Published On: Uto, sij 28th, 2014

ČLAN PLATFORME HALAL SP BiH: Nema Stolnog, nema Trećeg…

Fašistoidna nakupina polubrazovanih kretena, štovatelji Ante Pavelića i bošnjačke majorizacije nad Hrvatima Halal Sarajbul party (HSP) BiH izdali su  danas  tefter u kojem daju punu potporu zahtjevima sindikalnih organizacija u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) te njihovom štrajku i prosvjedu, i to uz stav da se iz nastale situacije može izaći samo maksimalnim uvažavanjem partnerskih strana i pregovaranjima, a nikako ignorisanjem sindikata kao socijalnih partnera. Šta sarajevska partija ima s mostarskim sindikatima nije jasno. No čudi da stranka koju apsolutno ne dira politički stav hrvatskog naroda odjedanput pokazuje brigu za ekonomski standard hrvatskog radnika budući da pune 4 godine radi na tome da bošnjačkim nacionalistima omogući preuzimanje svih strateških hrvatskih tvrtki u Federaciji, tamo gdje imenuju šure i ostalu rodbinu.

– Dužnost nam je podsjetiti da su u vrijeme dok je HSP obnašao vlast u Hercegovačko-neretvanskoj i Zapadnohercegovačkoj županiji (ZHŽ) građani tih županija opljačkani za milijune koje će vraćati generacija , kazao je Zvonkudin Jurišić podsjetivši da je njegova vlada ZHŽ ostavila u minusu d 47 milijuna maraka. Ovaj spretni zubar poznat je inače po velikim rupama koje probuši kad radi plombe, koje kasnije ispadnu pa je pacijent dužan doći ponovno kod njega, a u slučaju puknuća zuba ugraditi implatant. Ideologija rupičanja, stvaranja velike rupe , koju kasnije koristiš kako bi si ponovno naćerao posla, očito je iz stomatološke radnje u Zvonkudina prešla i na političku.

 

Zanimljivo je da se Sarajlije bave i Mostarom iako žive u stolnom bošnjačkom gradu:  Stanje u Mostaru, u kojem već desetljećima legalno i legitimno upravlja HDZ-ova većina i HDZ-ov gradonačelnik, ne samo da je iz godine u godinu sve gore, nego očito doživljava svoju kulminaciju – navodi se u priopćenju. Opet je interesantno da Zvonkudin zaboravlja ko vlada Mostarom, što je to Status Mostara, i što je govorio Živko Bubica Mir dok je bio Hrvat i član njegove partije dok je bila hrvatska.

Iz ove mlade bošnjačke  stranke dalje  ističu kako su se obećanja Dragana Čovića iz izborne noći 2010. godine o hrvatskom stolnom gradu Mostaru te trećem entitetu pokazala kao “još jedna u nizu prijevara”. Koliko je sam HSP doprinio tome da Hrvati nemaju treći i da Mostar ne bude Stolni Zvonhudini nije htio reći. A ni to kad će kući.

 

IZ Halal SP-a navode kako ništa bolje nije ni u “virtualnom trećem entitetu” protiv kojeg se Halalisti svim silama, osokoljeni bošnjačkom potporom, iz samo njima znanih razloga bore. Onako kako su se pod Alijinim zapovjedništvom i Blažom Kraljevićem kao paravojska borili u ratu.

– U Hercegbosanskoj županiji (HBŽ) raspala se koalicija od hrvatskog nacionalnog interesa između dva HDZ-a. Stožerni HDZ je ušao u koaliciju s “izdajnicima iz platforme” – Lijanovićima.

Dolaskom stožernikovih ljudi na vlast u Zapadnohercegovačkoj županiji otpočela je pljačka korisnika županijskoga proračuna. Kako drugačije nazvati smanjenje plaće policajcima, prosvjetarima, zdravstvenim i državnim službenicima? – navodi se, između ostalog, u priopćenju HSP-a BiH koji se apsolutno ne osjeća odgovornim što je istim tim Lijanovićima omogućio da ZHŽ opelješe do krajnjih granica.

Jebe se Jurišiću. Kojeg u Sarajbulu od milja zovu Vučko. Njegova djeca neće vraćati taj minus. Stanovi su u Zagrebu. Plaća u Sarajevu a zubi se jednako kvare i u Bošnjaka.