Published On: Sub, tra 13th, 2013

HDZ BiH: Bešlić je proračun proglasio u skladu s zakonom!

Proračun grada Mostara za 2013. godinu proglašen u ponedjeljak, 8. travnja od strane gradonačelnika donesen je na temelju ovlasti koje gradonačelniku Mostara pripadaju sukladno Zakonu o načelima lokalne samouprave u Federaciji BiH i on osigurava minimalno funkcioniranje gradskih institucija, priopćili su iz GO HDZ-a BiH Mostar.
“Temelj za proračun 2013. bio je rebalans proračuna Grada Mostara za 2012. godinu, koji je jednoglasno podržan od svih gradskih vijećnika. 
Umjesto da su konstruktivan partner u stabiliziranju političkih procesa, što bi u konačnici trebala biti i njihova zadaća, Ured visokog predstavnika svojim povremenim priopćenjima i izjavama za javnost uvijek iznova zamagljuje i onako tešku svakodnevnicu u gradu Mostaru.
Istodobno, aktualna kampanja blaćenja Gradonačelnika, kojom se iskrivljuje istina i zanemaruju činjenice od strane Stranke demokratske akcije (SDA) Gradskog odbora Mostar, vrhunac je političkog i svakog drugog licemjerstva dužnosnika te političke stranke.
Zaobilazeći zakon i sve pozitivne zakonske propise oni ne uspijevaju o aktualnom trenutku Grada Mostara i njegovih građana iznijeti niti jedan valjan argument, a još manje koji bi to argumenti podržali ideje koju zastupaju.
Ne birajući sredstva u ostvarivanju svojih usko stranačkih ciljeva SDA Gradski odbor Mostar je na gradonačelnikov čin rješenja egzistencijalnih problema građana i funkcioniranja grada reagirao podizanjem sramotne kaznene prijave.
Nastavlja se poznata politika podizanja etničkih napetosti i netrpeljivosti te proizvodnje stalne krize u Gradu, na što Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar nikada nije niti će nasjesti”, stoji u priopćenju GO HDZ-a BiH Mostar.
(Dnevnik.ba)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare