Published On: Sri, ožu. 21st, 2018

Hari Rončević konačno nastupa u Mostaru

Jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević na radost onih koji vole njegove pjesme, po prvi put nastupa u gradu Mostaru. Ovaj najistaknutiji i najpoznatiji splitski kantautor, uvest će vas u romantični svijet svojim pjesmama 14. travnja u HD Herceg Stjepan Kosači s početkom u 20:30 sati.

Ljubav između Harija i mnogih iz hercegovine, traje još od njegovog početka, davne 1994. godine. Harijevi nastupi su ujedno i glazbene priče koje se svakako trebaju doživjeti. Njegovi hitovi „Buntovnik s razlogom“ , „Još tvog je poljupca“, Još ne znam kud s tobom“, „Kad jednom ovom zafalim se tilu“, „Kome ćeš sad“ i druge su veliki hitovi koji će uvijek biti rado slušani.

Treba istaknuti kako je Hari poznat i po suradnji sa brojnim estradnim zvijezdama za koje je pisao samo velike hitove kao što su Moj lipi anđele i pjesmu “Još ovaj put” za Olivera Dragojevića, kao i veliki hit “Zemlja i stina” za Doris Dragović. Također je pisao i pjesme za druge glazbene zvijezde kao što je Giuliano, Tedi Spalato i drugi. Hari Rončević je osvojio niz prestižnih nagrada na mnogim festivalima.

„Jako se veselim skorašnjem nastupu u Mostaru, a posebno zbog toga što je ovo naš prvi susret. Svi moji nastupi budu prepuni emotivne atmosfere i pred predivnom publikom, kojima je glazba i dobra pisma užitak, pa virujen da će takav biti i ovaj. Ja obećavam nezaboravan i ležeran nastup.“, kazao je Hari.

Ulaznice su puštene u prodaju i možete ih kupiti na blagajni Kosače svaki radni dan od 13 do 20 sati, kao i online na adresi https://www.kupikartu.ba/karte/event/3392/hari-ronevi

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer