HERA: Dopustiti Bošnjacima izlazak iz Federacije

HERA – hercegbosanska republikanska alternativa antiteroristička organizacija osnovana kao odgovor na teror međunarodne zajednice i države BIH nad Hrvatima u njoj, ponovno je izišla s proglasom povodom najnovije najave stranke Zlatka Lagumdžije koja želi rekonstrurati sve Vlade u zemlji. Proglas prenosimo u cijelosti…

HERA hercegbosanska republikanska alternativa upoznata je s činjenicom da je Zlatko, sin Salkin, kao direktorsko dijete,  od malena bio problematičan i razmažen te da je njegov narcizam s vremenom postao neizlječiv.

HERA smatra da je problem narcizma u kući Lagumdžijinih njihova privatna patologija te da zbog privatnih anomalija ne smije ispaštati cijelo BH društvo. Stoga HERA poziva nadležne psihijatrijske ustanove da se pozabave Malim Vođom velikih ambicija ukoliko žele dobro ovoj zemlji a od Bošnjaka smatra neodgovornim što takve psihoprofile puštaju u javni prostor.

HERA smatra poraznim likovanje stožernih hrvatskih stranaka nad činjenicom da im se pružila šansa ući u Vladu Feudalizacije. Činjenica , da se hrvatska ravnopravnost u Federaciji, tek dijelom može ostvariti, ne borbom hrvatskog naroda, i nacionalnim otporom, ili žrtvom nekog vrlog hrvatskog političara, nego samo nakon što dođe do  sukoba slina nad federalnim plijenom među vodećim bošnjačkim begovatima, nije nešto čemu se treba veseliti i čime se treba hvaliti. Pogotovo je smiješno likovanje nad pravaškim karikaturama od izdajnika koji su nebitni i koji su prošlost budući da postoje puno bitniji problemi koji su pred nama.

Još poraznija je činjenica da hrvatske političke stranke nisu iskoristile otvorenu majorizaciju i kršenje povelje o ljudskim pravima koju je nakon 500 godina Turčin Davutouglu ozakonio i nad hrvatskim zemljama u BIH kao argument za proglašenje Trećeg na teritoriju Hrvatskih zemalja u BIH a koji trenutno prizna 77% ozemlja Bosne i Hercegovine.

HERA smatra znakovitim da brojniji federalni narod- Bošnjaci, niti na jedan način ne pokazuje nezadovoljstvo zbog onog što njegove političke elite , izabrane od strane istog tog naroda čine malobrojnijim komšijama.Za HERU je to znak da Bošnjaci ne žele suživot niti federalno partnerstvo nego žele biti svoji na svome ali i svoji na tuđem.

HERA je stoga zaključila sljedeće:

Zlatko Lagumdžija je totalno u u glavu sjeban lik.

Željko Komšić je totalno u glavu sjeban lik.

Živko Budimir, sluga Helezov,  je totalno u glavu sjeban lik.

Bošnjaci kao oformljena politička nacija nemaju građanske kulture niti žele suživot nego žele bošnjački entitet po uzoru na Republiku Srpsku.

Predstavnici Bošnjaka u političkim tijelima vlasti u BIH ne žele suživot nego majorizaciju nad malobrojnijima i jačanje bošnjačkog entiteta.

HERA stoga smatra da one koji ne žele Federaciju niti ostanak u Federaciji ne treba niti prisiljavati da to čine te traži sljedeće:

Područja koja su pod dominantnom bošnjačkom kontrolom unutar FBIH treba isključiti iz Federacije sve dok se Bošnjaci ne nauče kulturi ranovpravnosti, suživota i konsocijacije. Onaj multietnički dio FBIH, koji je uglavnom tamo gdje je nekada bio HVO i na kojem se nije dogodio genocid, za razliku od teritorija koji je bio pod kontrolom ABIH, taj dio treba ostati u Federaciji.

BIH bi se tako definirala kao federalna republika sastavljena od tri cjeline. genocidne Republike Srpske, genocidnije Republike Bošnjačke koja bi se mogla nazvati Genocidistan s obzirom na broj Nebošnjaka preživjelih u njoj, te na treći dio koji bi se zvao Hrvatske Zemlje u BIH i koji bi kao jedini multietničan bio zalog sutrašnjoj građanskoj BIH.

Takva BIH imala bi šanse opstati i živjeti u miru sa svojim susjedima, Genocidnom Srbijom, Genocidnom Perecijom, i Genocidnim dalekim susjedom Turskom u svima nam dragoj i zajedničkoj Genocidnoj Europi i to nakon što Genocidna Srbija, Genocidna Perecija, Genocidna Turska i Genocidna EU svim građanima BIH plate ogromne ratne odštete.

HERU  začuđuju i zahtjevi  Bošnjaka za Trećim entitetom. Treći entitet je izvorno hrvatski termin i Hrvati su ga prvi prisvojili pa bi bio red da se bosanskohercegovačka republika s hrvatskom većinom tako i zove.   HERA stoga predlaže Bošnjacima da svoj entitet nazovu nekako drugačije.

HERA traži da se izlazak Bošnjaka iz Federacije što prije legalizira i da BIH postane nacionalno relaksirana država kako bi svi skupa mogli krenuti u obračune s puno bitnijim pitanjima, i borbu s liberalnim kapitalizmom.

Jedini način da BIH opstane jeste da se reformira u Socijalističku Federativnu Republiku Bosnu i Hercegovinu sastavljenu od tri republike. Etnički čiste Srpske. Etnički čiste Bošnjačke i multietničke republike s hrvataskom većinom.

Sve dok se narodi obmanjuju nacionalizmima procesi poput demokratizacije, borbe s korupcijom, rušenje liberalnog kapitalizma i stvaranje socijalno pravedne države bit će odgođeni.

Budući da će hrvatski politički kepeci i ovaj proglas HERE smatrati neostvarivim, HERA najavljuje početak reforme države odmah nakon turističke sezone u Hrvatskoj.

HERA pozdravlja odmak službene socdemokratske Banjaluke od ponovno fašistoidnog Beograda. Taj odmak djelovat će još snažnije na hrvatskosprski savez u BIH.

Svim kršćanima u BIH, ali i muslimanima također, budući da se radi o prazniku njihovih predaka, HERA čestita veliki sutrašnji kršćanski blagdan Tjelova.

Sinn Fein, Mi sami , stoji na kraju priopćenja HERE.

HERA – hercegbosanska  repulikanska alternativa , osnovana je 1994-e godine odmah po potpisivanju Washingtonskog sporazuma i to kako kažu, nakon što su im braća u Hrvatskoj okrenula leđa i izdala hrvatsko pitanje u BiH. Cilj joj je borba protiv državnog terorizma države BiH  nad Hrvatima u  BiH afirmacija državničke politike u Hrvatskoj te aktiviranje hrvatskog iseljeništva.

 

more recommended stories