja HERE.
 

*Tekst je aktivistička intervencija